ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
ANV knives - ActaNonVerba. Zkušenosti. Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/27/2015
PN: možná píšeš celkový stav, ale nevěřím tomu, že všechny jsou bojeschopné, já snad budu muset oslovit příbuzného co je na generálním štábu, abych zjistil pravdu, ale zase aby to nebylo tajemstvíConfused
PN
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 4/20/2016
Dudulik napsal:
PN: tak to pak taky chápu správně že ani Mikov ani ANV žádnou prasárnu neudělali. Udělal ji ten někdo ze 73. když zadal zakázku oběma firmám, ty se jen chytly příležitosti.

Tam byl ocividne zaklad, druhou stranou je vzit navrh nekoho, lehce prepracovat a vyrobit... Ta podobnost prvniho typu, tedy z Mikova od Hippika a nasledne ANV bije do oci, tam dle meho bylo vhodne rici o tom autorovi... a ne vzit, prekopnout a vyrobit Ale ano, zaklad je ve veleni 73tpr .
PN
Posláno:
Pokročilý
germanicus1 napsal:
PN: možná píšeš celkový stav, ale nevěřím tomu, že všechny jsou bojeschopné, já snad budu muset oslovit příbuzného co je na generálním štábu, abych zjistil pravdu, ale zase aby to nebylo tajemstvíConfused

Tak starych je funkcnich dost, modernizovanyvh moc neni, Grioeny v provozu vsechny, 14
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/2/2008
Zdenek napsal:
Divím se, že vás taková „drobnost“ udivuje a pohoršuje. V zemi, kde se šidilo úplně ve všem (kafe, pivo, kořalka, ... v restauracích) a kde jsou krádeže a podvádění již součástí folklóru, nemůže člověka překvapit téměř nic.

Divím se, že se vždy najde někdo, kdo kálí do vlastního hnízda..
Carpe diem quam minimum credula postero
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/29/2014
Tak si pisu s ppl.V.D...zadali to obema a vitez je ANV.
Vyhrali to na zaklade kratsi doby vyroby, materialu,kvality, ceny
Mikov to proste prokoucoval.. a prezentoval to moc brzy jako svuj vyrobek.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009
Míro, díky 👍...myslel jsem si to. Tak že vlastně žádná sviňárna od ANV, jen zaujaté bláboly 😁😁😁
Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 4/19/2020
mirek.r napsal:

No asi jim to ještě neřekli, páč od 7.12. budou tanko kudly Taurus v Mikovu skladem.

https://www.mikov.cz/z35418-nuz-taurus

https://www.mikov.cz/rsc10588611-zajem-o-tankisticky-nuz-taurus-predcil-ocekavani

https://www.mikov.cz/rsc10446951-taurus-je-nas-darek-k-narozeninam-republiky
Posláno:

Štamgast
Loner:)
Tvuj dotaz jsem mu polozil, tak zde na foto vyrez komunikace. Snad sem taky nechodi na cumenduHappy

mirek.r vložil tyto přílohy:
IMG_20201108_205035.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Nejhorsi je, ze toho moc rict nechce jak to bude s civil verzi od mikovu..jestli do prodeje pujde ci nikoli. Mlží sičákHappy
Budem si muset pockat jak to vse dopadne:-/
PN
Posláno:
Pokročilý
mirek.r napsal:

Pplk.Duchacek pelne keca... Ad1 lepsi cena? ANV 6500 Mikov pro tankany 4190...

Ad2 zadani dostal Hippik, ten splnil, Duchacek to v lete ale dal Nemcovi z ANV,ne ze soubezne byl vyvoj... Nemec vzal co bylo, upravil rucku a nazdar...

Ad3 kvalita u Mikovu je solidni, materiakove take neni spatny, N690, Sleipner, otazka vkusu...

Takze 73 az pote, co prasklo to, ze to Duchacek to takrikajic za zsdy Hippika dal do ANV situaci urovnaval... A i na jejich FB je podekovani Hippikovi...

Takze tak...
PN
Posláno:
Pokročilý
Mat napsal:
Pak si já sypu popel na hlavu. Informace které se objevili, bohužel byli....kulantně řečeno, zavádějící a vyznělo, tak jak vyznělo.

Tedy žádná sviňárna. A já reagoval špatně na základě špatných informací.
Z mé strany omluva.

Martin

Ne az tak uplne... Svinarna byla to, ze Hippika hodila 73 pres palubu a nerekla mu to, takze chyba vojaku, ale i to, ze ANV to dostalo uz v pokrocile fazi, tedy se nevymyslelo od zacatku a doslo k uprave rukojeti.... Tedy jako autori vzali jiz hotovou cepel, jaou stejne a napad s cepem a to vse okolo... coz taky neni zcela koser
Posláno:

Štamgast
PN z meho pohledu se mi verze od Mikovu libi mnohem vic.
U V.D. se nedivim nicemu..
Posláno:
Pozorovatel
mirek.r napsal:
Loner:)
Tvuj dotaz jsem mu polozil, tak zde na foto vyrez komunikace. Snad sem taky nechodi na cumenduHappy

Děkuju za info, Co se Mikova týče v jiném článku k Taurusu píšou :,, Nabídka zážitkové jízdy v tanku pro prvních 20 zájemců byla vyčerpána již v den zveřejnění".

PN
Posláno:
Pokročilý
mirek.r napsal:
PN z meho pohledu se mi verze od Mikovu libi mnohem vic.
U V.D. se nedivim nicemu..

Mikov mi take sedi vic... Nejak jako kdyby to tak vznikalo od pocatku ;) a ne rychle nejaka zmena... proste podpis autora tam je, na anv mozna lepsi ergonomie, mozna, ale nuz fadni
Posláno:

Štamgast
Jo,jo z meho pohledu to vidim uplne stejne.
Posláno:
Pozorovatel
,,Velení tankového praporu 73. tankový prapor v létě oslovilo ANV s možností společného vývoje nože pro příslušníky 73. tankového praporu. Autory nože jsou čet. Stach, rtm. Knot a další příslušníci tankového praporu, kteří ve spolupráci s Ondřejem Němcem z ANV navrhli a vyvinuli podobu a konstrukci nože M73 KONTOS. První serie nožů je vyrobena exkluzivně pro příslušníky 73. praporu, vojáky z povolání a aktivní zálohy v číslované řadě. Tento nůž není možné koupit na civilním trhu. Každý nůž M73 KONTOS je na konci rukojeti opatřen patkou vyrobenou z originálního čepu pásu tanku řady T72 a je označen symbolem 73. tankového praporu. Každý, kdo nůž obdrží, dostane k noži také průkaz opravňující nůž nosit, odkazující na historická armádní řidičská oprávnění, opatřený číslem daného nože a vlastnoručním podpisem velitele 73. tankového praporu."

Zdroj: https://www.facebook.com/pg/anvknives/posts/?ref=page_internal
P.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2005
PN napsal:
Pplk.Duchacek pelne keca...

Také mi to tak přijde... Soudím ale jen z toho, co jsem se dočetl zde či z jiných "veřejně dostupných" zdrojů.

Inu, „Je to ocelová pěst naší armády, my jsme nasazováni k pronikání a k ničení nejsilnějšího nepřítele,“ představil 73. tankový prapor Přáslavice jeho velitel Vít Ducháček. (ZDE)

Na první dobrou by mne napadlo, že pan pplk. si dělá p***l, druhou a horší možností je, že to myslí vážně...
PN
Posláno:
Pokročilý
Loner:) napsal:
,,Velení tankového praporu 73. tankový prapor v létě oslovilo ANV s možností společného vývoje nože pro příslušníky 73. tankového praporu. Autory nože jsou čet. Stach, rtm. Knot a další příslušníci tankového praporu, kteří ve spolupráci s Ondřejem Němcem z ANV navrhli a vyvinuli podobu a konstrukci nože M73 KONTOS. První serie nožů je vyrobena exkluzivně pro příslušníky 73. praporu, vojáky z povolání a aktivní zálohy v číslované řadě. Tento nůž není možné koupit na civilním trhu. Každý nůž M73 KONTOS je na konci rukojeti opatřen patkou vyrobenou z originálního čepu pásu tanku řady T72 a je označen symbolem 73. tankového praporu. Každý, kdo nůž obdrží, dostane k noži také průkaz opravňující nůž nosit, odkazující na historická armádní řidičská oprávnění, opatřený číslem daného nože a vlastnoručním podpisem velitele 73. tankového praporu."

Zdroj: https://www.facebook.com/pg/anvknives/posts/?ref=page_internal

Ha ha... A Hippik delal tedy od leta, ale lonskeho co? Delal tankanum nuz...Jenze ma take svou praci, coz chaou, ze se neroztrhne... Dokonce nekde v devate bylo, ze trictvrte roku se cekalo na cep z tanku... Duchacek by se mel chytnout za nos, nez ho za nej chytne nekdo jiny...
PN
Posláno:
Pokročilý
P. napsal:
PN napsal:
Pplk.Duchacek pelne keca...

Také mi to tak přijde... Soudím ale jen z toho, co jsem se dočetl zde či z jiných "veřejně dostupných" zdrojů.

Inu, „Je to ocelová pěst naší armády, my jsme nasazováni k pronikání a k ničení nejsilnějšího nepřítele,“ představil 73. tankový prapor Přáslavice jeho velitel Vít Ducháček. (ZDE)

Ono to tak i je, znam dva zainteresovane a mam to potvrzene, i z 73 praporu,ale z tech, co se jim ten pristup nelibil a mi.ochodem maji objednany podstatne levnejsi Mikov..
Posláno:
Pozorovatel
,,40 tun oceli válcuje a ničí vše, co stojí v cestě. Už chápu proč mír znamená mít větší klacek
než ten druhý. ANV a 73. tankový prapor, vpřed! "

Úryvek z básně Esence spolupráce, více zde https://www.anvknives.cz/military/m73-kontos/
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum