ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Obchodnické reference místních uživatelů Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 2/7/2013
Velké díky Krtečkovi!
Rychlé, sqělé, přátelské... Happy
OZP
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/31/2021
Nakup ud uzivatele Mikup-> Ok vse v pohode, rychle odeslano, bezpecne zabaleno, kudla odpovidala popisu v inzeratu. Dekuji!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/30/2011
Rád bych poděkoval Oxygen-ovi 😉 za super obchod.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 2/25/2021
Obchod s kalepec
Perfektní komunikace a super odvedená práce. Jsem moc spokojen. Díkec
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/28/2021
Obchod s hamon

Perfektní!
Čas není něco co máš a nebo nemáš, ale něco co si buď uděláš nebo neuděláš.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/10/2016
Díky 3b0la za fajn obchod a příjemnou komunikaci...Ok
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/30/2011
whitehunter_czech napsal:
Obchod s kalepec
Perfektní komunikace a super odvedená práce. Jsem moc spokojen. Díkec

Nápodobně whitehunter. Díky za obchod.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/19/2018
zdenki napsal:
Díky 3b0la za fajn obchod a příjemnou komunikaci...Ok

Dekuju za duveru a vubec, bleskovou platbu a skvelou komunikaci! Jeste jednou Diky! Happy Ok
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/6/2008
Velké díky za ochotu, perfektní obchod a komunikaci -Michal2288-.
Něco tam je a všechny nás to zabije.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/16/2009
Ahojte ,příkladný a svižný obchod se členy Ppetrem a krtečkem .Děkuji oběma a doporučuji.Applause K
S noži je to jako s lidmi,když jsou tupí,tak to za moc nestojí.N.N.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/5/2013
R1 ač tu nemá žiadne príspevky obchod prebehol bez problémov.Ďakujem Ok
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/23/2018
karel73 - opět bezvadný obchod a přátelský pokec, děkuji Ok

Jerry.EDC - rychlý a pohodlný obchod děkuji Ok
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 3/10/2019
Jremy1 - pohodový a rychlý obchod, navíc perfektně zabaleno. Tímto ještě jednou děkuji a doporučuji Ok
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/23/2012
anebotak napsal:
Jremy1 - pohodový a rychlý obchod, navíc perfektně zabaleno. Tímto ještě jednou děkuji a doporučuji Ok

Taky děkuji za obchod a můžu jen doporučit,vše přesne podle domluvy.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 3/25/2021
Zdravím,
dovolím si popsat obchod s uživatelem grrr. V inzerci mne zaujala limitka ZT 0393BRZ v té době za 4500 kč. Tento model jsem nikdy osobně neviděl a trochu jsem s jeho koupí váhal, až nakonec jsem si řekl, že udělám prodejci nabídku na rovné 4000 kč. Uživatel Grrr souhlasil za podmínky převodu zmíněné částky na účet předem. Z důvodu vysokých poplatků za zahraniční platby ze strany mé banky jsem uživatele ještě jednou oslovil a platba proběhla v eurech. Zaplatil jsem 156 euro (4067kč), v mé bance bez poplatků jako platba do SR. Nůž po víkendu dorazil a ihned po vybalení na něm bylo patrné poškození střenky na hraně, boku a také drobná rýha směrem k čepeli. Je pravda, že hrana střenky a ta drobná rýha jsou viditelné jen pod určitým úhlem a i z toho důvodu se hůře fotí, zato poškození na boku střenky je vidět na první pohled. Podle mého názoru na denní nošení OK, ale nic do sbírky . Uživatel Grrr nic takového nezmínil, a ani na fotce nebylo žádné poškození vidět, taktéž v emailové komunikaci mne na to neupozornil. Vědom toho, že nůž neodpovídá fotkám a popisu v inzerci "jednou vo vrecku" bych nůž do své sbírky nepořizoval! Ihned jsem ho o této skutečnosti informoval s tím, že se cítím podveden, jelikož vědět o tomto nedostatku nůž bych si nekupoval! Obržel jsem tuto odpověď
"Pokial bol za 5000na predaj bol v tip top stave z postupnym znizovanim ceny som ho mal par krat vo vrecku ci nezmenim nazor a noz si nenecham,iskra vsak nepreskocila...noz neni odreny iba je na kusku jemne olestena hrana co je pri titane uplne bezna vec a neslo mi to ani odfotit vsimol som si to az ked som ho balil do krabicky dostal si 500kc zlavu mas pocit ze 4000kc je vela za noz co stoji 6500?"
V zápětí přišel 2. email s tím, že pokud se mi teda nůž nelíbí ať jej pošlu nazpět. Bohužel skutečnosti jako ztráta důvěry v tohohle uživatele,to že si diktuje zaslat na SK dobírkou, a opětovný převod eur na koruny, který je pro mne taky ztrátový, mě vedou k rozhodnutí že nůž zůstane u mě. A to nejdůležitější na konec. Uživatele Grrr nedoporučuji!

Exbiker vložil tyto přílohy:
Opera_Snímek_2021_09_01_191639_www.knife.cz.png.jpg
IMG_20210906_174317.jpg.jpg
IMG_20210906_174321.jpg.jpg
IMG_20210906_211036.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
Ale veď predajca Ti ponúkol možnosť nôž vrátiť za plnú sumu. Tak ak nie si spokojný tak pošli nôž spat a nepočítaj každú korunu ….
"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 3/25/2021
laurin napsal:
Ale veď predajca Ti ponúkol možnosť nôž vrátiť za plnú sumu. Tak ak nie si spokojný tak pošli nôž spat a nepočítaj každú korunu ….

Tak bacha, nejsem žádný skrblík. Jen upozorňuji na nefér obchodní praktiky uživatele "Grrr". Od toho snad tohle fórum je, ne ? Ve finále nejde o peníze, ale o princip.
Posláno:

Štamgast
Aha OK Wink

Ja tomu rozumiem áno nato to tu je, preto píšem pošli nôž spat keď ti nevyhovuje. Oceňujem predajcu ktorý je ochotný vziať nôž naspäť keď kupujúci nie je spokojný.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/17/2016
laurine tady jde o princip jak píše Exbiker,tak co to tady meleš pořád dokolaHappy
In dubio pro reo
Posláno:

Štamgast
Ja píšem svoj názor nato tu to fórum je nie? Len hovorím že nech pošle nôž spat aj tak s ním nebude spokojný. Dostane svoje prachy spat.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum