ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Hloh Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/22/2005
tenhle termín je bezva, přijedu určitě....Wink
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/13/2003
Hrozně rád bych přijel, ale celý červenec jsem v Norsku, takže příště. Hlavně si to všichni užíte a foťte a pište a foťte atd... Happy
Zaháníme úzkost bojem s představami, budoucnost je vždycky nejistá,
když s obsahem lebky nevíme si rady - tu se zrodí síla nečistá...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/2/2006
Tak dám taky nějaký nožík- včera jsem trochu uklízel v dílně nashromáždil jsem docela slušnou hromádku železnýho bordelu- a toto je výsledek: drápek z bordelu v trubceLaugh Laugh Laugh

Hloh vložil tyto přílohy:
drap1.jpg.jpg
drap2.jpg.jpg

Nový blog:
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/24/2004
Hrozně rád bych přijel, ale celý červenec jsem v Norsku,

tomu se rika kazeni pracovni moralky,toz at se ti tam libi Happy
no me to taky nevyjde,tak snad priste Sad
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Taky bych se rád "zastavil",bohužel je to pro mě zase dost z ruky a práce je mrakySad.Nicméně kdyby byla nějaká změna rád se ukážu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Ještě to nevím jistě,ale jesli mi do toho něco nevleze ukážu se.
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/31/2005
Taky bych se rád zúčastnil.. ale nevím jestli mi to projde sólo, na PPN jsem to ukecal, ale mám obavy, že tentokrát bude chtít jet mladá se mnou.. jak moc by to vadilo??Happy
Posláno:

Štamgast
Honza B. napsal:
Taky bych se rád zúčastnil.. ale nevím jestli mi to projde sólo, na PPN jsem to ukecal, ale mám obavy, že tentokrát bude chtít jet mladá se mnou.. jak moc by to vadilo??Happy

Myslím že nevadilo, alespoň si bude mít ta moje s kým povídatLaugh Laugh
Nový blog:
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/9/2005
Termín vyhovuje, přijedu, pokud se nestane něco nepředvídatelného, ale starou teda určitě, nechám doma. Muži s brašnami, počítej se mnou.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2007
Teď 28.6. jedu do Třemošnice kolaudovat přejezd. Koukam, že je to vedle tak se stavim. Předpokladám, že nebude problém Tě najít podle hesla muž s brašnou. Jinak v červenci zajedu moc rád, jestli mi něco nedohodli doma o čem nevim.
Posláno:

Štamgast
bojovník napsal:
Teď 28.6. jedu do Třemošnice kolaudovat přejezd. Koukam, že je to vedle tak se stavim. Předpokladám, že nebude problém Tě najít podle hesla muž s brašnou. Jinak v červenci zajedu moc rád, jestli mi něco nedohodli doma o čem nevim.

To bych tady měl být, tady v okolí znají spíš mlýn než muže s brašnouLaugh
Nový blog:
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/3/2006
Hloh napsal:
tady v okolí znají spíš mlýn než muže s brašnouLaugh

No tak to je evidentně šidíš o ty pravé zážitkyHappy Nebo se po rodném okolí pohybuješ v saku Hugo Boss? Je mi stále záhadou, že jsi na té Jawe "experimental edition" dorazil do Jeseníků i zpět. Odvážnému štěstí přejeHappy
Posláno:

Štamgast
Další nedělní nůž, čepel je ze svařeného bordelu v trubce(tzv. Pareňská ocel) rukojeť z plechů a stopky australské šišky, pérko bohužel při kompletování prdlo- čeká na nové.....

Hloh vložil tyto přílohy:
XII_1.jpg.jpg
XII_2.jpg.jpg

Nový blog:
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/16/2007
hmm zaujimave pekny tvar aj napad s tou šiškou
nerobím: výkovky , polotovary a samotné čepele , tepelne nespracovávam a ani neosádzam vami dodané čepele, nešijem púzdra na cudzie nože
Posláno:

Štamgast
Danny napsal:
Hloh napsal:
tady v okolí znají spíš mlýn než muže s brašnouLaugh

No tak to je evidentně šidíš o ty pravé zážitkyHappy Nebo se po rodném okolí pohybuješ v saku Hugo Boss? Je mi stále záhadou, že jsi na té Jawe "experimental edition" dorazil do Jeseníků i zpět. Odvážnému štěstí přejeHappy

U nás jsou jawy ještě docela běžný dopravní prostředekLaugh
Tak to nikomu tak nepříjde, ale když vytahnu na nakup jawu se sajdou tak jsem hned středem pozornosti- ta přitahuje dědky jak vosy medLaugh Laugh Laugh
Takže se neptat na brašnu ale na vozejk!
Nový blog:
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
jenom dědky?Laugh Razz Laugh Razz

Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom MISTR. Pokud nejsi blb.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2005
ahaswehr: Voni z toho ty mlaďasové ještě nemaj rozumLaugh Laugh
Danny: "experimental edition" je to možná pro tebe, protože víš kulový, když měla Jawa a ČZ mistry světa, tak starej Honda eště plácal v dřevěný boudě kola s motorama z americkejch elektrocentrálRazz Laugh Laugh
Posláno:

Štamgast
Ona stejně spousta těch Japonskejch a jinejch patentů je vykradená z české kuchyně....Wink
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/28/2006
Ono nejenom vykradene ale občas i prodané. Co se bude vyrábět určoval, bohužel, velký bratr.
Jak říká Honza J. když čízy v crosu, jawy v plochý, šlapačkách a šestidení určovali tempo tak japani a nejen oni, se teprv učili co a jak. Jenže ....... . (to by jsme se ale dostali do zk....ý politiky.
Posláno:

Štamgast
Ona i spousta "rádoby podnikatelů" s prominutím przní(to je ještě dost slušně) českej průmysl.Viz prodej patentů Tatrováckých podvozků na Slovensko a předcházející prodej cca 1500 vozů za který peníze nikdo neviděl.Angry
Hlohu soráč že ti to tu troška zasíráme...Wink Happy
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum