ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kulinářský koutek Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/19/2008
S tím salátem jí rád pomohu co se týče krájení nakonec na to mám nože, ale kdybych to mněl dělat celé, tak by po tom ani pes neštěk Laugh

Poznal jsem mnoho kamarádů, ale ty nejlepší v lese
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/5/2004
Fajn rychlovka .Chleba namažu máslem,na to medem a hustě posypu na jemno nakrájeným česnekem ,med není tak sladký, česnek tak pálivý dokonalé souznění
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 4/19/2008
Taky aby nám to tady úplně nezapadlo. Po svátcích už určitě někomu vytrávilo a určitě je potřeba doplnit nějaký další nožík. Tentokrát budeme potřebovat něco důraznějšího Laugh

Kuře podle Predátora, aneb Co by udělal tenhle sympaťák z vesmíru s mrtvým ptákem?

Co asi, vyřízne mu páteř a stáhne ho z kůže! Wink A na to potřebujeme něco silnějšího, než je vykošťováček na kachnu. Já mám tohle: Pripraveni.jpg.

Začít můžeme stažením i vyříznutím hřbetu, podle toho, jaké máme další úmysly. Znám málo lepší zábavy, než obírání pečeného hřbetu, proto volím obr. Jdesenato. Potom už jenom Pokracujeme. Stahovaní není třeba dokumentovat, hambaté kuře rozplácneme, špičky křídel podstrčíme pod stehna, aby nám neshořely, viz. Zaba. Křídla nestahujeme, je to pakárna a snadno se upalují, kůže to zachrání.

Takto připravenou žábu, co to melu, kuře Razz , můžeme poslat kamkoliv - obléci do županu z plátků slaniny, zasypat výraznějším sýrem, marináda z medu, zázvoru a čili taky nemá chybu, protknout čímkoliv, super je třeba česnek, já jsem v tomto případě zvolil svoji oblíbenou úpravu, potření směsí olivového oleje, čerstvě tlučeného pepře a nového koření. A Sůl! Pak už jenom upečeme, Podlévat! Ajeto. JE TO VůBEC KUŘE Shocked ??

Co to je? Původně vymyšleno k upečení celého kuřete na ohni s co nejmenší námahou, takže rošt, hromada uhlíků a dál to znáte.

Komu schází křupavá kůžička, může ji tam nechat, upéct ji zvlášť nebo ji stáhnout pečlivě a zabalit do ní před upečením nádivku. To dáme zase příště.

... já vím, že na kuře stačí i malý švýcarák, ale zase to nemusí vědět každý (nebo každá) Wink

Co pijeme? Jak cítím čerstvý pepř, musím pít plzničku Razz

mmoobbyy vložil tyto přílohy:
Pripraveni.jpg
Jdesenato.jpg
Pokracujem.jpg
Zaba.jpg
Ajeto.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
vypadá to svůdně..já večeřel heřmánkovej čaj a kornflejky,fujSad
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
dmz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/30/2006
Já zatím černý čaj a beskydky. Jak mě bolí v krku - vzpomněl jsem si (hodně, ale hodně po letech) na své oblíbené bonbóny z dětství, nechal si koupit 3 balíčky a 2 balíčky už vycucal.

Ovšem taky jsem si vzpomněl (hodně, ale hodně po letech) na velkou chybu ... Že si člověk po cca 1 balíčku odře a prodře horní patro až se tam maso odlupuje Happy

Takhle poskládat kuře - super nápad, musím vyzkoušet. Díky za inspiraci.
Posláno:

Štamgast
čim dýl se na to dívám, lituju toho že fotka nemá lepší rozlišení, dal bych si jí na čásek jako pozadí na monitoru..
- William Blake
Posláno:

Pozorovatel
Jak jsem přečetl ten první odstavec, tak mě začalo pálit patro, pak jsem to dočet Laugh Laugh

Ale slíbil jsem fotky té srolované kachny, jen se mi někam zatoulala ta správná karta, jednu jsem vyštrachal v nějakém Tempu, tak aspoň tu:

mmoobbyy vložil tyto přílohy:
mnam.jpg.jpg

Posláno:

Pozorovatel
Ahoj Želvo,

máš ji v mailu, ale kvalita nevelká, fotím to kompaktem co nemá žádný preference nastavení Sad
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/14/2008
recept na kočku na hniličku
vezměte kočku zakopejte ji do země tak aby ocas čouhal ven.kočku nechte minimálně měsíc uležet,poté zatáhněte za vyčnínající ocas tak aby jste s ocasem vytáhli páteř a ostatní kosti a na konec do otvoru po ocasu strčte brčko a obsah vysajte.
K vítěztví, vede touha zvítězit
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/14/2006
conrad napsal:
Fajn rychlovka .Chleba namažu máslem,na to medem a hustě posypu na jemno nakrájeným česnekem ,med není tak sladký, česnek tak pálivý dokonalé souznění

Tož toto už léta (za stálého zavracení očí zbytku rodiny) používám bez másla a s topinkama! Laugh

A protože jsem hodně (doma) líný, pak urvu kus alobalu, na který položím na plátky pokrájeného něco mastnějšího (špek, uzený bůček, bůček, ...), co pustí tuk (dle chuti, na to poskládám na plátky pokrájené brambory, v případě, že vrstev brambor je více můžeš ještě proložit plátky "mastnoty" a česnekem podrceným nebo pokrájeným a plátky cibule. Vše posolené, opepřené, brambory pokmínované + další koření. Na to maso-plátky (dle chuti) vše osolené, opepřené + další koření, navrch můžu přidat ještě kolečka cibule (tu solím taky). Můžu prokombinovat víc druhů mas, dobré je přidat čerstvé bylinky. Zabalím a peču v troubě. Vůně linoucí se zevnitř prozradí kdy je hotovo, ale já většinou tak "dlouho nečekám!"
"Tak jako všechny cesty vedou do Říma....někdy i všechny snahy vedou do prdele...."
Luděk
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/14/2006
Protože se nikdo nepřidává, posílám recept na "opravdu rychlou svíčkovou!" Laugh

tuloutdoor vložil tyto přílohy:
svieckovaSknedlou.jpg

"Tak jako všechny cesty vedou do Říma....někdy i všechny snahy vedou do prdele...."
Luděk
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/19/2008
Ahojte.
Trocha vám "pošteklím" chuťové bunkyHappy
Príprava dnešného obeda s pomocou S1Wink

lacike vložil tyto přílohy:
foto_810.jpg.jpg
foto_815.jpg.jpg
foto_819.jpg.jpg
foto_821.jpg.jpg

Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 1/30/2007
tuloutdoor napsal:
Protože se nikdo nepřidává, posílám recept na "opravdu rychlou svíčkovou!" Laugh

Ta je tedy parádní,ale dal bych si raději klasickouHappy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/26/2008
To lacike:
Vypadá to moc pěkně S1 i to papů.Laugh
Evropská Unie končí tam, kam dostřelí má brokovnice!
Posláno:

Začátečník
Připojený: 1/3/2007
Zkusil jsem dračí oko a je to paráda. Ale ta svíčková ta nemá chybu. Laugh Laugh Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/31/2006
potrapime smysly Laugh

TRMAN vložil tyto přílohy:
P1020396.jpg.jpg
P1020398.jpg.jpg
P1020399.jpg.jpg
P1020403.jpg.jpg

SHÁNÍM CHCÍPLÝ PLAZY KE ZPRACOVÁNÍ KŮŽE
... TOMASRUCKER.com ... KOVANYNUZ.cz ...
Posláno:

Začátečník
Připojený: 12/4/2007
TRMAN napsal:
potrapime smysly Laugh

No, dosť v pohode Happy Nechcel by si napísať ako ich robievaš? mne to nejako nejde, furt tam volačo zvržem, dá sa to jesť, ale nikdy to nie je ono... Happy
Posláno:

Štamgast
Sušený maso, silný energetický zdroj..: Vezmeme maso a nůž, nožem nařežem plátky či proužky masa do max tlouš´tky 5mm, namrskáme do sušičky na ovoce a necháme to sušit tak jeden den..je to hotový a když je maso hodně prorostlé, užijem si při žvýkání spoustu srandy s nerozdrtitelnou jedině spolknutelnou šlachou..pokud jsme trpěliví, získáme materiál na spíchnutí pouzdra na miniaturní nožík..živím se tím asi týden a jako redukční dieta pro pivem zocelený břich se to jeví dobře..4kg dolů bez ztráty energie..Cool
- William Blake
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2009
želva napsal:
Sušený maso, silný energetický zdroj..: Vezmeme maso a nůž, nožem nařežem plátky či proužky masa do max tlouš´tky 5mm, namrskáme do sušičky na ovoce a necháme to sušit tak jeden den..je to hotový a když je maso hodně prorostlé, užijem si při žvýkání spoustu srandy s nerozdrtitelnou jedině spolknutelnou šlachou..pokud jsme trpěliví, získáme materiál na spíchnutí pouzdra na miniaturní nožík..živím se tím asi týden a jako redukční dieta pro pivem zocelený břich se to jeví dobře..4kg dolů bez ztráty energie..Cool

a kam tam dáme celý pepř? Razz
Dobrým slovem a pistolí zmůžeš víc než jen dobrým slovem
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/31/2006
Balian napsal:
TRMAN napsal:
potrapime smysly Laugh

No, dosť v pohode Happy Nechcel by si napísať ako ich robievaš? mne to nejako nejde, furt tam volačo zvržem, dá sa to jesť, ale nikdy to nie je ono... Happy

na tom nic neni hlavne se to musi delat s laskou mrGreen
no vemu kolena a hodim je do vody s cibulej na kolecka a peprem a solej a takle varim nez trosku povolej, pak je dam na pekac, nakrajim kuzi do ni vetru horcici a cesnek namackanej a pod naleju ten vyvar a pohazim to cibulej vyvarenou ... takle to pecu nejdriv dlooouho zavreny a pak to odkreju a polejvam cernym pivem a dodelavam kurcicku, mozno to libovolne dle chuti korenit, ja to dycky delam podle nalady a od oka ... a pak uz jen zeru jako prase mastnej od ucha k uchu mrGreen

SHÁNÍM CHCÍPLÝ PLAZY KE ZPRACOVÁNÍ KŮŽE
... TOMASRUCKER.com ... KOVANYNUZ.cz ...
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum