ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
14.12.2008 - Pražská výstava nožů Možnosti
dmz
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/30/2006
Srovnává se nesrovnatelné. NM má peníze od státu i města a obvykle platí - čím menší a specializovanější akce, tím dražší. Osobně jsem čekal vstupné kolem 150 Kč.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 7/16/2001
Dík za fotky. Mám dotaz - ta pátá fotka zhora je Karel Hons? Má tam moc pěkný zavírák - ten v dolním levém rohu...

David vložil tyto přílohy:
pvn2009.JPG

( . )( . )
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/8/2003
David napsal:
....ta pátá fotka zhora je Karel Hons?...

Jojo, je to stůl pana Honse
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 7/16/2001
Dík - nebyl by detail Wink
( . )( . )
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/8/2003
Bohužel :( Fotil jsem jen celý stoly (nebo půlky stolů Happy ) Ale třeba ho má blejsknutej někdo jinej
dmz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/30/2006
Westy udělal fantasitcké pouzdro na golok od Blacka, ale fotky budou, bohužel, později, neb jsem o něj přišel v hospodě (krátkodobě). Kamarád tam smutně seděl, pil kořalky a nakonec mi řekl, zda mu golok nepůjčím, chtěl se prý rozvádět, ale že vymyslel jiné řešení.Nevím, v čem mu golok pomůže, třeba najdou se ženou podobný koníček a vše zase bude kalapat.

(Po pravdě - šel ho ukázat domů, jeho skvělá žena má totiž ráda (i dělá) etno věci a to pouzdro vypadá fakt výborně).

U Chtorra jsem si vyzvedl finku - více info na "nože severu" zde: http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&m=133861#133861

dmz vložil tyto přílohy:
100_5581.JPG.jpg
100_5584.JPG.jpg
100_5585.JPG.jpg
100_5587.JPG.jpg
100_5588.JPG.jpg
100_5590.JPG.jpg
100_5592.JPG.jpg
100_5593.JPG.jpg
100_5598.JPG.jpg
100_5600.JPG.jpg
100_5610.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Výstava se mi líbila. Veliké díky Z.Jančovi za důstojné prostory k prezentazi nožů, kde mnohé jsou cennými ukázkami lidské dovednosti jednotlivých nožířů. Parkování bude vyřešeno, a bufet taky. Nožíři měli jako pozornost, kafe a prenclíky. Stoly levnější, než v Brně, veliké. Hodně místa do stran, i výšky. Z mé strany-výborné. Lapálie, jako světlo budou řešeny. Vše vím od Z.Janči. Ale alespoň se nožíři nemačkali jako tlupa trhovců, jak je tomu na podzim v Brně. Za sebe, jsem spokojen i s prodejem, mám v Praze přátele z dob, kdy jsem tu za peníze dostával přes držku. Tak teď už za mnou chodí i žáci ze škol boje s nožem.
A tak jsem si domů mohl přivézt nový nůž od P.Bolfa, damašek od P.Dohnala, a nějaké to dřevíčko. Kdybych neprodal, nepřivezl bych si domů nic. Takhle jsem pomohl udělat hezké vánoce dalším lidem. Happy
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Black napsal:
Výstava se mi líbila. Veliké díky Z.Jančovi za důstojné prostory k prezentazi nožů, kde mnohé jsou cennými ukázkami lidské dovednosti jednotlivých nožířů. Parkování bude vyřešeno, a bufet taky. Nožíři měli jako pozornost, kafe a prenclíky. Stoly levnější, než v Brně, veliké. Hodně místa do stran, i výšky. Z mé strany-výborné. Lapálie, jako světlo budou řešeny. Vše vím od Z.Janči. Ale alespoň se nožíři nemačkali jako tlupa trhovců, jak je tomu na podzim v Brně. Za sebe, jsem spokojen i s prodejem, mám v Praze přátele z dob, kdy jsem tu za peníze dostával přes držku. Tak teď už za mnou chodí i žáci ze škol boje s nožem.
A tak jsem si domů mohl přivézt nový nůž od P.Bolfa, damašek od P.Dohnala, a nějaké to dřevíčko. Kdybych neprodal, nepřivezl bych si domů nic. Takhle jsem pomohl udělat hezké vánoce dalším lidem. Happy

Ahoj Blacku, chtěl jsem ti ještě jednou poděkovat za "Supa" dneska jsem ho provětral a jsem s ním max spokojenej Happy. Jsem rád, že jsem ti přispěl na hezké vánoce Wink .

Jinak výstava se mi osobně moc líbila, musím souhlasit s Matem výstavní prostory byli moc hezký Razz.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Ať ti hračka nese radost.Wink Laugh
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 9/22/2008
Děkuju všem kdo sem dali fotky bohužel jsem předělával topení tak snad příště.Sad
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Black napsal:
Ať ti hračka nese radost.Wink Laugh

Díky. Jak se říká u nás doma, kdo si hraje nezlobí Wink .
Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/12/2005
Přídám pár fotek z výstavy, jak bylo řečeno, sál byl pěkný, bohužel velmi málo osvětlený, takže na fotky to bylo fakt bídné a na pořádné prohlídnutí damašků či čepelí kalených na hamon hodně náročné. Trochu jsem s focením prošvihl začátek výstavy, kdy bylo u stolů volno, takže mám méně fotek většinou stoly lidí z fóra, určitě poznáte Wink

mr.karno vložil tyto přílohy:
IMG_1675_1.jpg.jpg
IMG_1676_1.jpg.jpg
IMG_1657_1.jpg.jpg
IMG_1659_1.jpg.jpg
IMG_1660_1.jpg.jpg
IMG_1661_1.jpg.jpg
IMG_1662_1.jpg.jpg
IMG_1666_1.jpg.jpg
IMG_1667_1.jpg.jpg
IMG_1668_1.jpg.jpg
IMG_1669_1.jpg.jpg
IMG_1671_1.jpg.jpg
IMG_1672_1.jpg.jpg
IMG_1677_1.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/12/2005
Moc příjemné zastavení bylo u u stolu Milana a pana Šmidrkala, který se hbitě rozpovídal a dobře pět minut povídal jak dělal sendvič na následujícím noži.

+ výtečná krabice u která byla o Tomova stolu Laugh

mr.karno vložil tyto přílohy:
IMG_1663_1.jpg.jpg
IMG_1664_1.jpg.jpg
IMG_1665_1.jpg.jpg
IMG_1670.jpg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 9/22/2008
Tak to je sen každého psa najít takovej poklad jako je ta truhlaLaugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/18/2007
Laugh no myslím že na těch kostech už by si moc nepochutnalLaugh
:mrgreen:
telefón:737101335 emil:vidomustomas@seznam.cz
Posláno:

Začátečník
Připojený: 5/7/2005
Dobrý den všem.
Pražská výstava se mi líbila,vstupné přijatelné, až na to již zmiňované světlo.Jak já u jednoho pána fotografa obdivoval jeho systémový blesk.No, snad časem, ještě mám pár nesplněných snů ohledně nožů Happy
Prostory takové vzdušnější, než v Ostravě,dalo se pěkně prohlédnout nože, popovídat....jen tak dále.
Fotky budou až zítra, jestli teda z těch mých neumětelů něco vyberu.
PS: žádný nůž jsem si nekoupil, mr.Black nechtěl prodat Razz Prý musím počkat, než se vyrobí Wink
Mr.Weston ....já je chci skoro všechny Sad Prostě spousta nádherných nožů a kreditkou nešlo platit /naštěstí/ Laugh
Takže abych to shrnul....díky moc a za rok Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
Vystava se mi libila. Nedele je na takovou akci ten nejlepsi den. Snad by se zdalo, ze nekteri nemeli mnoho exponatu. Ja byl ale uplne spokojen, mene byva vice.
Velmi prijemne bylo setkani s tvurcem meho posledniho noze, Premkem - Mudzahedinem. Nic nebylo predem naplanovano, jen jsem vedel, ze tam bude.
Diky tomu, ze nebyly (skoro) nikde tlacenice, dalo se i trochu pokecat. Obdivoval jsem opet zaviraky Buddyho, se zajmem jsem prohledl i Blackuv repertoar a nadherne prace Romana Stoklasy. Primo mne ale nadchly noze Martina Hlinaka - Mata. Jeho Baska jsem si prisel prohlednout nekolikrat. A tak bych vlastne mohl pokracovat dale a zminit damasky pana Sevecka, prace Zdenka Janci, atd.
Diky panove, byla to pastva pro oci a velka radost, ze porad jeste existuji lidi, co umeji, zaroven.
z
“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/10/2002
Já bych chtěl hlavně poděkovat Zdenkovi Jančovi, že to dal dohromady a výstava vůbec proběhla, a hlavně - byla to jedna z nejmilejších výstav na které jsme byli, komormí, přátelské, prostě fajn předvánoční.
Jedinými zápory snad bylo již zmiňované špatné světlo, na naší straně u zdi to bylo opravdu mizerný - pro příště lampičky, a hned zrána, když jsem viděl smutný výraz Buddyho Westona, když se mu pokazil motorek v nafukovacím Santovi. Mělo to být pro všechny překvápko, třímetrový Santa vydržel nafouknutý asi jen 5 vteřin a pak prostě chcípnul ... Happy
Taky jsem se tedy dozvěděl od jednoho, myslel jsem kamaráda nožíře, že všechny kopírujeme a jsme jen takoví lovci knowhow, abychom mohli chrlit strašný množství levných nožů, což mi trochu zkalilo radost, ale s tím jsem se nějak srovnal, jen jsem si musel vyčistit jeden šuplík v hlavě.
Nemáte někdo fotku našeho stolu, že bych to dal na naše stránky? Koukám, nás si nikdo nevyfotil, třeba na tom něco bude ...
pro více info a dostupnosti našich nožů mrkněte na naše stránky, díky
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2005
Zdenku, u Mata se Ti v příjmení nějak "přehodilo" písmenko Wink
Petře, jestli tys toho "dotčeného nožíře" nepochopil špatně,... jasně, že Tě skoro všichni kopírujeme ... Laugh
... a strašný množství levných nožů ... to se mi taky moc líbí ...
Ir
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/19/2007
no tak tim to asi nebude! ja jsem se s Vama pres ten naval u vaseho stolu nezvlad ani rozloucit, natoz tam neco fotit!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum