ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
TRMAN -Tomáš Rücker Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/31/2006
Dneska toho bude zase trošku větší porce, měl jsem totiž frézku v servisu a po dobu co tam byla mě napadlo, že udělám set bushcraft fulltangů, některý typově podobný, některý úplně jiný a tak vzniklo těhle šest nožů, který jsou aktuálně k dispozici

No a když už vzniklo takový řekněme že trio bratří, u kterejch je jistá podobnost na první pohled zřejmá, i když je každej osobitej solitér, tak jsem je vzal aj do lesa a udělal tam s nima pár náladovek

Pokud by měl někdo o nějakou zájem, mail najde zde, i na mým webu

PS: ta první finkoidní kudla byla zakázka, ale vrznu ji k nim

TRMAN vložil tyto přílohy:
IMG_8267.jpg.jpg
IMG_8277u.jpg.jpg
IMG_8280.jpg.jpg
IMG_8360.jpg.jpg
IMG_8363.jpg
IMG_8365.jpg.jpg
IMG_8340.jpg.jpg
IMG_8344.jpg
IMG_8346.jpg.jpg
IMG_8373.jpg
IMG_8377.jpg
IMG_8380.jpg.jpg
IMG_8407.jpg.jpg
IMG_8409.jpg.jpg
IMG_8413.jpg.jpg
IMG_8389.jpg
IMG_8396.jpg
IMG_8399.jpg.jpg
IMG_8421.jpg.jpg
IMG_8429.jpg
IMG_8431.jpg.jpg
IMG_6389u.jpg.jpg
IMG_6686u.jpg.jpg
IMG_6712u1.jpg.jpg
IMG_6719u.jpg.jpg
IMG_6433u.jpg.jpg
IMG_6442u.jpg.jpg
IMG_6739u1.jpg.jpg
IMG_6770u1.jpg.jpg
IMG_6820u1.jpg.jpg

SHÁNÍM CHCÍPLÝ PLAZY KE ZPRACOVÁNÍ KŮŽE
... TOMASRUCKER.com ... KOVANYNUZ.cz ...
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 11/2/2010
Tu sú slova zbytočné……Nádhera.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/1/2010
Applause ...krása střídá nádheru...pecka...Ok Ok Ok
Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/11/2013
Klobouček paneAdmire
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 3/8/2007
Krása Admire
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/17/2013
Tu niet o čom- majster mnohých tvári.Applause Applause Applause
Nie som povinný byť taký, akým by som podľa ostatných mal byť.
Je to ich omyl, nie moje zlyhanie. R. P. Feynman
Posláno:

Štamgast
Děkuji všem

pro ty kdož sledují nejen mou nožířskou tvorbu bych tu měl jednu novinku

konečně jsem dal dokupy web, zaměřený na malbu, tak třeba někoho vizuálně potěší i další z mých kreativních výstřelků

na webu najdete i odkazy na FB a IG stránky, ale ty se současnou AI cenzurou sítí stejně zdá se moc prosperovat nebudou, protože člověk jako motiv v umění jest dávno zapovězen, to jen Onlyfans *** můžou předvádět vulgárnosti a lovit sledující, s čímž je Meta zcela OK :)

(brzo snad přidám odkaz na novej web i na svůj stávající - na úvodní stránku)

TRMAN.art

D.jpg.jpg
K.jpg.jpg
PaK.jpg.jpg

Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 2/23/2021
Ůžasné.Díky za to Applause
Posláno:

Štamgast
Babson napsal:
Ůžasné.Díky za to Applause

Není zač a taktéž díky :)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/13/2015
Ahoj Tome
Krása nožů a nejen jich střídá nádheru. Klobouk dolu jako vždy Ok Admire
Milan
Posláno:

Štamgast
labil napsal:
Ahoj Tome
Krása nožů a nejen jich střídá nádheru. Klobouk dolu jako vždy Ok Admire
Milan

Děkuji uctivě red face
Posláno:

Štamgast
Tohle bude teda moje poslední várka nožů na knife.cz

jak tak koukám na svou historii zde, registrován před 19 lety
kudly jsem začal dělat před 16 lety

tehdy byl celej internet i svět na úplně jiný mentální vlně, takže jsem to tu měl fakt rád a z nostagie jsem sem pak chodíval svoji tvorbu kontinuálně nahrávat, i když se vše začalo měnit

jestli se přechodu zúčastním zatím netuším, v tuhle chvíli se klaním spíš k názoru že ne, protože knife to nebude a tím pádem zmizí i ten nostalgickej pocit

ale třeba ho to nakopne a ožije, třeba nový uživatelsky přívětivý prostředí prospěje, protože o zastaralosti zdejšího fóra se mluvilo už před opravdu velmi dlouhou dobou

za celou tu dobu jsem tu potkal pár lidí, který jsou jako kámoši součástí mýho života dodnes, potkal jsem tu i pár za kámoše převlečenejch podivínů, ale i to k životu patří a já z toho nejsem nějak hořkej, jen je to škoda

každopádně právě starýmu knifu vděčím za to, že jsem se stal nožířem, bez něj a lidí co mi dal by ta cesta určitě nebyla taková jaká byla, ale nic netrvá věčně a pro mě je starej dobrej knife pradávnou minulostí už delší dobu

takže díky za vše, za pár lidí, za informace, za možnost, za zážitky ať už takový a nebo makový, díky za pocit co přetrvá

jo a Hejkalovi dík za link na vysloveně "výlet do minulosti" :)

Takže prostě dík všem těm, kterým patří

IMG_8987.jpg.jpg
IMG_8993.jpg
IMG_8994.jpg.jpg
IMG_9006.jpg.jpg
IMG_9009.jpg
IMG_9017.jpg.jpg
IMG_9037.jpg
IMG_9046.jpg.jpg
IMG_9050.jpg.jpg
IMG_9077.jpg.jpg
IMG_9081.jpg
IMG_9086.jpg.jpg
IMG_9126.jpg.jpg
IMG_9137.jpg
IMG_9145.jpg.jpg

Posláno:

Začátečník
Připojený: 4/3/2025
TRMAN napsal:
Tohle bude teda moje poslední várka nožů na knife.cz

jak tak koukám na svou historii zde, registrován před 19 lety
kudly jsem začal dělat před 16 lety

tehdy byl celej internet i svět na úplně jiný mentální vlně, takže jsem to tu měl fakt rád a z nostagie jsem sem pak chodíval svoji tvorbu kontinuálně nahrávat, i když se vše začalo měnit

jestli se přechodu zúčastním zatím netuším, v tuhle chvíli se klaním spíš k názoru že ne, protože knife to nebude a tím pádem zmizí i ten nostalgickej pocit

ale třeba ho to nakopne a ožije, třeba nový uživatelsky přívětivý prostředí prospěje, protože o zastaralosti zdejšího fóra se mluvilo už před opravdu velmi dlouhou dobou

za celou tu dobu jsem tu potkal pár lidí, který jsou jako kámoši součástí mýho života dodnes, potkal jsem tu i pár za kámoše převlečenejch podivínů, ale i to k životu patří a já z toho nejsem nějak hořkej, jen je to škoda

každopádně právě starýmu knifu vděčím za to, že jsem se stal nožířem, bez něj a lidí co mi dal by ta cesta určitě nebyla taková jaká byla, ale nic netrvá věčně a pro mě je starej dobrej knife pradávnou minulostí už delší dobu

takže díky za vše, za pár lidí, za informace, za možnost, za zážitky ať už takový a nebo makový, díky za pocit co přetrvá

jo a Hejkalovi dík za link na vysloveně "výlet do minulosti" :)

Takže prostě dík všem těm, kterým patří

Tuhle myšlenkovou perlu pro jistotu odcituji.

Tomáši, podívej se na svůj příspěvek. Dal by se shrnout do slov: já,já,já,já ... a přitom jak sám píšeš, knife vděčíš za mnohé. A to nejen v minulosti. Když se podívám na Tvůj podpis, máš v něm dva komerční odkazy. Skrze svůj podpis dále pak ještě obchoduješ s další komoditou, kůžemi. Samozřejmě dále nepřímo obchoduješ skrze svou galerii zde umístěnou.

Ve světle toho, co jsi napsal Ty, a jak jsem to shrnul já, musím konstatovat, že jsem velmi překvapen, pokud informaci o tom, že se klukům z knife dá přispět, označíš za kauzu Tlustý, a pak se ve svém příspěvku (výše) ještě pro jistotu nostalgicky vypláčeš o tom, jaký to je dneska na knifu divný.

IMHO právě toto Tvé toxické chování dělá z knife místo, které (jak jsem již zaslechl) občas zavání.

Nejsem znalý výroby nožů, neumím posoudit kvalitu toho, co produkuješ, ale když tak čtu Tvůj text, vzpomínám si, že existuje nůž s názvem křivák. Zkus nějaký udělat. Určitě Ti to půjde skvěle.
Posláno:

Štamgast
Loučím se ve svém vlákně, tedy popisuju svůj pocit, tedy ano, užití slova já jest na místě a bylo použito přesně jednou :)

A zklamu tě, ale kudly tady neprodávám, kůže jsem nikdy neprodával a jsi tím pádem zcela mimo, ale myslet si samozřejmě můžeš co chceš. Avšak psát pak veřejně vlastní mylné a nepodložené teorie je už jaksi mírně ostudné.

Absolutně jedinej důvod proč sem chodím jsem popsal, jen z nostalgie

No a u Tlustýho se taky psalo o konci kterej koncem bejt neměl ne? Tady je to sice konec jednoho názvu domény, ale využití lidí pro nakrmení jiný a jak mi tak přišlo, počítalo se s touhle variantou od samýho počátku oznámení a nebo ne?

Tímto bych měl tedy jeden velmi zásadní dotaz, bude od autorů vyžadován souhlas s přesunem jejich autorské tvorby na zcela jinou doménu? Lidi nahrávali svůj obsah na knife.cz ale dá se celkem s jistotou říct, že to nedělali s představou, že bude jejich tvorba v budoucnu kamkoliv přesouvána.

PS: já psal poděkování a jestli je tu někdo svým výlevem toxickej, tak to myslím vidí každej na vlastní oči :)
Posláno:

Začátečník
TRMAN napsal:
Loučím se ve svém vlákně, tedy popisuju svůj pocit, tedy ano, užití slova já jest na místě a bylo použito přesně jednou :)

(BERT) PRO PŘEHLEDNOST VPISUJI DO TEXTU:

A zklamu tě, ale kudly tady neprodávám (JEDEŠ ODKAZ NA PRODEJNÍ STRÁNKY), kůže jsem nikdy neprodával (OBCHODOVAT NEZNAMENÁ JEN PRODÁVAT, ALE I NAKUPOVAT, COŽ ČINÍŠ) a jsi tím pádem zcela mimo, ale myslet si samozřejmě můžeš co chceš. Avšak psát pak veřejně vlastní mylné (NIKOLI MYLNÉ, VIZ VÝŠE VYSVĚTLENÍ) a nepodložené teorie je už jaksi mírně ostudné.

Absolutně jedinej důvod proč sem chodím jsem popsal, jen z nostalgie

No a u Tlustýho se taky psalo o konci kterej koncem bejt neměl ne? Tady je to sice konec jednoho názvu domény, ale využití lidí pro nakrmení jiný a jak mi tak přišlo, počítalo se s touhle variantou od samýho počátku oznámení a nebo ne? (NE NEPOČÍTALO)

Tímto bych měl tedy jeden velmi zásadní dotaz, bude od autorů vyžadován souhlas s přesunem jejich autorské tvorby na zcela jinou doménu? Lidi nahrávali svůj obsah na knife.cz ale dá se celkem s jistotou říct, že to nedělali s představou, že bude jejich tvorba v budoucnu kamkoliv přesouvána. (NAUČ SE AUTORSKÝ ZÁKON, PŘEDEVŠÍM PAK DEFINICI AUTORSKÉHO DÍLA, NÁSLEDNĚ ZPŮSOBŮ OCHRANY, PAK SI NA DOTAZ DOKÁŽEŠ ODPOVĚDĚT)

PS: já psal poděkování a jestli je tu někdo svým výlevem toxickej, tak to myslím vidí každej na vlastní oči :)
Posláno:

Štamgast
(JEDEŠ ODKAZ NA PRODEJNÍ STRÁNKY) - když se tu tak slovíčkaří, tak stránky jsou galerie mojí tvorby a nikdy v historii webu neexistoval jedinej prodejní odkaz

(OBCHODOVAT NEZNAMENÁ JEN PRODÁVAT, ALE I NAKUPOVAT, COŽ ČINÍŠ) - činím, ale jen ty kůže :) pro sebe, ale nekupuju, dostával jsem uhynulý plazy od chovatelů, kterejm bylo líto je zakopat a nebo spálit v kafilerce

(NE NEPOČÍTALO) - pak to byl teda velmi rychlej plán jak využít nastalej smutek od tebe zjevně, tedy blahopřeju a adminům knifu se omlouvám, na mě to působilo úplně jinak, protože ten převod dojinam se upek fakt nějak nečekaně rychle a ještě byla snaha zamezit jinejm snahám o svobodnej přesun, z čehož teda asi budeš mít novej web ty

hele po tom tvým výlevu na moje poděkování knifu ti můžu narovinu říct, že my dva se zjevně nemáme důvod nadále bavit, pro mě jsi ve škatulce lidí který fakt nepotřebuju znát a ztrácet s nima čas a nemusíš si tady svým zbytečným útočením dělat špatnou reputaci, pokud maj k tobě lidi chtít přecházet ne?
Posláno:

Začátečník
Ad poslední odstavec: antipatie oboustranné.
Ad předposlední odstavec, a Tvá úvaha o "rychlém plánu". Dále prosím všechny, kteří se chtějí podívat na vznik reakce, čtěte:
Zde je stránka fóra chronomag č 819, kde se probírají nože:
https://forum.chronomag.cz/topic/59709-no%C5%BEe/page/819/
vidíte, že již 31.3. chronomagor Zlý jablko napsal toto:
https://forum.chronomag.cz/topic/59709-no%C5%BEe/page/819/#findComment-3111877

Pak uběhlo nějakých 20 příspěvků. Včetně výzvy kolegů, ať se na to podívám. A někdy teprve po 10:13 dne 1.4. se objevilo toto:
https://forum.chronomag.cz/topic/59709-no%C5%BEe/page/820/#findComment-3112045

Pak jsem kontaktoval majitele knife.cz

Toť vše. Jsem rád, že jsme si některé věci vyříkali.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/28/2019
Páni kluci - skousněte trochu svý JÁ. Oba něco umíte velmi dobře - Trmanovo dovednosti umím ocenit, Bertovo hájemství je mi dost cizí. Holt jsem spíš na tužku a papír.
Ale musím Trmana podpořit v tom, že není "obchodník" s čímkoli - ty kůže z plazů chce jen a jen na futra kudel z jeho tvorby, protože výroba je blbý slovo. A jeho nože - vzhledem k tomu, že dělá výhradně z peroviny - jsou zvládnutý na stejné úrovni, jako Dohnalovic Elmax. A tím bych skončil s noži.
Bylo by mi velmi líto, kdybys , Tomáši, odsud vypadl, byť ze své vůle. Protože tvoje kudly jsou vlastní třída. A podívání se na ně mi připomene vlastní neumění. Navíc s tvým citem pro zobrazení.
Berte, je to poprvé, co tě oslovuju, vem, prosím!!!!, rozum do hrsti a nezatracuj. Ještě jednou prosím.
Už mi leze 8.křížek na hrb (byť začíná lízt) a tak snad můžu něco podotknout.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Zdar Mílo, podotknu, něco k tomu co jsi napsal…
Tomášovo kudly jsou velmi koukatelný a ty ostatní fotky ještě o něco víc(Laugh ).
Nicméně s tím, že pérovina od Něj je na úrovni elmaxu Dohnalů nemůžu souhlasit, mám obojí. A pokud se budu bavit o výbrusu, Petrové jsou kapitola sama pro sebe Ok .
Každopádně co jsem od Tomáše koupil funguje a nelituji.

Druhá věc je ta nenožová diskuze tady a souhlasím, že naprosto zbytečná.
Tedy pokud by nebyla její příčina a to bylo přirovnávání NAPROSTO spontálně vzniknuvší sbírky ke kauzám známejm z novin ( zkus si to najít, naprosto bezdůvodně), a flusání jedovatejch slin při rozlučce.
Takový roztomilý nablití do hrobu…..

Četl jsem už dříve u Hodinkářů reakce na rozpad Knife a byl jsem velmi mile překvapen “soucitností” reakcí, mohu-li to tak napsat.
Obecně velmi špatně snáším, když někdo něco vytvoří a udržuje a pak mu je předhazováno, že s tím naložil dle svého. Nicméně je to v našich krajích zvyk zakořeněný.

Takže, abych to shrnul : kde není příčiny, není ani následku….

Jarda
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Štamgast
Jardah napsal:

flusání jedovatejch slin při rozlučce.
Takový roztomilý nablití do hrobu…..

můžu se tě Jardo prosimtebe zeptat, jaký flusání jedovatejch slin tady v mým příspěvku kde bilancuju za celý ty dlouhý roky s poděkováním máš na mysli?

já tam fakt nic takovýho nevidím

to jak byl můj původní pro mnohé toliko popudivý příspěvek myšlen už bylo vysvětleno, opakovat netřeba

jinak jak to Míla myslel taky netuším, za mě nemá takový srovnávání vůbec smysl

no a Mílo, odsud vypadnem všichni ať chceme nebo nechceme, ale na netu můžeme bejt spojený jak budeme sami chtít a ne tak, jak nám to bude přiděleno :)
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum