ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
ANV knives - ActaNonVerba. Zkušenosti. Možnosti
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 4/19/2020
Mat napsal:
To je ale taková pěkná sviňárna.....

Kdepak, je to jenom kšeft, prachy až na prvním místě a vzpoura k tomu. Laugh

PN
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 4/20/2016
Je to pekne svinstvo, nicmene pro ANV proste kseft. Co na tom, ze Hippik byl designerem od pocatku... Mimo to ma Mikov napad, vypada i lepe... Velitel tankanu by se mel chytit za nos.. Coz uz asi i udelal, najednou na jejich facebooku 73 tpr byla zminka o obou firmach a spolupraci s Hippikem... Asi mu nekdo nakopal prdel za to, ze Hippa pojebal...
Posláno:
Pozorovatel

https://www.facebook.com/pages/category/Government-Organization/73-tankov%C3%BD-prapor-503128189733278/

,,V roce 2019 se u velení 73. tankového praporu zrodila myšlenka na vznik nože, který by pro tuto jednotku byl symbolický.
Základní rysy nože, tedy připodobnění čepele k siluetě tanku T-72M4 CZ, délka ostří korespondující s ráží kanónu tanku a patka, vyrobená z tankistické oceli, byly navrženy příslušníky útvaru. Návrh celkového provedení nože pak probíhal ve spolupráci s mjr. Romanem Hippíkem a společnostmi, které v současné době „nože pro tankisty“ nabízejí. Dílčí požadavky a parametry byly ztělesňovány v několika prototypech, které podléhaly důkladnému testování příslušníky 73. tankového praporu, přičemž pro praktické použití byl jako nejvhodnější shledán nůž M73 KONTOS.
Přesto si velení 73. tankového praporu cení snahu o vyjádření úcty a respektu k tankovému vojsku oběma společnostmi."
P.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2005
Hezky okecáno!Applause Laugh
Posláno:
Pozorovatel

Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/13/2013
ještě že to nevyrábí v "rakousku" , to by tu byl teprve poprask.
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Loner:) napsal:
[quote=Mat]To je ale taková pěkná sviňárna.....

Ano, pro někoho peníze na prvním místě.....prostě je to sviňárna na druhou.

(douška na závěr....pár lidí se tu za ANV bilo v prsa.... než za někoho dám svou kůži na trh....sakra si rozmyslím, s kým spojím své jméno.) Za tohle, mě osobně by hamba fackovala.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2018
Mat napsal:
Loner:) napsal:
[quote=Mat]To je ale taková pěkná sviňárna.....

Ano, pro někoho peníze na prvním místě.....prostě je to sviňárna na druhou.

(douška na závěr....pár lidí se tu za ANV bilo v prsa.... než za někoho dám svou kůži na trh....sakra si rozmyslím, s kým spojím své jméno.) Za tohle, mě osobně by hamba fackovala.

hanba Mate ... hamba fakt ne .... jinak souhlasím Happy
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/15/2008
Ještě že nám to místní znalci objasni a ukážou nám pravdu🙈
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
Divím se, že vás taková „drobnost“ udivuje a pohoršuje. V zemi, kde se šidilo úplně ve všem (kafe, pivo, kořalka, ... v restauracích) a kde jsou krádeže a podvádění již součástí folklóru, nemůže člověka překvapit téměř nic.
“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009
Mate: je pěkný že hanba, ale jaksi pořád nevím komu ??? 😂😂😂. Pokud čtu to vyjádření tak mám dojem že ti tankani oslovili obě firmy.... Maximálně tomu tankanovi ,ostatně na konci vyjádřil uznání oběma 😉😎
Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/22/2009
Taky mi z toho Facebooku vychází, že udělali návrh a pak oslovili Mikov i ANV. Žádnou sviňárnu tam nevidím. To, že má Mikov popisek, ze kterýho většina lidí pochopila, že to ANV ukradlo, je jiná věc. ANV i Mikov po tom museli skočit jak po uzeným. Je vidět, že vojenské nože táhnou. Mikov vypouští za nekřesťanské peníze každý kvartál novou limitku Utonu a Spelteru od ANV se asi taky blbě nevede.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/22/2009
slon napsal:
Akorát že Darrel Ralph je velké jméno v nožířském světě. Tady za tím nožem stojí nějaká tajemná bytost z jiných světůLaugh

No Hippík, alespoň podle mě, tady v Česku docela jméno má.
Posláno:

Štamgast
Dudulik napsal:
Pokud čtu to vyjádření tak mám dojem že ti tankani oslovili obě firmy....

Je tedy divné, že dvě různé firmy vyrobily skoro stejný nůž.Grin

Hele vždyť je to vlastně jedno. Vypadá to spíše na památeční nůž než užitečný nůž a ani jednu firmu to nezachrání. Maximálně možná udělají momentálně obrat a tím to končí.

V zásadě se není nad touhle trapností důvod pozastavovat, neb to je nůž defacto k ničemu v rámci běžného života.

Posláno:

Štamgast
Janm: mno jestli ten tankán měl návrh a dal to oběma firmám jak se s tim kdo popasuje, nepřijde mi divný že vylezl skoro stejný nůž 🙂.
A ve finále je mi to taky jedno. Nůž si své uživatele najde. Spelter byl taky zatracen jako nůž k ničemu a zatím teda skoro samá spokojenost kdo ho má(když se nepočítá cena a nedodělané pouzdro) 😡
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/28/2019
Je to tu nepřehledné, co se komu vyčítá? 73. takový prapor si ve vypsané soutěži vybral ANV a přesto Mikov tvrdí, že vítězem je on, respektive má zavádějící popisky? To snad není takový prohřešek.
Posláno:

Štamgast
Dudulik napsal:
Spelter byl taky zatracen jako nůž k ničemu a zatím teda skoro samá spokojenost kdo ho má(když se nepočítá cena a nedodělané pouzdro) 😡

Víš to je takové téma k diskuzi a na statistiku.

Je to stejný jako, když mi někdo v práci řekne " vole to je průser" a já se zeptám "kolik lidí si stěžovalo" ?, a odpověď je .... jeden.

Takže moje otázka zní, kolik lidí je spokojených protože je opravdu spokojených a kolik je spokojených protože za to utratily desítku a nemají koule říci, že to není úplně ono.

Tuhle statistiku se nikdy nedozvíš, protože lidi na to nemají koule říci, že šlápli vedle a s pompézností ti to nabídnou k prodeji v duchu "nejlepší nůž na světě"

Noa to je píčovina že jo? Páč před ANV už tu pár firem bylo, které ty nože už umí, že jo ?
Posláno:

Štamgast
Janm: nekonečná diskuze skoro u všech nožů...pro jednoho super, pro druhého o ničem. U toho Speltera neznám z okolí nekoho kdo by litoval, jen že mohl být levnější. A pak znám dost těch co by ho třeba za 6tis. vzali hned.
Rocksteda taky nekoupí každej a ne každého učaruje ( nebo odradí cena) 😉
Posláno:

Štamgast
Dudulik napsal:
Janm: nekonečná diskuze skoro u všech nožů...

No vždyť o tom podprahově píši ... nože defacto k ničemu, ale mají dobré PR. (public relation)

To si koupí jenom nýmand ovlivněný PR masáží. Ale OK , třeba to tak má být ;)

Posláno:

Štamgast
Janm: Ty jedeš tu svou a nečteš co kdo píše 😂😂😂...jsem rád že ho mám a jsem nad míru spokojen. Na paštiku jsem ho nekupoval 😉. A je mi tudíž fuk že jsem nýmand 😂😂😂.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum