ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
14.12.2008 - Pražská výstava nožů Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
tom1111 napsal:
Laugh strašně mi tu chybí stydlivý smajlíkLaugh Já sem ti vlastně vděčný výš jak je to nepříjemné když to pleská o koleno,takže to skrácení o pět čísel jen prospělo věciWink

to mi připomnělo..

Přijde chlap k doktorovi a říká: pane doktore, mám problém s přirozením!
doktor: moc malý?
chlap: naopak! a povytáhne nohavici a u kotníku se objeví žalud..
Doktor pozdvihne obočí a říká: no, to musí být v létě skutečně problém!
chlap: co v létě.. ale v zimě! když solí... Laugh
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/5/2005
To je tak když chceš konvertovat cele k jinému náboženství a máš "špatné světlo".Já ti říkal že si to vyměřím a pomalu objedu.Tys to ale chtěl rychle a bezbolestně,takže buď rád že to bylo jen 5cm(když si vemu kolik jsme toho večer vychlastali mohls dopadnout daleko hůř)Wink Laugh
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/18/2007
Ládesu,vím že to chceš zahrát do autu ,ale už to je venku tak se nesnažLaugh Wink
:mrgreen:
telefón:737101335 emil:vidomustomas@seznam.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
to mi připomělo...

Za Velké vlastenecké války dostali do polního lazaretu vojáka v bezvědomí, kterému granátová střepina usekla kousek přirození. Na zbytku měl vytetováno "olja." Když se probudil a prohlídl se, začal strašně plakat. Tak mu doktor říká: "Kolja, neplač, tak moc se zase nestalo, o to jedno písmenko..." A voják: " Já nejsem Kolja, já jsem Ivan! A tam bylo napsané:
Da zdravstvujet velikaja i mogučaja Krasnaja Armija, paběditělka fašistov u Krasnovo Polja..."
Posláno:

Štamgast
No Surgu
čekal jsem tě tam a měl jsem pro tebe připravené pazourkové skalpely a tys nedojelSad
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Petr Dohnal napsal:
Jejda chlapi díky za podporu, ale zase tak moc netrpíme...
Romane a ty nepřeháněj, co se řemesla týče, ruce i hlavu máš vcelku v pořádku.
Namazali jsme si tedy medu až za uši, jen co je pravda, co? Laugh

Ahoj, Petře. Víš, že nemám vůbec v povaze, ani zapotřebí ti lézt do zadku. Ale komu čest, tomu chvála. Vím naprosto přesně, co umím, co ne. Co bych umět chtěl, a na co prostě nemám. A stejně si myslím, že jste nejvýraznější nožířská rodinná firma u nás. Mladej zkouší plastiky, kovařinu máte skvělou, ty máš cit na design. Nejsem osel, vidím. Nešudlíte kudly ala Winkler, vždy je tam něco po vašem. Vnímám každý detail na pouzdru i noži. A jistě nejsem sám.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Začátečník
Připojený: 5/7/2005
Sad Tak jsem si prohledl ty vytvory, na fotak a svetlo se vymlouvat nemohu, tudiz se priznavam, je to i ve "fotografovi"
Ty "nejlepsi jsem orizl, jinak radeji zadne upravy a snad nikoho neurazim........

PS: ja se polepsiiiiim Razz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/8/2007
Vlkoune, na tu bídu s místním osvětlením máš fotky parádní...
Posláno:

Začátečník
Připojený: 5/7/2005
cb058374 napsal:
Vlkoune, na tu bídu s místním osvětlením máš fotky parádní...

Diky,ale jak jsem psal, tohle je vyber, ktere se nejakou nahodou povedly. Videl jsem z tehle vystavy lepsi.Stve me, ze nemam od kazdeho neco. No, priste, uz to mam vymyslene...pojizdny pultik se svetly, jen domyslet zdroje pro 2x 500W lampy Happy
Posláno:

Štamgast
no a co benzínový agregátLaugh
Fakt pěkné fotky,chlapi díkWink
Posláno:

Štamgast
Z.Janča prý zajistí na jarní výstavu alespoň zásuvky ke stolům, a možnost přisvícení si stolku. Už jsem uvažoval nad lampičkou s bateriemi. Něco existovat musí. Sál je krásný.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 2/8/2008
U dveří prodávali šikovné baterky Happy. Já tu svoji s LED co jsem koupil právě kvůli obrázkům zapoměl doma jelikož jsem hrabal na půdě Sad.
Film je dlouhý 10minut před sestřihem kvalita nic moc rozhodně horší než vaše fotky. Asi ho jen zaarchivuju na DVD jak je.
Posláno:

Štamgast
Ta šance kvalitní prezentace je nesmírně důležitá. Mnohdy jsou za jednotlivými noži desítky, i stovky hodin práce. Ale jako by nebyly. Jasné, i nožíř se musí snažit ukázat na své dílo. Stát v koutě nefunguje. A ožrat se před výstavou, taky nic moc. Já i blbou kosu okecám, že bude u mně zástup lidí. Wink Ale vidím, že jsou k vidění krásná díla, ba, až šperky, jen s ostřím. To světlo bude potřeba.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 2/8/2008
Black napsal:
Ta šance kvalitní prezentace je nesmírně důležitá. To světlo bude potřeba.

Nejlíp bílé světlo, aby se to moc netlouklo se světlem z oken. Takže spíš zářivka (úsporka) než žarovka.
Při lokálním osvětlení 11 - 22W (zářivky) na stůl by to měla všechno utáhnout i jedna zásuvka. Víc by už oslňovalo (Vyzkoušejte doma.Wink ). Pokud každý přibalí pracovní lampu bude v sále světla jak v poledne. Takže pokud budou zásuvky u stolu bude to paráda.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/24/2002
Black napsal:
Ta šance kvalitní prezentace je nesmírně důležitá. Mnohdy jsou za jednotlivými noži desítky, i stovky hodin práce. Ale jako by nebyly. Jasné, i nožíř se musí snažit ukázat na své dílo. Stát v koutě nefunguje. A ožrat se před výstavou, taky nic moc. Já i blbou kosu okecám, že bude u mně zástup lidí. Wink Ale vidím, že jsou k vidění krásná díla, ba, až šperky, jen s ostřím. To světlo bude potřeba.

Málokterá výstava je snad takto vydařená a vychválená všemi účastníky. Jsem toho názoru, že jediné co kazilo odpolední pohodu , byli opilci... světlo se vyřeší, blbci zůstanou.Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
Petr Dohnal napsal:
... smutný výraz Buddyho Westona, když se mu pokazil motorek v nafukovacím Santovi. Mělo to být pro všechny překvápko, třímetrový Santa vydržel nafouknutý asi jen 5 vteřin a pak prostě chcípnul ... Happy

Bylo mi lito Buddyho, ze posmutnel, ale toho jeho Santy vlastne ani trochu. Myslim, ze by se do tak hezkeho prostredi vubec nehodil. Ze vsech prazskych vystav, co jsem navstivil, byla tahle nejlepsi. Proste nadherne komorni prostredi.
Byl to skvely napad uskutecnit akci v tomto prostredi. Chtelo by to zopakovat.
“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/28/2008
Tohle mi na výstavě chybělo. Pro inspiraci. Wink

http://www.youtube.com/watch?v=WpUJt9ssk8Y&NR=1
Algoritmus se skládá z konečného počtu elementárních kroků...
Posláno:

Štamgast
Já to říkám futr, líná huba, holé neštěští. Laugh
(Theodore Roosevelt)
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum