ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
TRMAN -Tomáš Rücker Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/31/2006
tom1111 napsal:
Laugh jj hlavní zásada je mít pevný a bytelný stůl nebo ponkGrin Laugh mrGreen

a sverak co vsecko udrzi Laugh
SHÁNÍM CHCÍPLÝ PLAZY KE ZPRACOVÁNÍ KŮŽE
... TOMASRUCKER.com ... KOVANYNUZ.cz ...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/18/2007
to zas ani né já svěrák skoro vůbec nepoužívámmrGreen Razz
:mrgreen:
telefón:737101335 emil:vidomustomas@seznam.cz
Posláno:

Štamgast
pochopí jen vyvolení z dnešního posezení Grin

tak sem kuci říznul koně a docela mě tloušťka stěny mile potěšila Happy

TRMAN vložil tyto přílohy:
kun1.jpg
kun2.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/15/2007
Ehm.. to je s toho poníka co jsi si přivedl sebou...?...Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
akorát jsi ho fiknul blbě..řežou se kloubyWink
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:

Štamgast
želva napsal:
akorát jsi ho fiknul blbě..řežou se kloubyWink

kloub pude taky pryc necham rovny oba konce a koncovky budou inej matros pac klouby sou dost velky ... slo jen o sondu jak je tlusta Laugh

Gweck: jojo jeje Grin
Posláno:

Štamgast
tak přidám další svůj "ošklivej" nůž Happy

dle rodinného postupu ... pila z katru přinejtovaná na podélně řízlej vratovej šroub a stažený křídlovou matkou

ručka tenoučký kožený plátky a dub

celej nůž je dělanej čistě intuitivně bez návrhu vod voka Happy a tak jak sem měl zrovna náladu a jak se mi zachtělo ... ani sem se nikterak nedělal s dotažením detailů ... ponechány stopy opracování Grin

01a.jpg.jpg
01.jpg.jpg
01b.jpg

Posláno:

Štamgast
je pěknej! akorát ta měděná záštita asi veme za svý..chce to minimálně 6-7 mm silnou a vytvrdit ohněm..taky na tom mackovi vypadá jako cizí, robustní nůž a tenkej plíšek..
- William Blake
Posláno:

Štamgast
želva napsal:
je pěknej! akorát ta měděná záštita asi veme za svý..chce to minimálně 6-7 mm silnou a vytvrdit ohněm..taky na tom mackovi vypadá jako cizí, robustní nůž a tenkej plíšek..

až to chuděrka odnese tak ji jen zabrousim na šířku ručky a taky pude snad ... jinak on zas moc robustní není ... čepel ma cca 2mm šířky jenom :( ... existuje třeba podobnej pilovej plát z katru kterej by byl silnější?
Posláno:

Štamgast
tak sem k němu doplácal futrálek ... musím uznat že to byl zase pokus a první práce podobnýho druhu takže z něj mám fakt radost a už se těším až se s ním budu honosit na čundru Laugh

chtěl sem ho jen z kůže a dřeva ... dlouho předlouho sem přemejšlel jak nejlíp na to ... docela se mi ten systém zalíbil a už i vím co a jak teď tak to příště zkusím doladit úplně tip ťop Happy

futral4.jpg.jpg
futral2.jpg.jpg
futral3.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/26/2008
Ty brďo, naprostá šupa... Už jsem tady někde psal, že se mi moc líbil tvůj první nůž, ale ručka byla odfláknutá. Tenhle je přesně takový jaké se mi moc líbí a ve spojení s tím pouzdrem ( teď mi chybí smajlík, co by smekal klobouk) ... Na to v jakých podmínkách tvoříš je to až neuvěřitelné. Jen tak dál a houšťSurprised Shocked Grin
Evropská Unie končí tam, kam dostřelí má brokovnice!
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/20/2009
2 Trman: Je to paráda, byl bych moc rád, kdybych si mohl říct totéž, až si dodělám to co mám v hlavě Happy . Super nápad toho pouzdra. Celkově je to perfektní práce.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/18/2007
Tož ten ti musím pochválit,jen by tomu futrálu sedla patina,tak to smrdí moc novotou,ále co šak je to novéHappy
:mrgreen:
telefón:737101335 emil:vidomustomas@seznam.cz
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/22/2008
To puzdro je pecka!
Nôž a zápalky, to je to jediné, čím sa líšime od opíc... (plk. Otto Wagner)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/19/2008
Nádhernej kabátek, bezva nápady,Surprised
Poznal jsem mnoho kamarádů, ale ty nejlepší v lese
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/30/2006
Puzdro vyzera naozaj velmi dobre, len sa obavam, ze ten dreveny zamok ulomis az s tym niekde zavadis. Viac by sa tam hodila kost alebo paroh...
1 ovečka, 2 ovečky, 3 ovečky, 4 ovečky, 5 .... teraz tu bola !!!
Posláno:

Štamgast
baca napsal:
Puzdro vyzera naozaj velmi dobre, len sa obavam, ze ten dreveny zamok ulomis az s tym niekde zavadis. Viac by sa tam hodila kost alebo paroh...

taky se toho bojim ale tak kolicek se da vymenit jako nic a ten zamek s dirkou je z dubu a docela masivni tak snad vydrzi :) ... navic ja ho zas nejak extra moc trapit nechcu Grin
Posláno:

Štamgast
TRMAN napsal:
želva napsal:

až to chuděrka odnese tak ji jen zabrousim na šířku ručky a taky pude snad ... jinak on zas moc robustní není ... čepel ma cca 2mm šířky jenom :( ... existuje třeba podobnej pilovej plát z katru kterej by byl silnější?

no jo, to je tim že nedávám pozor co čtu..sledoval jsem jen proporce kudly na fotce..Stejně mi tam ale tak tenkej plíšek neštimuje, páč i s kudlou z katru se dá obstojně zastat hrubší práceHappy Když ho odbrousíš tak už to zas nebude klasa bouví a nebude držet v tom futru s kterym jsi se zřejmě dost vyblbnul..Futrál se ti moc poved, zajímavý řešení zajištění nožeWink Ať furt jen nekritizuju..
- William Blake
Posláno:

Štamgast
želva napsal:
TRMAN napsal:
želva napsal:

no jo, to je tim že nedávám pozor co čtu..sledoval jsem jen proporce kudly na fotce..Stejně mi tam ale tak tenkej plíšek neštimuje, páč i s kudlou z katru se dá obstojně zastat hrubší práceHappy Když ho odbrousíš tak už to zas nebude klasa bouví a nebude držet v tom futru s kterym jsi se zřejmě dost vyblbnul..Futrál se ti moc poved, zajímavý řešení zajištění nožeWink Ať furt jen nekritizuju..

no ja mam totiz jeste jeden blaznivej plan Laugh ... todle byl jen test a chci udelat ten samej nuz stejnyho rozmeru a tvaru v matrialu tak 5mm tloustky a pak jen vemu hotovej futral a tedle nuz nostalgicky odlozim do suplatka ... tak uvidime jestli to tak bude jak si planuju Laugh ... nebo mozna udelam oboje novy a todle vemu fakt jen jako zkousku Happy
Posláno:

Štamgast
a zase katr Grin ... leptanej akumulátorovou sírovkou ... ručka dub

02a.jpg.jpg
02b.jpg.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum