ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
ANV knives - ActaNonVerba. Zkušenosti. Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/12/2013
Proč se nezeptat?Já osobně nevidím nic špatného na jakémkoliv dotazu týkající se produktu,který ta nebo ona firma prodává.Ať je to nůž nebo cokoliv jiného...
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Když jsme u těch slov a významů, vždycky mě zatahá za oči název tohohle vlákna a nevím kdo z moderátorů to může změnit ?? Netušíte někdo, ať to tady nestraší další roky ...
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/28/2011
Meiming napsal:
pekony napsal:
Už fakt nechápu o co Ti jde. Nejprve ocel, jo to chápu jiné složení atd. Ale teď patenty? To jako vážně??

Co je špatného na tom chtít znát číslo patentu, případně rovnou odkaz na něj? Zkoušel jsem ten patent hledat podle různých údajů a nepovedlo se mi to tak jsem se zeptal jednatele firmy zda by mi neposlal číslo toho patentu. To se nesmí? Píšou že mají patentovaný pískování G10 tak jsem jen zvědavej jak takovej patent vypadá, na patent linerlocku a jiných pojistek jsem se taky koukal když jsem narazil na zmíňku o tom že to je patentově chráněné a řešilo se jak dlouho atd. Tady jsem to zmínil proto že je třeba někdo zběhlejší v hledání a umí to najít nebo už to dokonce i našel ne aby se tu někdo jevil jak malé děcko o co mi jako jde. Jde mi o to podívat se na ten patent a to jako vážně. Ještě něco na tom nechápeš pekony?

Po dlouhé době něco nového, pěkného na knifu a bohužel ani to dlouho nevydrželo.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/28/2008
mrGreen

Šla Pravda světem a na chudý duchem se smála ...
POKUD MÁTE DOTAZ, PIŠTE NA MAIL!
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/10/2012
Mat napsal:
Jiří, patent na pískování G-10 je snad blbost né?

Taky mě to tak přišlo proto mě to zajímá.
Tohle mají napsáno "z vysoce odolného materiálu G10, jehož povrch jsme upravili naší patentovanou metodou ANV SAND&GLASS BLASTING"
Mají li něco patentováno mělo by to jít dohledat, všichni mě tu mají za blbce tak ať se ti chytří předvedou a místo komentářů netýkajících se tema ANV najdou patent na ANV SAND&GLASS BLASTING a hodí sem odkaz.
Pište mi prosím raději email než PM. Pro ty co jim nestačí kouzelné slovíčko, na PM nereaguju.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 3/23/2015
No, já nevím, ale neměl bys se rovnou zeptat na původ té G10 a snad i těch nýtů, abys to měl už vše pohromadě a mohl pokračovat? Co když to berou z nějaké malé dílničky v Pakistánu, kde to vyrábí šestileté děti?
Nebo si třeba koupit jeden z jejich nožů?

Nikdo nikomu nebere právo se zeptat, ale taková forma následné subjektivní prezentace je tak trochu nonsens.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
Ursus napsal:
Asi tuším, proč Němec přestal komunikovat...

Třeba nekomunikuje protože je na dovolné. To se tak někdy stává, že člověk vypadne a nečumí pořád do mobilu To si pak jeden musí na odpověd počkat. NoNoNo

Koupím: FS commandos Sheffield
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/28/2008
Jardah napsal:
Když jsme u těch slov a významů, vždycky mě zatahá za oči název tohohle vlákna a nevím kdo z moderátorů to může změnit ?? Netušíte někdo, ať to tady nestraší další roky ...
Co Tě na tom názvu vlákna tahá za oči?Confused
Posláno:

Štamgast
Zatím co tady probíhá odborná debata, já jsem vzal nůž P200, včera dopoledne jsem vyrazil do Č.lesa poslouchat jeleny, jak troubí (marně), krájel jsem s ním houby a večeři a snídani, zmokl jsem s ním a pořád dobrýLaugh Laugh Laugh Ale vážně - snažím se naplnit to slovo v názvu vlákna - ZKUŠENOSTI....Jo, závist je sviňa a úspěch se v té naší zamindrákované zemičce neodpouštíBeating
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 10/5/2011
matějka napsal:
Jardah napsal:

Je tam překlep acts místo acta.
Posláno:

Štamgast
Pavel H. napsal:
matějka napsal:
Jardah napsal:

Je tam překlep acts místo acta.
Aha, tak to asi nechodil na latinu, já jsem se také někde překlepl a napsal Akta, místo Acta a tímto jsem vstoupi zde,l na knife do této plodné debatyLaugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/10/2015
Skúšal už niekto na kydex od P200 montovať nejaký klips? Poprípade Tek-lock?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/4/2016
Kraken666 napsal:
Ursus napsal:
Asi tuším, proč Němec přestal komunikovat...

Třeba nekomunikuje protože je na dovolné. To se tak někdy stává, že člověk vypadne a nečumí pořád do mobilu To si pak jeden musí na odpověd počkat. NoNoNo
teď si ale.prozradil strašný tajemství.budes vyloučen z radu :))))
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/8/2017
Wotan napsal:
Skúšal už niekto na kydex od P200 montovať nejaký klips? Poprípade Tek-lock?

na stránkách mají uvedeno: "Otvory na Kydexovém pouzdru jsou plně kompatibilní se systémem Blade-Tech®" takže tek-lok by neměl být problém, osobně to ale vyzkoušeno nemám
What do you mean "closeminded"? I listen to all types of death metal!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/6/2006
Můžu poprosit majitele zavíráků od ANV knives o nějaké detailnější obrázky? Případně i třeba demontovaného nože? Na to, kolik e-shopů je nabízí, jsou stále k dohledání jen oficiální fota z firemních stránek... Detail lineru, na jakých ložiskách či podložkách to běhá, a tak. A nějaké osobní dojmy a zkušenosti. Recenze a video pana Matějky je vyčerpávající, ale o zavírácích zatím nic. A tady z těch pěti stránek má informační hodnotu jedna, zbytek patří pod litinový poklop. Beating
Mia Wallaceová: To je fakt?
Vincent Vega: Ne, jen co jsem slyšel. Mia Wallaceová: Od koho? Vincent Vega: Od nich. Mia Wallaceová: Oni toho dost nakecaj.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/28/2011
Tak po té žumpě sem jeden objednal abych si udělal obrázek. Uvidíme až příjde.
PN
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 4/20/2016
pekony napsal:
Tak po té žumpě sem jeden objednal abych si udělal obrázek. Uvidíme až příjde.

Jaky model a kde?
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/11/2012
Také mě tohle vlákno navnadilo a p200 je na cestě.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 5/27/2014
Foto linerlocku z ANV facebooku

Edit: a na instagramu píší, že ke každému zavíráku přidávají krabičku nějakého mazadla , což je fajn.
PN
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 4/20/2016
Karel154 napsal:
Také mě tohle vlákno navnadilo a p200 je na cestě.

Primo z anv, nbo od vintagewear.cz?
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum