ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Bulis Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Happy Založeno na přáníHappy
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/14/2008
Předem chci poděkovat Westymu za založení vlákna.Tak něco málo na začátek.N690 délka velkého 33 cm.Malého 18cm 5mm tlouštka.Celková váha tohoto setu 840g vč pouzdra.

bulis vložil tyto přílohy:
005.JPG.jpg
010.JPG.jpg
008.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/1/2007
Ahoj, pěkný, ten velkej je jak prototyp "Bonusu" - teda aspoň čepel je mu dost podobná Happy . Střenky máš z tý plastový popelnice? Tuhle to tady někdo psal, ale nevim kdo a tohle na to vypadá.... jestli ne , tak pardon Wink . J.
Posláno:

Štamgast
jirka007 napsal:
Ahoj, pěkný, ten velkej je jak prototyp "Bonusu" - teda aspoň čepel je mu dost podobná Happy . Střenky máš z tý plastový popelnice? Tuhle to tady někdo psal, ale nevim kdo a tohle na to vypadá.... jestli ne , tak pardon Wink . J.
Tak to sem psal já.moc příjemnej matroš.Ta čepel má sloužit na dělání děr tak proto ten podivnej tvar.

008.JPG.jpg
010.JPG.jpg
012.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/1/2007
Já sem si to myslel že to je ono Wink . No , že bych šel taky poladit nějakou popelnici před barák..... ? Laugh Laugh Laugh . Když sem to četl před tim, tak mi to přišlo jako že to nebude nic moc, ale tady to nevypadá zle..... Ale furt je to plast a když ti na to odlítne od ohýnku oharek, tak bude v pr... Sad . Na pohled ale dobrý Happy . J.
Posláno:

Štamgast
jirka007 napsal:
Já sem si to myslel že to je ono Wink . No , že bych šel taky poladit nějakou popelnici před barák..... ? Laugh Laugh Laugh . Když sem to četl před tim, tak mi to přišlo jako že to nebude nic moc, ale tady to nevypadá zle..... Ale furt je to plast a když ti na to odlítne od ohýnku oharek, tak bude v pr... Sad . Na pohled ale dobrý Happy . J.
V tom budeš mít asi pravdu zkusim to.Horkovzduška na300stupnu ale musí chvilku makat aby povolil.
Posláno:

Štamgast
Tak zase něco malého.RWL 34 ,délka26cm ,čepel5mm ,Váha 350g.Ve střenkách jsou krom dural nýtu ještě fosforové piny,pro případ nočního odložení a následného hledání.Bohužel muj foták je nezvládá ve tmě nafotit.Je tam ukázka že i z páráčkem na konci rukojeti je možno dobře sekat.Pak je tam ještě past na mamuta.

008.JPG.jpg
011.JPG.jpg
007.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Tak zas jeden kusan.Nožum ména nedávám ale uchvátil mě fenomén doby zvaný buřt kraft.Tak jsem ho pracovně nazval buřt.Mat RWL 34 60HRC tlouštka 5,5mm délka ostří 11,5 nejširší místo má 4cm.Celková délka 23cm a váha300g.

001.JPG.jpg
008.JPG.jpg
011.JPG.jpg
013.JPG.jpg
014.JPG.jpg
017.JPG.jpg
021.JPG.jpg
023.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/26/2008
Trojka je moc pěkná, jen pořád nevím co všichni pořád máte s tím buřtkraftem. Laugh Zkus prosím hodit normální foto toho nože.
Evropská Unie končí tam, kam dostřelí má brokovnice!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/7/2008
Ten poslední je fakt povedenejWink
Posláno:

Štamgast
Honzík Lékárník napsal:
Trojka je moc pěkná, jen pořád nevím co všichni pořád máte s tím buřtkraftem. Laugh Zkus prosím hodit normální foto toho nože.
Tak to zkouším ani jsem ho nestihl vyčistit po smule tak soráč.Nejsem fotograf a u nože mě zajímájí spíš jeho vlastnosti tak proto to sekání páčení a td.Z nožema chodim do lesa 28 let a buřtkraft je jako for .

025.JPG.jpg
026.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/7/2004
bulis napsal:
Honzík Lékárník napsal:
Tak to zkouším ani jsem ho nestihl vyčistit po smule tak soráč.Nejsem fotograf a u nože mě zajímájí spíš jeho vlastnosti tak proto to sekání páčení a td.Z nožema chodim do lesa 28 let a buřtkraft je jako for .

Mas to moc pekne aj dcere sa paci.Wink
PS.Hlavne tie cervene podlozky.Laugh
Nebojím sa zajtrajška,prežil som včerajšok a milujem dnešok.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/11/2008
Ten posledni je vazne moc povedeny.. Happy pripomina mi noze od firmy RAT.
Posláno:

Štamgast
Chci poděkovat za to že se ty moje pižláky někomu líběj.A jako forek posílám oblíbenou kratochvíli firmi Cold Steel nazvanou petflaška vejpul.Takže unás to taky funguje.

002.JPG.jpg

Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 4/19/2007
moooc pěkná kudla.Přesně dle mého gusta.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/25/2007
ten posledny sa mi paci...dik za foto..Wink !
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/19/2008
Dobrý drsňáciWink
Posláno:

Štamgast
Tak jsem buřtovi udělal futrálek.

028.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Tak po testovacím odpoledni posílám zase jedno kombo.

001.JPG.jpg
024.JPG.jpg
003.JPG.jpg
018.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Tak ještě jak zničit sovu a brouk vhlavě.

001.JPG.jpg
009.JPG.jpg
017.JPG.jpg
014.JPG.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum