ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
ANV knives - ActaNonVerba. Zkušenosti. Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/10/2018
To jsem samozřejmě nevěděl, že ho máš.

Je to nejlepší nůž na světě Ok

... je to takhle v pořádku ? ...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009
janm napsal:

To víš Ty který nůž je nejlepší na světě a který k ničemu, já to nevím 😉👍.
Pro mne je Speltr dobrý nůž na to na co ho využiji, pro druhého k ničemu 😉
Howg 😎
Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:

Štamgast
Dudulik napsal:

Pro mne je Speltr dobrý nůž na to na co ho využiji

no a to je co ? ... za deset tisíc ?

nějak to tedy odprezentuj .... ten dobrý nůž ... já sem napnutej jak struna co umí ten nožejk víc než opinel za tři stovky

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/10/2015
janm napsal:
Dudulik napsal:

Pro mne je Speltr dobrý nůž na to na co ho využiji

no a to je co ? ... za deset tisíc ?

nějak to tedy odprezentuj .... ten dobrý nůž ... já sem napnutej jak struna co umí ten nožejk víc než opinel za tři stovky

Toto už hodne solídne preháňaš...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/22/2010
janm napsal:

SAMOZŘEJMĚ ... Happy ... Každý nůž který máš u sebe je NEjlepší a ten co máš doma v šuplíku ti zrovna NEpomůže ... Wink ...

LIONSTEEL
Posláno:

Štamgast
HXJOSEF napsal:
janm napsal:

SAMOZŘEJMĚ ... Happy ... Každý nůž který máš u sebe je NEjlepší a ten co máš doma v šuplíku ti zrovna NEpomůže ... Wink ...

jo ..... to je fér diplomatická odpověď Neutral

to ostatní jsou a budou jenom kecy

dobrou noc .... měsíček tu není tak takhle když je ta skoro zima Oh No
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
jen tak mimochodem, víte kolik má ta naše silná armáda funkčních tanků? 8 Shocked
a 4-5 stíhaček Shocked

ale teď budou mít tankisti nový nože, tak jsem v klidu

Posláno:

Štamgast
germanicus1 napsal:
jen tak mimochodem, víte kolik má ta naše silná armáda funkčních tanků? 8 Shocked
a 4-5 stíhaček Shocked

Se stíhačkama nemáš pravduNoNoNo , takhle vznikají fámy Shocked
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Wotan napsal:
Idem si pre popcorn

Vizionář Ok 3 stránky dozadu !!!!!
Nech už toho budeš tlustej Laugh
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
Dudulik napsal:
germanicus1 napsal:
a 4-5 stíhaček Shocked

Se stíhačkama nemáš pravduNoNoNo , takhle vznikají fámy Shocked

a kolik podle tebe? Tohle tvrdí vojenský analytik Jaroslav Štefec

a kdyby někoho zajímal stav z roku 2017, tak tam jsme prý měli jen 3 funkční tanky, takže jsme se zlepšili, tedy ze 3 na 8 Ok

Posláno:

Štamgast
Germanikus1: nechci zpochybňovat vyjádření pana Štefce k počtu. Tento analytik je ale dlouhodobě kritizován že jeho analýzy jsou často jen prezentace jeho názorů které jsou nedoloženy. Viz že česká republika je předurčena k zániku 😡.
S grippeny....info mám pro jistotu ověřeno cca půl hoďky zpět od spolužáka co na těch gripenech skoro denně sedi. Možná si jen pan Štefec spletl co je v hotovosti, v záloze nebo v údržbě. Toť info co mám já. Nic jiné za tím nehledám 😉
O tancích vím jen že mají pásy 😁
P.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2005
Dudulik napsal:
O tancích vím jen že mají pásy 😁

73. tankový prapor od začátku roku 2018 provozuje celkem 50 tanků, z toho 30 modernizovaných T-72M4 CZ a 20 původních T-72M1. Před dvěma, třema roky bylo ovšem pojízdných pouze deset kusů tanků T-72 M4CZ zařazených u 1. tankové roty. (ZDE) Ale třeba je to již výrazně lepší... A AČR má ocelovou pěst.

"Můžeme říct, že jsme ocelovou pěstí Armády České republiky." (rok 2020, pplk. Vít Ducháček, velitel praporu)
Posláno:

Štamgast
Peťo dík 👍. S těma pěstma dnes háže každej, asi národní sport 😡
PN
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 4/20/2016
Dudulik napsal:
Mate: je pěkný že hanba, ale jaksi pořád nevím komu ??? 😂😂😂. Pokud čtu to vyjádření tak mám dojem že ti tankani oslovili obě firmy.... Maximálně tomu tankanovi ,ostatně na konci vyjádřil uznání oběma 😉😎

Ne, na nozi od pocatku delal Hippik, ANV to dostala nedavno... Mysli si v 73, ze se Hippik roztrhne a nema nic jineho na praci... Tak co udrlam? Vyseru se na cloveka, koho oslovim, za jeho zady to dam do ANV, to to prekopne, jasne, je to firma, co se tim zivi, tak to lze realizovat rychle, kdyz uz mam prototypy, plany a vse okolo a frr jde se vyrabet... Navic nuz je podstatne drazsi, nez veleni 73 zprvu urcilo... Takze na Hippika podraz, ale vyjadreni na fb 73 hovori jasne. NEKDO dostal pres prsty za takove chovani a ryba smrdi od hlavy...
PN
Posláno:
Pokročilý
germanicus1 napsal:
a 4-5 stíhaček Shocked

Placas blbosti, Gripenu je 14, pote jsou zde Alcy... A tanku je nasobne vice, t72m4cz jich je 33... predesla verze tusim kolem 120
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/22/2009
PN napsal:
Dudulik napsal:
Mate: je pěkný že hanba, ale jaksi pořád nevím komu ??? 😂😂😂. Pokud čtu to vyjádření tak mám dojem že ti tankani oslovili obě firmy.... Maximálně tomu tankanovi ,ostatně na konci vyjádřil uznání oběma 😉😎

Ne, na nozi od pocatku delal Hippik, ANV to dostala nedavno... Mysli si v 73, ze se Hippik roztrhne a nema nic jineho na praci... Tak co udrlam? Vyseru se na cloveka, koho oslovim, za jeho zady to dam do ANV, to to prekopne, jasne, je to firma, co se tim zivi, tak to lze realizovat rychle, kdyz uz mam prototypy, plany a vse okolo a frr jde se vyrabet... Navic nuz je podstatne drazsi, nez veleni 73 zprvu urcilo... Takze na Hippika podraz, ale vyjadreni na fb 73 hovori jasne. NEKDO dostal pres prsty za takove chovani a ryba smrdi od hlavy...

Asi mám problémy s pochopením psaného textu, ale kde je tam napsaný, že někdo dostal přes prsty? Nebo že Hippík dělal na návrhu výhradně s Mikovem? Já tam čtu, že návrh dělal Hippík spolu s firmama a že nejlíp z toho vyšel nůž od ANV.

"Návrh celkového provedení nože pak probíhal ve spolupráci s mjr. Romanem Hippíkem a společnostmi, které v současné době „nože pro tankisty“ nabízejí."

"pro praktické použití byl jako nejvhodnější shledán nůž M73 KONTOS"

To poslední je fakt, hodně lidí v Mikov vlákně mělo připomínky ke střenkám, což ANV srovnalo :)
PN
Posláno:
Pokročilý
xxviktor napsal:
PN napsal:
Dudulik napsal:

Asi mám problémy s pochopením psaného textu, ale kde je tam napsaný, že někdo dostal přes prsty? Nebo že Hippík dělal na návrhu výhradně s Mikovem? Já tam čtu, že návrh dělal Hippík spolu s firmama a že nejlíp z toho vyšel nůž od ANV.

"Návrh celkového provedení nože pak probíhal ve spolupráci s mjr. Romanem Hippíkem a společnostmi, které v současné době „nože pro tankisty“ nabízejí."

"pro praktické použití byl jako nejvhodnější shledán nůž M73 KONTOS"

To poslední je fakt, hodně lidí v Mikov vlákně mělo připomínky ke střenkám, což ANV srovnalo :)

Strenky jsou subjektivni, clovek to musi dostat do ruky a pak posoudit, muj subjektivni nazor i je to, ze je Mikovacka verze napaditejsi, ale to je veslejsi...

A to tam nepisi, jsou to zakulisni veci, ktere par lidi vi, vcetne me... I sem videl zadavacku a vse okolo... ANV to dostalo takrikajic pred nedavnem... A pres prsty ano, jinak by nakednou 73 nepsala to prohlaseni, kde Hippikovi dekuje...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
Lze to chápat tak, že obešli autora návrhu a vyřešilo se to tím, že mu oficiálně poděkovali na FB? Klepnutí přes prsty dotyčného "zrádce" formulované jako poděkování autorovi? Tohle armádní "mlžení" někdy působí dost směšně. V tomto případě dvojnásob. Obě firmy na tom staví svůj marketing ale oficiální vyjádření k dvojímu "oficiálnímu" noži žádné. To není fér vůči sběratelům kteří by rádi zařadili kus do sbírky. Kor třeba ten číslovaný od Mikovu...Myslím že řádné vysvětlení vůči zákazníkům by bylo na místě..
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
PN
Posláno:
Pokročilý
želva napsal:
Lze to chápat tak, že obešli autora návrhu a vyřešilo se to tím, že mu oficiálně poděkovali na FB? Klepnutí přes prsty dotyčného "zrádce" formulované jako poděkování autorovi? Tohle armádní "mlžení" někdy působí dost směšně. V tomto případě dvojnásob. Obě firmy na tom staví svůj marketing ale oficiální vyjádření k dvojímu "oficiálnímu" noži žádné. To není fér vůči sběratelům kteří by rádi zařadili kus do sbírky. Kor třeba ten číslovaný od Mikovu...Myslím že řádné vysvětlení vůči zákazníkům by bylo na místě..

Ano, lze to tak chapat... A vyjadreni asi jiz neni treba, byla by tonpak uz jen slovni prestrelka, ktera nikam nepovede... ANV nevim, zda pujde do prodeje i verejne, je to mozne, nedivil bych se... Ale jiste ne za 4990 co stoji Mikov... A do sbirky cislovany nelze, ten je urcen jen tankanum...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
Výborný přístup.. Jsem rád že moje spolupráce s armádou byla vždy jen o jednotlivcích, tohle je opravdu bahno jak na cvičáku.
Apropo, mám ve sbírce číslované nože a nejsem příslušníkem žádných jednotek...Časem se vždy ke sběratelům dostanou...
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum