ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Cold Steel Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/23/2018
Štefan napsal:
Tak dnes mám radosť, ale že naozaj veľkú Happy Happy Happy.

Štefane super gratuluji Ok .
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 3/11/2019
LTC🍀

Duttty vložil tyto přílohy:
IMG_20250221_073948784.jpg.jpg
IMG_20250221_073930663.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/11/2017
Wolfes napsal:
Štefan napsal:

Štefane super gratuluji Ok .

Ďakujem Happy , ja zase gratulujem k novému Caledonianovi Ok.
Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:

Začátečník
Připojený: 9/26/2014
Dobrý den, mate někdo od CD i dlouhou čepel?
Posláno:

Štamgast
Štefan napsal:

... no a dnes som si bol po mladšieho brata predchádzajúceho Tai Pana OkHappy. Sranda, toľké roky sa nezadarilo a teraz rovno dvoch v kožených kabátoch Grin Happy.

Štefan vložil tyto přílohy:
1.jpg.jpg
2.jpg.jpg

Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:

Štamgast
Nůž to není ale super hračka na létoLaugh Laugh .

Wolfes vložil tyto přílohy:
IMG_20250725_111733.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Opět velká radost, další raritní a sběratelský kousek. Podle katalogů a nápisů by se to mělo řadit k začátkům výroby. Kdyby někdo věděl přesněji rok výroby budu rád.

Wolfes vložil tyto přílohy:
IMG_20250827_082126.jpg.jpg
IMG_20250827_082223.jpg.jpg
IMG_20250827_082310.jpg.jpg
IMG_20250827_082452.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
Krásný, kde jsi so sehnal. Ebay?
vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Štamgast
Wolfes napsal:
Opět velká radost, další raritní a sběratelský kousek. Podle katalogů a nápisů by se to mělo řadit k začátkům výroby. Kdyby někdo věděl přesněji rok výroby budu rád.

Ahoj, gratulujem Ok. Čo sa fakt starých Cold Steelov týka, veľmi lepšie ako toto, sa už ani nedá Ok.
Posláno:

Štamgast
Tygerstyle napsal:
Krásný, kde jsi so sehnal. Ebay?

Ne, byla to spíš náhoda na ebay nechodím ani nevím jak to tam funguje.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
Mám asi "blbý" nápad, nutkání ..pokusit se v domácích podmínkách zkusit odstranit DLC z Recona 1 pomocí smirků pod vodu? Nebo to zmrvim a dopadne to blbě? Zkoušel to někdo?
Upnout čepel, do ruky tvrdá podložka a smirkovat....
Důvod jediný, líbil by se mi Recon spíše v satén verzi. Díky za nasměrování nebo rozmluvení.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/10/2015
Ppetr napsal:
Mám asi "blbý" nápad, nutkání ..pokusit se v domácích podmínkách zkusit odstranit DLC z Recona 1 pomocí smirků pod vodu? Nebo to zmrvim a dopadne to blbě? Zkoušel to někdo?
Důvod jediný, líbil by se mi Recon spíše v satén verzi. Díky za nasměrování nebo rozmluvení.

Originál saténový Recon 1 mám zrovna v inzercii. Ak chceš môžeme sa skúsiť dohodnúť na cene, šmirglovať sa dá vždy Happy
Posláno:

Štamgast
Tady v inzerci? Jsem to prolezl 2* a jsem asi slepej. Origo se dělal dřív v nějaké limitce?
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Ppetr napsal:
Tady v inzerci? Jsem to prolezl 2* a jsem asi slepej. Origo se dělal dřív v nějaké limitce?

Naprosto stejně. V inzerci jsem od Wotan nic nenašel.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/25/2019
Ppetr napsal:

Ahoj, našel bych si nějakého bazarového, ideálně s novým CS logem (to tuším ještě Číňan nekopíruje) a pustil se do toho.
Já kdysi zde sehnal tuším 10 let starého, ještě AUS8 (parádní ocel pro pracovní kudlu) a dal ho dokupy. Jen nevím, jestli jde obrousit i backspace, tuším je "plastový"? (Já měl svůj)
Ručně jsem se s tím nedělal, použil jsem lamelové kotouče do vrtačky. Nůž rozebral, čepel prisroubil k prkénku a svislými tahy brousil. Pak trochu rozleštil, ale jen tak, aby byl vidět satin Finish.

>>Odkaz a insta foto <<

A nůž slouží perfektně dál další roky na práci kolem chalupy.
Posláno:

Štamgast
Jo to je dobrý, ale to byl jen nátěr, já řeším tvrdé DLC. Strojně nechci, to bych určitě zmrvil. Asi to bude práce, ale zkusim ručně.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/20/2020
Ahoj vo vlákne u Vojta (Mydlinka) som zaregistroval že dával dole nejaké dlc určite by som sa ho spýtal.Doma to bude masaker.To nie je ako tá povrchovka ktorú davali skôr a šla dole nechtom.
Môj pôvodný účet bol Peto5 a nehanbím sa za to...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/10/2015
Ospravedlňujem sa, už mi inzerát zmizol.. Každopádne áno, bola to limitka pre kanadský trh, stále ju mám a je stále na predaj:

Wotan vložil tyto přílohy:
20250628_140143.jpg.jpg
20250628_140136.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/14/2010
Pár třísek a černění jde dolu.

TomasTom vložil tyto přílohy:
IMG_8532.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/11/2010
TomasTom: Jo jo, to je klasika. To snad na Glocku 78/81, je teď odolnější povrchovka. Pro praktické účely je stejně nejlepší odstranit ji hned, pokud člověk takto zamýšlí nůž používat, a patinovat, nebo nechat žít vlastním životem.🙂
Youtube: Jakub Kmoch -MONOLITH knives and tools
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum