ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
ANV knives - ActaNonVerba. Zkušenosti. Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 1/25/2019
Ahoj, je ten kolíček demontovatelný? Nějak nevidím žádnou drážku, hvězdičku nebo cokoliv mi známého.
Díky.
EM
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/21/2008
...takže je to kolíček...né reproduktoryOh No ...ošklivej vejmysl,čepel s ušima....odstávajícíma
"Nu, tu máš, poutníče, milý ten svět, na nějžs se podívati žádostiv byl."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/25/2011
Taky jsem si toho všiml a nechápu. Jinak pěkný nůž.
Našel jsem se sedíc se založenýma rukama, na hranici dělící minulost a budoucnost.
Jako bych mohl zabít čas, aniž by zranil věčnost. - Thoreau
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/30/2011
Předpokládám, že šrouby budou schované pod luminiscenčním středem. V prstech to povolit nejde a vzhledem k tomu, že ty uši se mi tam líbí, hrubou sílu nepoužiju.
Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví co je třeba.
Nůž slouží mě, nikoli já jemu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/10/2015
Mohol by niekto potom napísať či ten kolíček nezavadzá pri brúsení. Je to no... zaujímavý designový prvok Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/18/2006
No zrovna tenhle "designový prvek" se moc nepovedl. Za mne to bude pěknej lapač bordelu...Confused

Tomáš vložil tyto přílohy:
ANV.jpg

"Nůž je dobrá zbraň, nezastaví se, nezasekne, nedojdou mu náboje a na to, abyste ho použili, nepotřebujete výcvik"
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/12/2013
Možná to namontovali obráceně 😁
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/1/2004
koukám že povrchovka na spodní části čepele je nic moc, taková ochroustaná....Cool
"To ale není spravedlivé!" vykřikl zoufale Mort. "Není spravedlnost, jsem jenom já...." odvětil Smrť
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 10/10/2011
přesně to mě napadlo takyLaugh
třeba to tak mělo být, vzhledem ke QC výrobce, co tu čtu, bych se tomu ani nedivil ...
Mydlifous napsal:
Možná to namontovali obráceně 😁

tady by mělo být uvedeno asi nějaké moudro, ale nic mě nenapadá ...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/17/2014
Chtěl jsem si ho koupit ale začínám střízlivět.
Opravdu to vypadá jako by ty kolíčky namontovali obráceně.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/10/2015
Ach jo... a nožík vyzerá popritom skvelo! To je najhoršie - keď je nožík v podstate výborný ale má tú jednu chybyčku ktorú musí majitel prekusnúť vždy keď ho má v ruke. Určite to všetci poznáte. Dodneska ma toto hnevá na P200. A to tej kudle moc fandím len keby to bolo viac Acta a menej Verba Cry
Posláno:

Štamgast
Vypadá to, že levý kolík vyčnívá více než pravý, to vyvolává hypotézy:

1) levý kolík vyčnívá více, protože upřednostňují pohodlnější otevření pro praváky

2) pravý kolík vyčnívá méně, protože diskriminují leváky

3) kolíky jsou nalisované a nesešli se

to Wotan: lapač bordelu to asi bude Cry
Když mi to bude hodně sejřit, použiju hrubou sílu a bude na světě první Anv-Spyderco mrGreen

virtual1jk vložil tyto přílohy:
IMG_20210825_160703.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/10/2019
Tady je vidět, jak to na světě funguje. Podle Ivana Mládka při troše dobré vůle, najdeme na sebekrásnější ženě něco hnusného Laugh

Vidno, že to platí i o nožích....Ok
PROSÍM POUZE O E-MAILOVOU KOMUNIKACI, DĚKUJU.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/14/2020
P200 pořízena na dovolené. Přístup v ANV super, ošahal jsem si vše co jsem chtěl včetně té A200, celkově za mě opravdu super jednání.
Co se týče té pevné 200 tak jsem taky spokojen, velikost akorát, v ruce se drží dobře. Uvidíme jestli čas ukáže nějaká negativa, ale zatím jsem nadmíru spokojen.

DavidDirigl vložil tyto přílohy:
IMG_20210825_170235.jpg.jpg
IMG_20210825_WA0006.jpg.jpg

"Já s nožem jdu, tedy nebudu se bát špatného osudu" 🔪
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/12/2018
Ježour napsal:
Tady je vidět, jak to na světě funguje. Podle Ivana Mládka při troše dobré vůle, najdeme na sebekrásnější ženě něco hnusného Laugh

Vidno, že to platí i o nožích....Ok

Přesně tak 👍 já jakožto levák jsem nadšený že se česká firma pustila do tohoto projektu. Na druhou stranu já když vidím co všechno tahate po kapsách 🤣🤣 taky vám to nehaním. Každý máme jiný vkus 👌
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/12/2013
Když na ANV se ty škaredý detaily hledaj snadno i bez tý dobrý vůle 😁 každý máme jinou chuť, pokud vám kudly ANV dělaj radost, je to fajn 😉
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/5/2014
Ten novej zavírák se mi líbí, ale ty piny...... , ale hlavně mě na tom novým zavíráku odrazuje Sleipner, protože mam P400 a ta ocel je kurevsky háklivá na mokro, říznul sem s tim párkrát ostružiní, otřel o maskáče dal do pouzdra a doma na něm stejně byly už vyžraný fleky.
Každopádně ať majitelům dělá jen radost o tom žádná
Posláno:

Štamgast
Někdo holky, jinej vdolky, někdo obojí Razz mrGreen

virtual1jk vložil tyto přílohy:
IMG_20210825_232530.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/25/2016
Rozborka, fotku jsem našel na stránkách Ruske Nože...ten kolíček na otvírání je fakt divný a ta hladká část střenky dle předchozích fotek majitelů teda nic moc, jinak tvarově je to pěkný nožík.

mike978 vložil tyto přílohy:
240793684_2994716517459642_3077992996877149260_n.jpg.jpg

Instagram / michal.mike978
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/29/2018
Kluci, neberte to jako kritiku, je to každého věc co udělá s vlastními penězi, jen si tak říkám co Vás vede k tomu kupovat nože od firmy, která se evidentně zatím učí dělat nože ..... za Vaše peníze.
Je to cena, vzhled (ničím výjimečný), nebo (falešný) pocit, že kupujete "český" výrobek od "české" firmy? Proč raději nekoupit nůž od firmy, která to opravdu umí a dodá nůž, který je zpracovaný na 100% ?
Vždyť dnes je nabídka tak rozsáhlá, že za každým nožem stojí řada dalších, podobných. A když opustíte vody běžné produkce, tam v dálce je úplně jiný svět, úplně jiných nožů Wink
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum