ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kulinářský koutek Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/28/2019
Příspěvky: 1,532
Tak tuhle "dršťkovou" mám rád taky. Jen to čištění..... P GHz
XV A2
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/28/2014
Příspěvky: 1,369
abyrlev napsal:
…hezkou neděli fšem….Wink

Uz rostou kotrče? Tak to musim vyrazit na lov Ok
Když se kácí pes, tak lítaji řízky.
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/13/2013
Příspěvky: 1,636
šunkofleky


tolokan vložil tyto přílohy:
20240721_075522.jpg.jpg
20240721_171842.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/13/2013
Příspěvky: 1,636
zdravím . Má někdo zkušenost jak usušit uzené maso ? Sešlo se mi ted dost kousků tak to potřebuji nějak uložit .Díky za jakýkoliv nápad .
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/13/2015
Příspěvky: 1,287
tolokan napsal:
zdravím . Má někdo zkušenost jak usušit uzené maso ? Sešlo se mi ted dost kousků tak to potřebuji nějak uložit .Díky za jakýkoliv nápad .


Fcelku nebo nakrájené na plátky?
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/13/2013
Příspěvky: 1,636
v celku
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/29/2009
Příspěvky: 2,836
Admire


Dudulik vložil tyto přílohy:
IMG_7911.jpeg.jpg


Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/13/2015
Příspěvky: 1,287
tolokan napsal:
v celku


Ve starým činžáku to kamarád věšel do světlíku (tou vůní nasíral sousedy v horních patrech). Asi tuto možnost nemáš. Stín, proudění suchého vzduchu a ochrana proti hmyzu. Jura
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/28/2021
Příspěvky: 875
Už to roste a zraje...


Zdeník vložil tyto přílohy:
IMG_8801.jpg.jpg
IMG_8804.jpg.jpg
IMG_8805.jpg.jpg
IMG_8821.jpg.jpg
IMG_8822.jpg.jpg


Čas není něco co máš a nebo nemáš, ale něco co si buď uděláš nebo neuděláš.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/8/2010
Příspěvky: 2,330
Chinese Multicolor a Habanero na dvoře v práci.


Kabík vložil tyto přílohy:
IMG_20240716_112030.jpg.jpg
IMG_20240717_083020.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/26/2008
Příspěvky: 2,310
Kdyby v tom byla rýže, byl by to džuveč. Anžto jsou v tom brambory, je to spíš Eintopf, ale na to v tom zase chybí luštěniny.
Takže nejspíš český "codůmdal". Ale je to dobrý! Laugh


Sidney vložil tyto přílohy:
IMG_20240728_124007.jpg.jpg

Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 2/9/2023
Příspěvky: 126
Svačina na Malej Fatre Happy


JoeBlack vložil tyto přílohy:
20240729_113704.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/26/2008
Příspěvky: 2,310
Cikánské řízečky s chlebem a rajčátky.Happy


Sidney vložil tyto přílohy:
IMG_20240729_191949.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/21/2008
Příspěvky: 892
….ja dneskaj halušky, zelí a uzený…a nezbytná piperoncina…


abyrlev vložil tyto přílohy:
IMG_3753.jpeg.jpg
IMG_3757.jpeg.jpg


mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako obvykle…
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/3/2023
Příspěvky: 502
Vypadají parádně!
My v minulých třech týdnech vyrobili dvě várky (poprvé).
Chce to dopilovat, poděl se…
Do těsta jsme přidali brambory (podle Ihnačáka), nevím tedy, jestli jsme nedělali Strapačky.
Křimické zelí (to bylo super) jsem pekl na vysmaženém tuku (na radu kolegyně z Frydku-NE-Mistku), do dvou balení přidal 3 lžíce dobrého turbinada. Sladko-kyselost OK.
Bojuji s masem, dával jsem anglickou, Iberský špek (obojí Pelant👍) a uzenou krkovici (z marketu - hnusná, vodová), vše stejným dílem, stejné kostičky.
Cibulku jsem smažil mimo, vše zamíchal. K masu jsem vrznul ještě čajovku uzené papriky, půl Scotch Bonnetky, půl sušeného česneku,půl čerstvé mletého pepře a decentně dosolil.
Nevím, nebylo to ono, v obou případech jsem dal moc masa, v druhém případě (který byl lepší dochucením) byly halušky / strapačky víc “blemcnuté”, méně na skus…možná jiné brambory?
Také nevím, jestli úplně nevynechat sypké koření?
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/6/2020
Příspěvky: 693
Tataráček


Sidonius.Fortis vložil tyto přílohy:
IMG_2453.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/21/2008
Příspěvky: 892
Sidonius.Fortis napsal:
Tataráček



…sorry, špatně nastrouhaný maso…
mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako obvykle…
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/13/2013
Příspěvky: 1,636
ražniči


tolokan vložil tyto přílohy:
ražni_i.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/31/2012
Příspěvky: 1,378
Tohle jídlo si dělám jen jednou za rok, kdo pozná 🙂


Kapol vložil tyto přílohy:
IMG20240731171142.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/26/2008
Příspěvky: 2,310
Kulajda?
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete editovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete vytvořit anketu v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v průzkumech v tomto fóru.

RSS - hlavní fórum : RSS

  
Reklama
Terms Of Use | Privacy Statement | Copyright 2006 by Milan Pokorný | Připomínky: support@knife.cz Souhlas s nastavením osobních údajů Powered by Progris