ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
ANV knives - ActaNonVerba. Zkušenosti. Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 9/28/2010
Dobry den me se odnich liby ty pevne noze ale pouzdra hlavne to kozeny je zame hrozny zavyraky nevym nemel sem ale co tady ctu tak asi zadna slava budu se opakovat jako u Mikovu kdys Cina umi udelat lepsi zavyrak z lepsich materyalu a umi to i hezky zabalit a cena je uplne jina nes u tehto firem neni co resit roste kluci s Ciny umej a muzeme si zato sami dali sme jim stroje a naucili sme je to a tet sou vtom dobry hezky den
Jsem dyslektik. Mějte pochopení pro to, jak píšu. Děkuji
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/12/2013
Já měl možnost osahat a vyzkoušet dva kousky, jeden byl v pohodě (P500), jeden byl hroznej (Spelter). Ten špatnej měl zprasenej výbrus i falešný ostří. Střenky neseděly a do jedný bylo asi hrábnuto bruskou nebo čím. Jeden šroub okousanej. A pouzdro taky darebný. Za tu cenu nesmysl, to by koupil jen opravdovej srdcař 😁 ta p500 byla pěkná, tuším ze sleipneru. Jediný, co se mi nelíbí, jsou ty velký šrouby v ručce, ale to je věc vkusu. U toho nože mě nebaví cena, určitě bych si vybral jinej nůž.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Zdeneke, myslím, že oni měli větší štěstí na zákazníka, než Ty na dodavatele....
Vždycky si představuju jak mi dává 1* dodavatel kterýmu jsem poslal “ omylem” o 500,- míň nebo přetrženou dvoutisícovku eventuelně falešnej litr a když si toho všimne, tak mu to doplatím nebo vyměním ......Laugh

No, mě by tedy asi přivedlo k zamyšlení jestli jsem na správný adrese i řešení s výměnou střenek. Pokud, jak píšeš, kudla působila bazarovým dojmem, rozhodně bych vyžadoval jiný kus. Výměna střenky je dle mě namístě, pokud dojde k její destrukci během používání v záruce (prostě jako záruční oprava)

Jak psal Zdenek na jiném místě “ i po 30-ti letech to tu vypadá takto....”; docela tomu pomáháme......

Tobě ovšem přeji ať máš z nože radost a bezchybně Ti slouží dlouhá léta!!!!! - zasloužíš si to, už jen za svou dobrotuOk

Jarda
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 6/7/2020
Žeby už neplatilo zlaté české ručičky?
1. Práve preto, že je to nová firma a chce sa presadiť, práve preto by mali dbať na kvalitu.
2. Kebyže ja osobne sa pod niečo podpíšem, že som to skontroloval, tak tá kvalita by musela byť naozaj 100%. Inak je to iba šaškáreň a zbytočný zdrap papiera.
3. To že 30 a viac ročná firma vypustí nepodarok by sa stávať nemalo, ale tak možno záleží, aké je to percento výrobkov. Napr. Mikov 50%, ANV 40% a 30 ročná firma 2% nepodarkov.
4. Aspoň tá 30 ročná firma nešaškuje s certifikátom kvality.
5. Keď človek kúpi nôž za 20€, tak nepočíta, že kvalita bude 100%. Ale pri kúpe noža za 200€, by som už 100% kvalitu čakal.
Inak by ma zaujímalo, či majú kontrolóri dáku pokutu, keď majú reklamáciu...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/11/2013
Páteční pošta, zpracování na 👍,kartička kontrola kvality a sestavení přiložena zabaleno jako vždy 👍 za mě O.K.

rettromen vložil tyto přílohy:
16227976901037336771415435352947.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Co je to za barvu ručky? Shocked děsivý...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/11/2013
Mydlifous napsal:
Co je to za barvu ručky? Shocked děsivý...

Červená G10, ta fotka strašně zkresluje,foceno jen obyč mobilem, a záleží na jakém zařízení koukáš PC tablet mobil , to dělá taky hodně, jinak s tou černou to naživo vypadá dost dobře Wink
Posláno:
Štamgast
Dobrý, červená je pěkná Ok já se bál nějaký růžový Grin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/15/2016
Pro ty, co se jim nezamlouvá choil na Spelteru, nabízí prodejce nově možnost Wink
Za mě - docela dobrý Happy

Jinus12 vložil tyto přílohy:
214213190_468979584505596_8390441126442556966_n.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/23/2013
Jinus12 napsal:
...pro ty, co se jim nezamlouvá choil na Spelteru, nabízí prodejce nově možnost...

Hmmm, tohle se mi začíná nebezpečně líbit.
Máš-li krátký nůž, potřebuješ dlouhou ruku.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/12/2018
Tak teď je to ono. Konečně to někdo pochopil. Skvělý nůž bude ještě lepší 👍
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 6/8/2021
Jinus12 napsal:
Pro ty, co se jim nezamlouvá choil na Spelteru, nabízí prodejce nově možnost Wink

Pořádný nůž potřebuje pořádný choil Happy

No waves in caves
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2007
S choilem je hezčí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/31/2012
U obou mi stále něco k dokonalosti chybí...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/12/2018
Ano choil vypadá chlapacky cool ale reálné využití je potom dost o něčem jiném. Choil patří na nože od 29cm víš. Tam má jakýsi smysl. Spelter ho ovšem vůbec nepotřebuje. Má totiž úhel rukojeti u čepele velký takže když ruku nacpete úplně dopředu nůž držíte perfektně blízko čepele. Smyl choilu tudíž odpadá navíc je malí a prst tam nesedí. Jinak to popsat neumím 😆😆 prostě každý kdo nůž držel v ruce tak si teď řekne konečně je ten choil pryč 👍 a upřímně bych tento krok od ANV nečekal. To klobouk dolů.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/30/2011
Jinus12 napsal:

Za mě taky dobrý.
Jen jsem to nenašel v nabídce u Speltra ani v novinkách ???

Grin Apríl už byl mrGreen
Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví co je třeba.
Nůž slouží mě, nikoli já jemu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/10/2016
virtual1jk napsal:
Jen jsem to nenašel v nabídce u Speltra ani v novinkách ???

Musíš u volby ,,Čepel" zadat jednu z variant ,,Spelter NC". Černé DLC mají i skladem..

https://www.anvknives.cz/military/m311-spelter-matte-black-brown-grip---kydex-sheath/
Posláno:

Štamgast
NoNoNo Nejde mi o DLC, ale o verzi bez choilu - tu variantu jsem v nabídce nenašel jak postuje Jinus12 výše.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/16/2020
virtual1jk napsal:
NoNoNo Nejde mi o DLC, ale o verzi bez choilu - tu variantu jsem v nabídce nenašel jak postuje Jinus12 výše.

Jak píše Zdenki je to varianta NC, ty poslední tři . Grin

Dabo vložil tyto přílohy:
IMG_20210715_053344.jpg.jpg

ᕦʕ •ᴥ•ʔᕤ
Posláno:

Štamgast
Aha, díky.
Vzpomněl jsem si na tu písničku se zkratkama, tohle bych nedešifroval Grin Ok
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum