ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
14.12.2008 - Pražská výstava nožů Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/12/2005
Váš stůl nemám, právě protože tam bylo narváno Wink, "komorní" asi nejlépe vystihuje jaké to bylo. Santy škoda mohlo to být fakt vtipný, do toho by Buddy nože asi nezatnul Happy

Co se týká kopírování, tak zrovna lidé co chodí na knife, můžou vidět jak často a jakým způsobem nechváváš nekouknout k sobě do kuchyně, což mluví samo za sebe a myslím že rozumný člověk si podle toho udělá názor sám.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/8/2003
Petr Dohnal napsal:
Koukám, nás si nikdo nevyfotil...

A to je druhej stůl, kterej jsem si chtěl vyfotit a nevyfotil. Jenže k vám jsme se skoro nemohli procpat, ani jsem si vaše nožíky pořádně neprohlídnul, natož abych se dostal na dosah...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
St.Nicolaus napsal:
Zdenku, u Mata se Ti v příjmení nějak "přehodilo" písmenko Wink

Moc se omlouvam, ale uz jsem jmeno v prispevku editoval.
“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/21/2005
Tak přináším pár nic moc fotek , ale aspoň něco. Výstava byla super ostatně jako každá . Jsem rád že se vždycky můžu setkat s kamarádama a prohodit pár slov. jak již bylo zmíněno , světlo nebylo nic moc a proto jsem spíš fotil nožíře než nože.

KumoIdzi vložil tyto přílohy:
PC140012.jpg.jpg
PC140013.JPG.jpg
PC140010.jpg.jpg
PC140011.jpg.jpg
PC140020.JPG.jpg
PC140021.jpg.jpg
PC140016.jpg.jpg
PC140017.JPG.jpg
PC140018.JPG.jpg
PC140019.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
A ještě jedna várka.

PC140027.JPG.jpg
PC140029.JPG.jpg
PC140028.JPG.jpg
PC140034.JPG.jpg
PC140035.JPG.jpg
PC140038.jpg.jpg
PC140039.JPG.jpg
PC140040.JPG.jpg
PC140042.JPG.jpg
PC140041.JPG.jpg
PC140043.JPG.jpg
PC140023.JPG.jpg
PC140024.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Tak a nakonec pár nožů .

PC140044.JPG.jpg
PC140045.JPG.jpg
PC140046.JPG.jpg
PC140047.JPG.jpg
PC140048.JPG.jpg
PC140049.JPG.jpg
PC140050.JPG.jpg
PC140056.jpg.jpg
PC140057.JPG.jpg
PC140058.JPG.jpg
PC140059.JPG.jpg
PC140060.JPG.jpg
PC140061.jpg.jpg
PC140062.JPG.jpg
PC140063.JPG.jpg

Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Zdenek napsal:
St.Nicolaus napsal:
Zdenku, u Mata se Ti v příjmení nějak "přehodilo" písmenko Wink

Moc se omlouvam, ale uz jsem jmeno v prispevku editoval.

Z toho si nic nedělej, mě skoro vždy jméno trochu pozmnění...Jako třeba Hlinka, Hanák, Hliňák to je nejčastější Happy
Takže mé občanské jméno správně zní Martin Hlinák Happy
Jsem rád že se nože líbili Happy na jaro plánuju nějaké novinky.....toš aby bylo brzy teplo.
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Petr Dohnal napsal:

Taky jsem se tedy dozvěděl od jednoho, myslel jsem kamaráda nožíře, že všechny kopírujeme a jsme jen takoví lovci knowhow, abychom mohli chrlit strašný množství levných nožů, což mi trochu zkalilo radost, ale s tím jsem se nějak srovnal, jen jsem si musel vyčistit jeden šuplík v hlavě.
Nemáte někdo fotku našeho stolu, že bych to dal na naše stránky? Koukám, nás si nikdo nevyfotil, třeba na tom něco bude ...

To je pěkná kravina. Já, když potřebuju získat depresi, otevřu si vaše stránky. A zase si lisknu před špíglem,nadám si"neumíš nic", a jdu brečet do kouta.Mám docela přehled, co tam máte. Laugh A jediné, co pozoruju na české nožířské scéně, je, kopírování Dohnalů. Laugh Laugh Laugh Myšleno ty vaše tvary. Mám prolezeno docela dost zahraničních for, postahováno veliké množství kudel z celého světa, a asi můžu trochu srovnávat. Pan kolega jen závidí ůspěch, a kecá.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
KIR
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 4/27/2007
Myslím, že je na místě souhlasit s Blackem. Navštěvuji pravidelně výstavy a můžu říct, že je z čeho vybírat. Pokaždé skončím obchůzku u Dohnalů a ve sbírce mi tak přibývají velmi pěkné originální kousky. Každý z nožířů má svůj osobitý styl a podle mne nestojí za to, přemýšlet nad negativní kritikou, která je ve většině případů projevem závisti (Bohužel stále častější jev).
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/12/2007
Páni Dohnalové návštěva vašeho stolku na každě výstavě je pro mě osobně uměleckým zážitkem a radostí, že ještě jsou zlaté české ručičky které umí skloubit perfektně zvládnuté řemeslo a cit pro materiál a tvar. Závistivé řeči hoďte za hlavu a já se budu těšit na další výstavu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/10/2002
Jejda chlapi díky za podporu, ale zase tak moc netrpíme...
Romane a ty nepřeháněj, co se řemesla týče, ruce i hlavu máš vcelku v pořádku.
Namazali jsme si tedy medu až za uši, jen co je pravda, co? Laugh
pro více info a dostupnosti našich nožů mrkněte na naše stránky, díky
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
to PD: říkal tam někdo o laciných kopiích? pokud se nemýlím.
Vaše nože a jejich styl jsem hodnotil mnohokrát. Jenom dodám jsou velmi osobité a každý pozná, na první pohled, kdo je autor. V oblasti nožů je velmi těžké něco úplně nového vymyslet, a není na škodu se inspirovat u jiných. Vy ovšem děláte nože ZCELA DOHNALOVSKÉ!!!!.
U Vašïch stolů mám jediný problém. Kde na to našetřit a koupit si aspoň jeden.
Pokud by byly levné, jiné bych asi neměl.Laugh

Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom MISTR. Pokud nejsi blb.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/6/2006
Přítelkyně prohlásila, že si s sebou nebudeme brát žádnou hotovost, aby mne nic nesvádělo. Že se budeme v lednu stěhovat, každá koruna bude důležitá, atd., atd. Pak jsme se zastavili u stolku Romana Stoklasy, vzala do ruky jeden nožík, vzala do ruky druhý... Happy Nakonec se málem nechtěla hnout dál a výsledkem je dárek, který si sama vybrala (!) Fakt jsem nevěděl, co pro ni vymyslet k vánocům, nenapadlo mě, že bude stejně potrefená jako já Happy

jerry vložil tyto přílohy:
DSC01080.JPG.jpg

Mia Wallaceová: To je fakt?
Vincent Vega: Ne, jen co jsem slyšel. Mia Wallaceová: Od koho? Vincent Vega: Od nich. Mia Wallaceová: Oni toho dost nakecaj.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/2/2007
Je vidět že má Tvá přítelkyně vytříbený vkusHappy .

Optimismus je způsoben nedostatkem infomací.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Hele Tome Kostičkáři a Kůžičkáži z Obsidiánového vršku copak to tou pravačkou na té fotce ukazuješ?Snad to není to co si myslím?.....Laugh Wink
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/19/2006
Ládes napsal:
Hele Tome Kostičkáři a Kůžičkáži z Obsidiánového vršku copak to tou pravačkou na té fotce ukazuješ?Snad to není to co si myslím?.....Laugh Wink

Jojo, taková zima tam byla.Laugh Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
Ahoj! Výstava byla bezva, perfektně jsem se bavil. Spousta známých tváří, mluvit bylo o čem a atmosféra staré radniční síně se postarala o příjemnou předvánoční pohodu, jak už psal Petr. Večerní zakončení v Podskalské celnici bylo dobrou tečkou za celou akcí.Tímto zdravím všechny zůčastněné, děkuji Zdeňkovi za vydařenou výstavu a doufám že se zas brzy ve zdraví shledáme.Happy
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/18/2007
Ládes napsal:
Laugh jo ukazoval jsem přesně na co myslíš,ale zrovna jsme se bavili o toběLaugh a fakt sem se tě zastávalLaughWink

:mrgreen:
telefón:737101335 emil:vidomustomas@seznam.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Sketo.Wink Taky hned všechno práskneš....Já myslel že to zůstane mezi náma Wink ,ale ty néé- hned provalíš míru svého poškození.Laugh Laugh A ještě to necháš vyfotit.....Wink
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/18/2007
Laugh strašně mi tu chybí stydlivý smajlíkLaugh Já sem ti vlastně vděčný výš jak je to nepříjemné když to pleská o koleno,takže to skrácení o pět čísel jen prospělo věciWink A navíc ,když ti to doma těch 5 cm ode mně vyřeší problémy tak co bych neudělal pro kamarádaWink .Tak ti přeju ať se ti to brzi zahojí a užívej ho z rozumemLaugh
:mrgreen:
telefón:737101335 emil:vidomustomas@seznam.cz
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum