ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Jirka Svoboda Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/22/2009
Jirko nafot to venku tady poznam jen že ručka je super a zbytek je tak nějak jakoby až dost černej :D
Dobrým slovem a pistolí zmůžeš víc než jen dobrým slovem
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/31/2006
Zdeněk Štor napsal:
Jirko nafot to venku tady poznam jen že ručka je super a zbytek je tak nějak jakoby až dost černej :D

nebo napal halogenem aspon 500W do stropu nuz si poloz na zem nebo na stul a uvidis to svetlo! :)
SHÁNÍM CHCÍPLÝ PLAZY KE ZPRACOVÁNÍ KŮŽE
... TOMASRUCKER.com ... KOVANYNUZ.cz ...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/1/2007
Já to vim kamaráde red face . Venku je tma Happy . Jedna věc je že to neumim (fotit) a druhá že mam blbý baterky, vždycky udělám max. 2 fotky a umře to...... I když tam dám nový, tak možná to bude spíš aparátem. Pak to dám bráškovi, ať to blejskne..... Ok

Jinak umim i tmavší fotky.... Laugh

jirka007 vložil tyto přílohy:
KW35.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Teda,paráda.Oproti originálu má své osobité kouzlo.
Tenhle tvar v kombinaci s kož.ručkou,to nemá chybu...Ok
Posláno:

Štamgast
Díky Davide, Happy

měl jsem na to připravenej kus kulatiny z pertinaxu, ale kůže mi přišla lepší.... Ten pertinax měl už přijít asi na dva nože a vždycky si to rozmyslim Laugh . Mimo jiné se mi ta kůže i lépe obrábí.... to asi bude hlavní důvod Happy . J.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/30/2008
jirka007 napsal:
Díky Davide, Happy

měl jsem na to připravenej kus kulatiny z pertinaxu, ale kůže mi přišla lepší.... Ten pertinax měl už přijít asi na dva nože a vždycky si to rozmyslim Laugh . Mimo jiné se mi ta kůže i lépe obrábí.... to asi bude hlavní důvod Happy . J.

Applause Ta kůže mu moc sluší. Celkově je nůž pěkná práce. Gratuluji a Applause
Život musí být velký zločin, když je za něj trest smrti!!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/7/2007
je to opravdu famozni kousek, jen by to chtelo lepsi foto az bude krasny den, to umele svetlo neni ono .......ale gratulujiApplause
"Co neuděláš dnes, odlož na pozítří a máš 2 dny volno"
Posláno:

Štamgast
Ahoj,

Pouzdro na M.O.D.áka Happy . Chtěl sem něco rádoby jakoby taktickýho..... Laugh . Jirka.

POUZDROmod9.JPG.jpg
POUZDROmod6.JPG.jpg
POUZDROmod10.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/7/2004
Warthog nema chybu,mam original ale musim uznať že ten tvoj vypada naozaj lepšie.Moc pekna praca,gratulujem ti k tak šikovnym rukam.Admire
Slavik
Nebojím sa zajtrajška,prežil som včerajšok a milujem dnešok.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 10/31/2009
pěkná práce,akorát mám připomínku na tvých fotkách vypadá ostří u nožů trochu kulaté
Posláno:

Štamgast
Díky,

máš pravdu, ostří totiž sice není kulaté, ale hranaté, ale tupé to je Happy . Broušení je totiž poslední práce vždycky až na hotovém noži.... Fotim to ale vždycky ještě před tím a některý kudly nejsou ještě nabroušený do teď Sad red face . Mám toho rozdělanýho hodně a protože kudly nejsou na výdělek (prodej) , ale pro osobní potřebu Happy , tohle trošku nestíhám. Já vim, ostuda strašná...... Surprised . Jirka.
Posláno:

Štamgast
Ahoj,

novej kudlík, hotovej už týden, ale bylo to překvápko pro kamaráda, takže fotku jsem dřív dát nemohl Happy . Vyrobený podle fotky z netu - potažmo podle Samova výkresu dle fotky Happy (díky!) Pouzdro už pak podle mýho.
Klasika AK5, cca.56-57 HRC, mosazná záštita, ručka Mahagon.

No co budu psát, mrkněte na obrázky. Happy . Jirka.

miniB53.JPG.jpg
miniB43.JPG.jpg
miniB48.JPG.jpg
miniB46.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Dnes jsem měl možnost tenhle kousek omrknout,parádaOk.Překvapilo mě jak dobře se drží ta rukojeť.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/30/2006
Moc vydarene, jak nozik tak puzdro. Na na nozi sa mi lubi hlavne rucka, na puzdre to zapinanie.
1 ovečka, 2 ovečky, 3 ovečky, 4 ovečky, 5 .... teraz tu bola !!!
Posláno:

Štamgast
Ahoj, díky, Happy .

To zapínání je vcelku nepraktický, ale líbilo se mi to k tomu pouzdru..... Nevím jestli jsem něco podobnýho někde viděl, možná jo..... ale vydávám to za svůj nápad Laugh Laugh Laugh . Jirka.
Posláno:

Štamgast
Ahojec ,

před chvilkou jsem přijel z dílny, kde jsem dodělával dva kudlíky..... Mám k tomu takovou "veselou historku" , spíš by se to hodilo do "když se v dílně nedaří" Happy . Nůž jsem původně plánoval pro mojí ženušku Happy , jenže když jsem ho dělal, neměl jsem ještě raznici a tak jsem logo zkoušel dremelkou. Samozřejmě jsem to pěkně doku...vil. Poněvadž jsem "klidná povaha", nožík letěl rovnou do koše.
To ovšem viděla manželka a z koše ho vyndala, no mrsknul jsem ho zpět a když ho vytáhla podruhý, tak to už jsem nevydejchal a majznul s nim ostřím přes hranu svěráku, takže jsem tam udělal cca. 5mm zub. Následoval další let do koše...... JENŽE , na návštěvu přijel můj táta a když si tuhle historku vyslechnul, samo kudlu zase z koše vytáhnul !!!!!!!!!!!!!!!!! Schoval jí u sebe, místo skur... loga vyvrtal díru (není to kopie Spyderca Happy ). No a když jsem se po čase uklidnil a zapoměl, tak mi ho vrátil, abych to dodělal. No dlouho se mi nechtělo, ale nakonec jsem to dotáhnul Happy . Myslím že to není až tak strašný a musim uznat, že by materiálu byla škoda Happy Happy . Samozřejmě zůstane tátovi Ok .

Jinak je to N690 v tl. 5mm (59-60HRC), střenky snad Teak a hliníkové trubičky + epoxid .

foto: Happy

prcekK35.JPG.jpg
prcekK34.JPG.jpg
prcekK39.JPG.jpg
prcekK40.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 7/16/2001
Pěkný kousek, byla by ho škoda v koši.
( . )( . )
Posláno:

Štamgast
Davide díky Happy ,

samozřejmě jsem nemohl manželku ošidit a poněvadž tenhle nůž zůstane tátovi, udělal jsem jí jinej Happy . Materiálově stejný, akorát trubičky rukojeti jsou nerezové. Velikostně je tatův o fous větší..... špatně jsem si vytisknul nákres - ve špatným zvětšení . Holt tenhle kudlík je asi zakletej Laugh . Takže takhle nějak to +- mělo vypadat :

prcek25.JPG.jpg
prcek27.JPG.jpg
prcek28.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Ahoj Jirko,tak to je moc sympatickej kudlík.A máš to vyřešený,jeden má táta a jeden ženaWink
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/14/2008
Moc pěkný nože, ježtě, že máš taťku záchranáře... Happy
Toho nožíku by fakt byla škoda Applause
...šak ono se to jednou povede...
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum