ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
ANV knives - ActaNonVerba. Zkušenosti. Možnosti
PN
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 4/20/2016
Loner:) napsal:
,,Velení tankového praporu 73. tankový prapor v létě oslovilo ANV s možností společného vývoje nože pro příslušníky 73. tankového praporu. Autory nože jsou čet. Stach, rtm. Knot a další příslušníci tankového praporu, kteří ve spolupráci s Ondřejem Němcem z ANV navrhli a vyvinuli podobu a konstrukci nože M73 KONTOS. První serie nožů je vyrobena exkluzivně pro příslušníky 73. praporu, vojáky z povolání a aktivní zálohy v číslované řadě. Tento nůž není možné koupit na civilním trhu. Každý nůž M73 KONTOS je na konci rukojeti opatřen patkou vyrobenou z originálního čepu pásu tanku řady T72 a je označen symbolem 73. tankového praporu. Každý, kdo nůž obdrží, dostane k noži také průkaz opravňující nůž nosit, odkazující na historická armádní řidičská oprávnění, opatřený číslem daného nože a vlastnoručním podpisem velitele 73. tankového praporu."

Zdroj: https://www.facebook.com/pg/anvknives/posts/?ref=page_internal

Ha ha... A Hippik delal tedy od leta, ale lonskeho co? Delal tankanum nuz...Jenze ma take svou praci, coz chaou, ze se neroztrhne... Dokonce nekde v devate bylo, ze trictvrte roku se cekalo na cep z tanku... Duchacek by se mel chytnout za nos, nez ho za nej chytne nekdo jiny...
PN
Posláno:
Pokročilý
P. napsal:
PN napsal:
Pplk.Duchacek pelne keca...

Také mi to tak přijde... Soudím ale jen z toho, co jsem se dočetl zde či z jiných "veřejně dostupných" zdrojů.

Inu, „Je to ocelová pěst naší armády, my jsme nasazováni k pronikání a k ničení nejsilnějšího nepřítele,“ představil 73. tankový prapor Přáslavice jeho velitel Vít Ducháček. (ZDE)

Ono to tak i je, znam dva zainteresovane a mam to potvrzene, i z 73 praporu,ale z tech, co se jim ten pristup nelibil a mi.ochodem maji objednany podstatne levnejsi Mikov..
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 4/19/2020
,,40 tun oceli válcuje a ničí vše, co stojí v cestě. Už chápu proč mír znamená mít větší klacek
než ten druhý. ANV a 73. tankový prapor, vpřed! "

Úryvek z básně Esence spolupráce, více zde https://www.anvknives.cz/military/m73-kontos/
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/17/2011
Možná se to už ví,.. já to zjistil až teď. Spelter za 5600,- z N690 stonewash.

https://www.anvknives.com/military/m311spelter/

coll vložil tyto přílohy:
spelter.jpg.jpg

PŘÍTEL je ten, kterému když povíš: "Někoho jsem zabil!" Odpoví: "Kde ho zakopem?"
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 4/19/2020

Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/13/2013
krásné video . Když vidím jak to tam dávají dohromady tak je to jak u mne v obýváku. Supr firma
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/15/2008
A co se ti na té kompletaci nelibi???
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/26/2015
Já teda mladého pána dizajnéra a jeho práci obdivuju a držím mu palce a až někdy odladí chod a vytáhnou výbrus do tenka, tak si zas nějakej zavírák koupím.

Mimochodem otevřít si fabriku na cokoliv potažmo na kudly to chce pořádný koule..

...je to sice dál, ale zato horší cesta.
FMJ
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/13/2004
Konečná scéna s opékáním králičího stehna na noži už tam být nemusela (pečení na noži je podle mě zbytečné riskování popuštění zakalení čepele, "tvrďácký" akcent šel dodat i jinak), ale jinak má klip hodně vysokou úroveň, montovácí záběry se mi osobně líbí...
Kdo je příliš zvědavý, ten nebude nikdy moc starý.....
PN
Posláno:
Pokročilý
Loner:) napsal:

Video je fajn, jen... Kde je to o kaleni oceli;)?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/11/2013
Happy Ok

rettromen vložil tyto přílohy:
Bez_názvu.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/12/2013
To o kalení je asi ta chvíle na konci, jak opejká to maso na noži... Tepelná úprava by ANV Happy
Jak předvádí ten boj nožem na tom kameni, bál jsem se, že spadne. A ten člověk, co dává nože do krabiček, si mohl sundat ty řetězy. Teda jestli není ve výkonu trestu... Jinak za mě je klip na mnohem vyšší úrovni, než nože ANV samotné...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2018
rettromen napsal:
Happy Ok

Mě to celé nedává ekonomicky smysl, pokud se tedy cíleně nejedná pouze o zviditelnění značky.

Cena nože 5990,-
Z toho jde 990,- na fond.
Něco stojí materiál na nůž, něco stojí krabice, něco stojí energie, něco stojí pracovníci, něco stojí PR.

Vyrobilo se 40ks.

Takže jen tak od oka tahle akce vydělala na dvě výplaty pro tu paní co to balí do krabic.

Jinak video dobrý zhruba do druhé minuty, pak už to bylo příliš i pro otrlé.Grin
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/24/2018
Náhodou, jestli zaměstnávají vězně mají u mne plus, ale nedával bych je na výstupní kontrolu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2007
Mně by spíš zajímalo, jak je to opravdu s původem nože. ANV tady ve videu ukazuje konstrukční práce, přitom se tu na knifu psalo, že to dostali na stůl prakticky hotové.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/15/2008
Proto civilně prodávanou, limitovanou edicí nože Kontos podpoříme Vojenský fond solidarity Armády České republiky, vedených brig. gen. Lenkou Šmerdovou.
Těch 40 ks bylo pro civilní trh.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/7/2010
Aha, takže taky politika takových těch limitek, na které může člověk jen koukat, protože se na něj nedostane, maximálně pak za šílený prachy od překupníka. Kvůli tomu jsem definitivně skončil se ZT, když začali svou politikou 100 nebo 200 kusů ZT777 a zejména 888 pro celý svět. S ANV kvůli tomu neskončím-protože jsem ani nezačal a nemám od nich jediný nůž.
Až budu chtít nějakou podobnou exkluzivitu, tak se radši zaregistruju u Randalla, tam vím, že limit výroby je ten, že je to rodinná firma s cca 10 zaměstnanci, a ne nějaká pochybná umělá nedostupnost. A ten nůž má příběh, historii a trvalou hodnotu. Má něco z toho tenhle? Pochybuju
"Mířím ke hvězdám, ale pořád trefuji Londýn." Wernher von Braun
Kdo říká, že člověk nemůže změnit svět, ten nejedl nedovařeného netopýra.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/10/2015
Tiež uznávam že robiť tú kudlu ako nejakú "limitku" nie je moc šťastné riešenie. Už Mikov nám pravidelne ukazoval že je to volovina.
PN
Posláno:
Pokročilý
jendach napsal:
Mně by spíš zajímalo, jak je to opravdu s původem nože. ANV tady ve videu ukazuje konstrukční práce, přitom se tu na knifu psalo, že to dostali na stůl prakticky hotové.

Tak mnozi zainteresovani vi, kde je puvod... Tim je od lonska major Hipik
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/29/2018
To video je nejvtipnější co jsem v poslední době viděl. Začíná to návrhem nože, který navrhl někdo jiný a končí taktickým stažením králíka s malou vsuvkou labutího jezera. Tohle nemůžou brát vážně ani v ANV ... kolotočáři.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum