ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
BUCK Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/19/2011
Fuj, to je mrzutý...Confused
To jako vypad, nebo tam vůbec nebyl ? Surprised Shocked Surprised
Až Tě přejde vztek, napiš jak to budeš řešit, a jak to dopadlo...Happy
Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/10/2014
liman napsal:
Zdravím, zkoušel jste někdo odšroubovat kolíčky na otevírání ze 110 nebo 112 modelu? Je to nějak přilepené nebo jen utáhnuté? Nerad bych něco pokazil, chci si vyměnit kolíček na 112 Pro TRX. Díky za info jestli někdo má zkušenost

Zkousel jsem to, ale nepodarilo se mi to. Sad
KONTAKT POUZE PŘES EMAIL! Ten se mi stahuje do mobilu a mohu odpovědět, dík za pochopení.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Část 2

No a to jsem prostě neměl dělat… vesmír se nejdřív zdeformoval, moje vidění se zúžilo a pak se ta část vesmíru ve který jsem se nacházel zhroutila do černý díry….
Ta díra tam zela namísto očekávaného zářícího Slunce měděného disku.
No málem mě jeblo. Kudlu jsem vybaloval z plátěného pytlíku ve kterém byla uložena a tak jsem ho prohledal, prolezl prostor pod sedačkou v autě, ale jelikož jsem kudlu otevřel asi 2x, nikam s ní nechodil a pak hned otočil, šance, že bude díl někde jinde než v pytlíku moc nebyla.
Provedl jsem několik dechových cvičení na uklidnění, projel si všechna slovíčka co mi maminka zakazovala a zavolal dodavateli.
Ten nevěřil svým uším, stejně jako já očím a začal se mnou vše řešit.
Nutno podotknout, že ANI NÁZNAKEM se nesnažil předestřít myšlenku, že mi nevěří, nebo že by mohla být nějaká míra zavinění na mé straně.
Našli jsme řešení a já samozřejmě i tak frustrovaný zjistil, že kudla funguje dobře i bez dílu.
Nůž je jinak opravdu krásný kousek a tak jsem ho využil k nějakým akcím kolem svačiny a tak.
No, večer jsem si dal grappu napichoval kudlou olivy a kochal se z pohledové strany.
Alkohol uvolnil mou mysl a já vnitřně pořád nesmířen s tím, že budu čekat na ND, ze zoufalství začal prohrabávat “řezanku” která vyplňuje krabičku ve které kudla přišla, stejně jako jiné Bucky. No a tam, mezi parírovou drtí - vysvitlo slunce…. Šroubek tam bezprizorně ležel. Zcela nelogicky mimo pytlík ve kterým kudla byla, ani jsem nůž nad krabičkou neotviral…. Vím, že teď někdo bude tvrdit, jak ho tam dal někdo z výstupní kontroly a nezkompletovali to a podobně….
Já však vím jak je to : podpořena grappou, která taky pochází ze Slunce, Vesmírná síla donutila Černou díru vydat svou kořist a šroubek byl teleportován do krabičky.
Hned jsem volal Jardovi (Vintagewear) a on mi vzal telefon a oba jsme nevěřícně kroutili hlavou.
No teď je svět zase v pořádku vše se tváří jakoby nic a kudla neškodně leží na stole a čeká na loctite, ale já vím……
Jarda

Jardah vložil tyto přílohy:
IMG_2085.jpeg.jpg
IMG_2086.jpeg.jpg

Proti zrození a smrti nemáš léku v mezidobí zachovej radost. (Santayana)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/11/2013
Tak hlavně že to dobře dopadlo
Ale příběh zajímavý👌
Jardo ať se daří👍🙋‍♂️
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/28/2019
Grappa umí divy. Zvlášť na břehu moře na Sicílii při západu slunce po procházce se ženou, která mě tam jet přiměla ( chtěl jsem napsat donutila....)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/1/2004
mydlinkaTM napsal:
liman napsal:
Zdravím, zkoušel jste někdo odšroubovat kolíčky na otevírání ze 110 nebo 112 modelu? Je to nějak přilepené nebo jen utáhnuté? Nerad bych něco pokazil, chci si vyměnit kolíček na 112 Pro TRX. Díky za info jestli někdo má zkušenost

Zkousel jsem to, ale nepodarilo se mi to. Sad

Děkuji
"To ale není spravedlivé!" vykřikl zoufale Mort. "Není spravedlnost, jsem jenom já...." odvětil Smrť
Posláno:
Štamgast
Zdravím, na stránkách Buck jsem zjistil že začali vyrábbí Buck 112 S30V Drop point. zjišťuji tedy možnosti protože ho : za A opravdu velmi nutně potřebuji.....
za B je to už ale doopravdy ten poslední kousek který si kupuju a pak už
nikdy....
Chci zeptat, kupuje někdo ze zdejších přímo od fa Buck? Na kolik přijde poštovné z USA?
Nebo mám oslovit některý shop a zkusit to přes něj? Případně jestli se nechystá nějaká hromadná akce a objednávka? Prostě 112ka v S30Včku, drop pointu a klasickém hávu mě dostala....
Díky za reakce a rady.
"To ale není spravedlivé!" vykřikl zoufale Mort. "Není spravedlnost, jsem jenom já...." odvětil Smrť
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/12/2015
Objednávka přímo u Bucků už je zadaná na oba zmíněné modely 110 i 112 DP S30V od každého po dvou kusech.😉
Všechny už mají majitele.
Posláno:
Štamgast
Zase pozdě mě klepne😆
Posláno:

Štamgast
Sobota = Stagurday 😉🖖

Oxygen vložil tyto přílohy:
IMG_20230520_132852.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
K jednomu masíčku chybí kudla…..
Ale jinak je to paráda neskutečná!!!Ok Ok
Posláno:

Štamgast
Tak už je mám doma 😉

Buck 110 a 112 Drop point, S30V, niklový bolstery a eben.
Moc pěkná kombinace. 👍👍
Dělají se i v levnější variantě s 420HC.

Oxygen vložil tyto přílohy:
IMG_20230606_151829_2.jpg.jpg
IMG_20230606_152041_2.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Je to luxus VaškuAdmire Admire

IMG_2457.jpeg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/26/2011
I já musím Vaškovi poděkovat.

karel73 vložil tyto přílohy:
IMG_20230611_184403.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Není vůbec za co děkovat, byla to maličkost.
Jsem rád, že jste spokojeni.😉🖖
Posláno:
Začátečník
Připojený: 6/18/2023
Zdravím, mám nutkání pořídit si Sprint Pro v s30v, na Amazonu jsem našel pár nepříliš hezkých recenzí. Má ho někdo tady může potvrdit nebo převrátit moje myšlenky o příliš ne dobře fungující kočku?

Díky,
Estonec v Ostravě
Posláno:
Začátečník
Žádnou kočku, lock jsem měl na mysli.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/23/2013
Estonec napsal:
...Sprint Pro v s30v, na Amazonu jsem našel pár nepříliš hezkých recenzí. Má ho někdo tady může potvrdit nebo převrátit moje myšlenky o příliš ne dobře fungujícím locku?...

Takhle - co konkrétně v recenzích kritizovali? Můžeme debatovat o tom, že liner lock je tenký nebo že nezapadá jak má [?], ale jestli ona podstata stížností není v tom, že je to poměrně krátký nůž (čepel je něco pod 8 cm) a tomu by jaksi mělo odpovídat jeho použití.
Anebo ještě jinak, Sprint Pro mám ve verzi Marble CF asi rok a žádný problém jsem nezaznamenal. Nůž ovšem používám jako městské EDC. Večer zkusím nafotit právě ten liner, ať to máš na obrázku.
Máš-li krátký nůž, potřebuješ dlouhou ruku.
Posláno:
Začátečník
Za obrázek budu vděčný, díky :)
Pár recenzí říkají, že se lock povolí, taky někomu se to otevřelo v kapse.
Do lesa mám pevné kudly, je to upgrade na Bokera kterou nosím v městě.
Posláno:
Štamgast
Zdar! Jestli je to tohle, v kapse se to neotevřelo a nosím ho na svý poměry dost často.
Když přes podložku s ním uhodím hřbetem o koleno lock odskočí, odpruží, povolí.
To je ovšem u lineru stejně u více kudel (spíš častěji než méně) třeba i u takovýho tanku jako ZT 0200…..
Při řezání krájení třeba i kartonu vše drží a dobře drží i ostří, koupil jsem ji z druhý ruky a byla OK od začátku. Bodání nevím, to nedělám 🤠

IMG_1406.jpeg.jpg
IMG_1407.jpeg.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum