ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
ANV knives - ActaNonVerba. Zkušenosti. Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 2/11/2008
Za mna dobry je taky zatvarak, ktory vobec nikdy netreba rozoberat. Maximum starostlivosti ktore som ochotny nozu venovat, pokial ide o chod jeho mechanizmu je vystriekat ho brzdovym cisticom a prefuknut kompresorom. Ak sa srobky pri pouziti samovolne ztracaju, tak za tie peniaze na to mal spravne prist uz vyrobca pri vyvoji a maznut ich uz z vyroby Loctitom.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2018
Zdar kluci, tak mi přišlo do mailu, že ANV má další limitku.
https://www.anvknives.com/cs/zaviraci-noze/a100-baltic-2004-limited/

No nějak jsem to nepochopil, buď je potřeba trochu vydělat a nebo lézt někomu do prd...
To budou asi za chvíli limitky při každé příležitosti. Třeba tomu nerozumím ale za mě nejzbytečnější limitka a ani to není kulaté výročí.

Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 5/6/2025
Fandím ANV Knives jako made in czech republik je škoda že tu je jediná firma u nás bez konkurence zatím srovnatelná nechci do toho míchat naše nožíře to nelze ani porovnávat ,jsem zdědav kam to s nima pujde když jí zakladatel p.O.Němec ke konci roku 2025 prodal ....koupeno Boki Indastries no uvídíme třeba překvapí Ok
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/1/2004
Den vstupu pobaltských států do NATO.... hned jsem si to poznačil do kalendáře Laugh Laugh Laugh To stojí za to si takový nůž koupit pro jistotu 2x
"To ale není spravedlivé!" vykřikl zoufale Mort. "Není spravedlnost, jsem jenom já...." odvětil Smrť
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2018
liman napsal:
Den vstupu pobaltských států do NATO.... hned jsem si to poznačil do kalendáře Laugh Laugh Laugh To stojí za to si takový nůž koupit pro jistotu 2x

Nene, to musíš 3x pač každý má proužky podle vlajek daných států.Laugh Laugh Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2013
Nerouhejte se, taky by mohla přijít limitka ke dni, kdy se "nic" nestalo ... i když to by bylo aspoň originální Grin
Nejsou žádné velké věci, jsou jen malé krůčky na cestě ...
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Chloupek napsal:
Nerouhejte se, taky by mohla přijít limitka ke dni, kdy se "nic" nestalo ... i když to by bylo aspoň originální Grin

Laugh Ok
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/1/2004
Ano nože 3 protože 3 státy 👍, a den kdy se nic nestalo..... To zní jako název super filmu nebo knížky 🤠
"To ale není spravedlivé!" vykřikl zoufale Mort. "Není spravedlnost, jsem jenom já...." odvětil Smrť
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum