ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
WE Knives Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/29/2011
Říkám to pořád, za mě nejlepší WEčko a jedno z nejlepších EDC vůbec...
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/3/2009
Soužití s Espritem je fajn, jen dva menší detaily: klip je napruženej až moc a odjišťování zámku není úplně komfortní díky malé celkové tloušťce nože... pomohlo by větší vybrání (rádius) na lícové střence, což by ale zase nemuselo vypadat úplně nejlíp...
Ale převaha pozitiv je drtiváCool

Rahmed vložil tyto přílohy:
w.esprit.4.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/29/2011
Ani s jednou popisovanou věcí nemám problém. Do kapsy jde krásně, ven taky a neničí kapsy. Ale trochu si klip ohnout není problém. A pokud jde o odjišťování, tak Esprit je v současnosti můj nejoblíbenější fidget spinner, takže asi tak Happy.
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/13/2011

JiriS vložil tyto přílohy:
20230306_170351.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/21/2007
Mini Synergy

patuloz vložil tyto přílohy:
IMG_0569.jpeg.jpg

"Treat the wilderness with respect: carry in only what you can carry out; leave only footprints, take only pictures"
Posláno:

Štamgast
Ok Synergy si asi nejspíš možná určitě budu muset poříditGrin
Vždycky mi na něm vadila čepel - ať už tahle nebo tanto, ale drop point to pro mě šoupnul na úplně jiný levelOk

Jinak jsem koukal po wéčku s knoflíkem, ale nenašelShocked
Kromě na na minulé straně zmíněné nové limitky Ziffius je k mání jen Mini Malice a Culex... oba 75 mm a design, který mě zrovna neuchvacuje... stejně jako Elementum.
Jó kdyby vystřihli třeba WE verzi Chevalier, to by byla jináCool

Rahmed vložil tyto přílohy:
civivi.chevalier.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Vidíš, a mně se u Synergy ten trailing point líbil vždy nejvíc, dělá ten nůž krásně osobitej. Navíc hrot není vůči ose rukojeti nijak dramaticky zvednutej, tudíž i z praktickýho hlediska je to pro mě ok, a to mám obvykle rád nižší drop pointy až spear pointy.
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Štamgast
RozumímOk Je dobrý mít na výběr, mně prostě ty křivky tahaly za oči...Shocked Grin
Posláno:
Začátečník
Připojený: 9/17/2022
caute, na viacerych videach je vidiet ze saakshi ma na karbone rozne povrchove ako keby nedokonalosti … je to bezne co to je skor ojedinela chyba? zvazujem ho objednat a podla toho co tu citam ku kvalite pri we to bude skor vlastnost ale pre istotu sa pytam .. diky moc

David28 vložil tyto přílohy:
B9F50EDC_0F2D_48D6_96AA_AB8D6F9F1C8F.jpeg.jpg
6CE379B1_66CB_4304_9B86_1B4EFE8FE6ED.jpeg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 9/12/2010
Toto bude nejaký nôž, čo WE posiela rôznym recenzentom na YT. Niekto si nedal pozor a nôž poškrabal. Na novom WEčku nič také nenájdeš.
Posláno:
Začátečník
okej dobre vediet lebo som si to vsimol v dvoch rozlicnych recenziach. Dal som si ho na osobne prevzatie tak si to rovno skontrolujem. este raz diky
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/20/2020
wirehead napsal:
Toto bude nejaký nôž, čo WE posiela rôznym recenzentom na YT. Niekto si nedal pozor a nôž poškrabal. Na novom WEčku nič také nenájdeš.
Prepáč dovolím si nesúhlasiť mal som niečo podobné aj na novom banteri v karbóne Aj keď v menšom rozsahu.Tým nehovorím že je to na všetkých.
Môj pôvodný účet bol Peto5 a nehanbím sa za to...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/30/2017
Rozhodne to nájdeš aj na novom WEčku, mal som na rovnakom noži rovnakú "vadu".
Je to marbled karbón, asi zlý technologický postup pri výrobe, sú tam akoby vzduchové bublinky v ňom.
Mal som to na každom WEčku, kde bol použitý tento druh karbónu.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 9/12/2010
Momentálne nemám žiadne WEčko s CF. Možno to zavísi od kusu. Na foto Civivi a 2 Kizere. Všetko bez chyby.
Link na foto. Tá komprimácia tu je strašná - https://drive.google.com/file/d/1M8UKUE4wJmsqM5BI0rwn9jyCoX3UefAk/view?usp=drivesdk

wirehead vložil tyto přílohy:
DFD44027_48E5_4208_BB63_42490459DEB1.jpeg.jpg

Posláno:
Začátečník
no a teda otazkou je ci sa ta vada nejako dalej rozsiruje a vypadava to alebo je to naozaj len povedzme nedokonalost pri vyrobe ale dalej sa ten karbon nestiepi nevypadava a nema to teda vplyv na funkcnost a uchop noza ?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/30/2017
Je to iba kozmetická vada, bez ďalšieho rozširovania sa, oplatí sa vybrať si krajší kus, ak je možnosť.
A možno je to iba zámer Číňana urobiť ten karbón inak a má to tam byť, ktovie..
Posláno:
Začátečník
Připojený: 10/3/2021
Souhlasim s Micem, je to naprosta bezna vada/vlastnost toho materialu. Mel jsem 2 WE - jedno shredded a druhe marble carbon a meli to obe.

Ten recenzi na netu jsem nakoukal dost a i sami recenzenti to casto zminuji, ze je to bezne. Nejvetsi pravdepodobnost je imho pri Marbled zpracovani, pak Shredded a nejmensi, kdyz je to
takovy ten layered (ala carbonovy Bugout).

Na funkci zivocichare to ale vliv nema a nezhorsuje se pri beznem pouzivani.
Posláno:
Začátečník
tak dim moc vsetkym za odpovede 🙏 uz je doma zatial som tam tieto mikro vady neobjavil. Chvilku som vahal nad velkostou, rucka je vcelku prcek ale nejako sa spolu naucime zit 😎

David28 vložil tyto přílohy:
D3E164B7_A604_473B_8879_EE8CB037B5E1.jpeg.jpg

Posláno:

Začátečník
Připojený: 1/23/2009
Rozmýšľam aj ja nad tým Espritom, ktorý tu tak vychvaľujete. Ale chcem celotitán.
Len sa neviem rozhodnúť či ten saténový alebo ten nový Tiger Stripe. Na tom saténovom sa mi páči čepeľ a na tom Tigrovi zase črienky. Sakra, keby bola taká kombinácia Applause
Nemá náhodou niekto doma toho nového tigrovaného? Ak áno, dajte sem prosím foto, ako vyzerá naživo.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/12/2017
Ahoj
Já osobně měl satin a šel bych znovu jediné do stonewashe, mě osobně vadí otisky a cmouhy

WuDan vložil tyto přílohy:
E47B9A73_19BE_433B_80D5_AC7E154EB41C.jpeg.jpg

“Můj bůh je Crom. Sedí na vysoké hoře. Po smrti před něj předstoupím a on se mne zeptá na Tajemství oceli. Neodpovím-li správně, srazí mne ze své hory!”
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum