ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
WE Knives Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/3/2009
🖤💚👌

Rahmed vložil tyto přílohy:
Screenshot_20230812_115528_2.png.jpg

Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 2/10/2018
Ahoj. Do Ameriky někdo nepojedete,že by jste přivezli tohle? www.bladehq.com/item--WE-Knife-Co-Reazio-Fixed-Blade--103133 Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/29/2011
To by se vyplatilo i se clem a DPHčkem, nejlevněji jsem ho tu našel za 7,5t, to by ses měl vejít.
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Na světle ta barva vynikne 👍

Tyler vložil tyto přílohy:
IMG_20230906_164200.jpg.jpg

"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
Za mna WeKnife tento rok fajn Ok

laurin vložil tyto přílohy:
IMG_0277.jpeg.jpg

"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:

Štamgast
Jako je to mazel, no 🙂

IMG_20231126_183820.jpg.jpg

"Thin is sharp."
Posláno:

Štamgast
Vypadá fakt super...rád bych ho někdy viděl na živo a zajímalo by mě, jestli by dokázal vytlačit z kapsy mojí milovanou verzi s CF, ke které mám v podstatě jedinou výhradu, a to je povrchovka na čepeli. Což je tady vyřešené. Jinak říkám to furt a řeknu to znovu, tohle je za mě nelepší WEčko a jeden z nejlepších továrních zavíráků, který si člověk dneska může koupit Happy.
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Štamgast
Když budeš mít někdy cestu do Hradce Králové nebo okolí, dej vědět 🙂

Já CF měl a upřímně, nedovedu si tipnout. Pro mě rozhodly dvě věci. Možná ani ne tak povrchovka čepele jako hlavně titanu, ten orange peel je prostě skvělej. A zvuk. Fulltitan cvaká krásně mechanický, líp rezonuje. A jo, asi se mi celkově líbí víc, v jednoduchosti je krása a tady ladí úplně všechno i jakože barevně.

IMG_20231127_203015.jpg.jpg
IMG_20231127_203106.jpg.jpg

"Thin is sharp."
Posláno:

Štamgast
Další we knife ktorý budem potrebovať. Attor - dizajn Dalibor Bergam. Titanovy integral.

laurin vložil tyto přílohy:
IMG_1505.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Tohle vypadá hodně dobře. Obece teď do toho WE pořádně šláplo...plno krásných kudel, které bych si uměl doma představit. Dneska jsem koukal na poslední video od Štefa a OAO vypadá taky hodně dobře...

Martin Morávek vložil tyto přílohy:
we_knife_oao_one_and_only.jpg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 11/13/2022
Na Čínu do toho šlápli pěkně i s cenou. Co sleduju bazar, tak jsi rád, že se nového WE zbavíš za 50% Cry
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/8/2010
OAO je za mňa lepší než som dúfal, podrobnejšie ma mu chcem povenovať ďalšom videu kde ho chcem porovnať s ZT 640

čo sa týka cien z druhej ruky tak to vnímam ako daň za to že vydávajú šialné množstvo noviniek. Takže to beriem tak že si musím naozaj dobre premyslieť než kúpim nový nôž, na druhej strane sa teším až nejaký ulovím v inzercii za polovicu :D

ZLOjasna vložil tyto přílohy:
IMG_6838.jpg.jpg
IMG_6839.jpg.jpg

Emaily mi nechodia - kontakt cez PM
instagram.com/stefpacka/
Posláno:

Štamgast
Ceny jsou ok, ty kudly jsou v topu jak zpracováním, tak materiály. Navíc to jsou teď skoro všechno integrály. Nicméně cenu si to moc nedrží, není to holt Sebenza...
Posláno:
Pokročilý
Souhlasím, mají TOP zpracování. Tuhle jsem pro zajímavost nakoukl na Ali, Green Thorn(asi nejlepší "značka") jede taky pecky. Ceny kolem 300USD a to i za kopie. Asi za to může nyní placené DPH a clo. To už bych jim nedal ani náhodou, když je originál, zvlášť z druhé ruky pomalu stejně KO
Posláno:

Štamgast
Nechápu to 'asi nejlepší značka'. Jako z čeho, z výrobce fejků? BTW proč by sis kupoval fejky, když dneska koupíš třeba od Civivi (a hromady jiných PRC značek) super kudlu za litr.
Posláno:

Štamgast
Ceny su v poriadku zato čo dostaneš. Hold treba si premyslieť ktorý model naozaj chceš a nepredávať potom za polovicu.
OAO som chcel ale pre mna je maly.
Posláno:
Pokročilý
Martin Morávek napsal:
Nechápu to 'asi nejlepší značka'. Jako z čeho, z výrobce fejků? BTW proč by sis kupoval fejky, když dneska koupíš třeba od Civivi (a hromady jiných PRC značek) super kudlu za litr.

Nedělají jen fejky, třeba Daboia od "Kevina Johna" je super kudla, kdysi jsem jí měl a byla opravdu bezchybná.

Teď už je moje sbírka pouze ze "západu".
Posláno:

Štamgast
Já bych z principu kudlu od značky, co dělá i fejky, nikdy nekoupil, kvalita je irelevantní. Pokud ses toho všeho zbavil, tak Ok . BTW Daboia je v origu od CKF.
Posláno:
Pokročilý
Ale CKF to má od KJ, on je autor. A testy nožů od KJ dopadly vemi dobře i u Pala Šándora. Kizer taky koupíš i na Ali a není to fejk NoNoNo Ale už to tu moc plevelíme Happy
Posláno:
Pokročilý
Martin Morávek napsal:
Pokud ses toho všeho zbavil, tak Ok

Ano zbavil, včetně WE.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum