ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
ANV knives - ActaNonVerba. Zkušenosti. Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/10/2015
By sa mohli zobudiť že nie sú Microtech Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
Až ji někdo budete mít, tak pak dejte vědět, co udělá ta tenounká špice z Elmaxu, až nůž spadne na beton.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/22/2012
FerdaHL napsal:
Počty jsou jednoduché za 2990 by tu dýku koupil skoro každý na tomhle webu ....odhaduji že by na ní měli 490 korun čistého.....z 9990 z ní budou mít tak 7000 korun čistého. To znamená že by ji muselo za 2990 koupit 14 lidí aby vydělali 7000 korun...... tak když ji koupí 14 lidí za 9990 mají 98000 !!! slovy devadesátosm tisíc čistého ....firma je vaše za kolik budete prodávat takovou dýku ??? Happy Laugh mrGreen Ok Razz Jinak jde o to nestydět si říct

Zaujímavý výpočet. Chybné je na ňom hádam iba to, že si si všetky čísla len tak vymyslel Grin .

Za mňa cena tiež prestrelená. Akoby vo svojom vývoji chceli preskočiť pár stupienkov a hneď predávať nože za sumy, za aké predávaju firmy s x-ročnou tradíciou a výbornými recenziami.
Uvidíme o pár rokov ako im táto ´taktika´ vyjde...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/26/2006
Dyka vypada naprosto skvele! A co se tyce ceny tak je to velice jednoduche. Dejme tomu ze ma nuz bezchybne zpracovani = zastita se nehybe, strenky licuji, vybrus je perfektne vystredeny a soumerny a pouzdro je jako rukavicka - nuz neklepe ani se v nem nevikla a drzi tak akorat. Pak je cena naprosto adekvatni. Srovnatelna dyka od Spartan Blades je take bezchybne zpracovana, je z plus minus stejneho materialu a ma slusne pouzdro (7 bodu z 10ti Happy ) a stoji o tretinu vic.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 7/30/2017
3dfx4eva napsal:
Srovnatelna dyka od Spartan Blades je take bezchybne zpracovana, je z plus minus stejneho materialu a ma slusne pouzdro (7 bodu z 10ti Happy ) a stoji o tretinu vic.

Elmax vs CPM S35VN...
A Spartan Blades naprosto dokonale zpracování...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/26/2006
Wotan napsal:
By sa mohli zobudiť že nie sú Microtech Wink

To fakt nejsou. Alespon co vim tak nekradou cizi designy, nelzou svym zakaznikum ani nepodvedli a neokradli sve zakazniky, investory a veritele Laugh .
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/18/2018
Zaujímavý výpočet. Chybné je na ňom hádam iba to, že si si všetky čísla len tak vymyslel Grin .

Za mňa cena tiež prestrelená. Akoby vo svojom vývoji chceli preskočiť pár stupienkov a hneď predávať nože za sumy, za aké predávaju firmy s x-ročnou tradíciou a výbornými recenziami.
Uvidíme o pár rokov ako im táto ´taktika´ vyjde...[/quote]

Jedno to číslo něje vymyslené 9990,-Kč Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/22/2012
Jo, pardon, tak to mení situáciu Happy
P.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2005
FerdaHL napsal:
Počty jsou jednoduché za 2990 by tu dýku koupil skoro každý na tomhle webu ....

No tak zrovna já si od ručníkářské firmy nekoupím ani párátko.Wink
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/9/2017
9990 Laugh
neuvěřitelné, sice pravda
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/12/2006
Opravdu krásná dýka. Ale podle mě dostupných informací nikdo z těchto prvních výsadků FS dýku neměl. Když si přečtete seznam jejich skutečné výzbroje, pochopíte jejich neuvěřitelnou odvahu. Dýky se m.j. nacházely až ve výzbroji pozdějších výsadků (Wolfram atd.) které byly "bojové". Také byly připravené v depozitech v Italii, kde byly zbraně pro povstání v Čechách. Které se ale do rukou našich lidí nedostaly.
Takže mě nesedí ten název. Rozhodně tento nůž neměl ani jeden z hrdinů, kteří v květnu popravili toho masového vraha .
Jinak přidávám pár obrázků mých dýk Spartan Blades v kontrastu s druhým vzorem FS ky.
Dýka od ANW mi připadá jako kompilát V-14 a Harsey Dagger od Spartanů. Ale je to jen můj názor (i nýtování pochvy na V-14 je podobné).

john1 vložil tyto přílohy:
FS_Spartan.JPG.jpg
P5290028.JPG.jpg
Spartanci.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/19/2011
FerdaHL napsal:
Počty jsou jednoduché za 2990 by tu dýku koupil skoro každý na tomhle webu ....odhaduji že by na ní měli 490 korun čistého.....z 9990 z ní budou mít tak 7000 korun čistého. To znamená že by ji muselo za 2990 koupit 14 lidí aby vydělali 7000 korun...... tak když ji koupí 14 lidí za 9990 mají 98000 !!! slovy devadesátosm tisíc čistého ....firma je vaše za kolik budete prodávat takovou dýku ??? Happy Laugh mrGreen Ok Razz Jinak jde o to nestydět si říct

Dnes jsem se již jsem se o drogách u někoho zmínil, tak se nebudu opakovat, ale už ten první výpočet rozporuje ten druhý...Surprised
Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
"Hadí dech, kouzlo života a smrti, předzvěst stvoření."
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
A co teprve kdyby si koupilo 14 000 lidí NEBO 140 000 lidí, radši toho nechám, jdu se osprchovat a spát, kurva to jsem se spotil .....Shocked
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/26/2012
Z FB stranek https://www.facebook.com/plk.stehlik/posts/143289017278624

"Po návratu ze Skotska našli Josef Gabčík a Jan Kubiš krátce nový domov na Station XVII Brickendonbury Manor u Brickendonu v hrabství Hertford. Zdejší přísně utajované pracoviště SOE vedené legendárním majorem Georgem T. T. Rheamem se sice specializovalo především na práci s trhavinami, avšak Gabčík s Kubišem se zde setkali s další výjimečnou osobností SOE, kapitánem Williamem Ewartem Fairbairnem."

Ale porad mi ten nuz nedava smysl, kdyz se aktivne nezapojil. Happy

Never say never!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/15/2008
Bože naše země je plna odborníků a znalců🙈🙈🙈
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/5/2014
Pěkný, ale tyhle typy nožů už jsou mimo mě. Cenu neřešim, někdo si koupí nůž za 10000,- ,někdo pistoli za 47000,- , vše je otázkou priorit
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
notobi napsal:
Pěkný, ale tyhle typy nožů už jsou mimo mě. Cenu neřešim, někdo si koupí nůž za 10000,- ,někdo pistoli za 47000,- , vše je otázkou priorit

já ti nevím, ale kdo si koupí dýku k prdu za 10000,- tak asi nebude úplně normální Confused
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/5/2014
je tolik věcí co je drahých a na nic a stejně se to kupuje.......
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/11/2001
Vypadá dobře, cena je samozřejmě vysoká, ale 2990,- je také nesmysl... Pokud Mikov prodává Commandos za 3740 Kč, tak tato kdyby byla za 6 nebo 7 tis., chápal bych to...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/24/2018
Je to nedůvěryhodná firma, nedávají na soud povinné dokumenty.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum