ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Prosba k nožířům Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/22/2005
Inmu:
Pomáhá to vzít do rukavice a mírně to naklonit v ruce, stejně jako když rovnáš při kování...Happy
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/17/2009
Mám prosbu, jde k kydexovemu pouzdru "dolepit" nejaky díl? Umožňuje to ten materiál? Diky!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/25/2016
Chlapi, prosím pěkně mám čepelku z N690 od pana Špičáka. Jak z ní dostanu ty malůvky, už jsem zkoušel líh, benzin, nerad bych to odbušoval .......Admire Admire Admire Admire

KaRlOsss vložil tyto přílohy:
1.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/16/2010
Čistič brzd nebo čistič PU pěny
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/19/2008
....aceton ?
RS
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/2/2011
Jestli je to ten popisovač lakový na ocel, ... tak olejem.
RS
Pište mi prosím raději email než PM.
Posláno:

Pokročilý
Tak jsem zkusil líh, benzin , technickej benzin, naftu, aceton, čistič brzd, čistič oken a nic......Evil Evil
Waclawka co je čistič PU pěny?? Admire
RS jakým olejem je kopec druhů???Admire
RS
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/2/2011
No já mám tento popisovač http://www.alteco.cz/cs/produkty/lepidla-popisovace.html a pak ještě jeden koupený v domácích potřebách, jde mi to dolů třeba řezným olejem, ale myslím, že je to úplně jedno jakým, i když u toho alteca píšou, že jde dolů acetonem, tak nevím, proč to nešlo. Ještě zkusit se zeptat u Vaška Špičáka, jestli to popisoval on.
RS
Pište mi prosím raději email než PM.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/10/2012
KaRlOsss napsal:
Chlapi, prosím pěkně mám čepelku z N690 od pana Špičáka. Jak z ní dostanu ty malůvky, už jsem zkoušel líh, benzin, nerad bych to odbušoval .......Admire Admire Admire Admire

Dostávám je dolů tak že tam kde nebude výbrus ani rukojeť ten válcovanej plech obrousím, často nebývá válcování z obou stran stejné nebo je plech poškrábaný nebo popsaný, je to sice trochu pracnější metoda ale zato zaručená Happy

Pište mi prosím raději email než PM. Pro ty co jim nestačí kouzelné slovíčko, na PM nereaguju.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/28/2010
Síce s tým nemám osobnú skúsenoeť,ale možno trichlór ?
Cesta do pekla býva dláždená dobrými úmyslami.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/9/2009
KaRlOsss napsal:
Tak jsem zkusil líh, benzin , technickej benzin, naftu, aceton, čistič brzd, čistič oken a nic......Evil Evil

Já beru taky ocel od Špičáka a acetonem to pustilo,ale musíš to očistit než začneš brousit.Ta barva se teplem z broušení nějak zapeče nebo co a pak už to dolů nejde.
Cokoli děláš, s rozumem čiň a na konec mysli.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/16/2010
Limak napsal:
KaRlOsss napsal:

Já beru taky ocel od Špičáka a acetonem to pustilo,ale musíš to očistit než začneš brousit.Ta barva se teplem z broušení nějak zapeče nebo co a pak už to dolů nejde.

Ahoj.Normálně čistič montážní pěny.Ve spreji.Koupíš ve stavebninách.Jde to krásně dolů.
No a Limák taky ví o čem mluví.
Posláno:

Pokročilý
Pravda pravdoucí s tim acetonem.Dnes mi přišla od Špičáků N690, tak jsem ji vzal před broušením acetonem a krásně to slezlo...Laugh Tu zapečenou barvu jsem obrousil. Děkuju chlapi, jsem zase o něco chytřejší....😁😁😀
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/21/2012
Zdravím,

mám prosbu ke zdejším borcům. Pro váženého známého bych potřeboval sehnat někoho, kdo by byl schopný na jeho spyderco police (má k němu nějakou citovou vazbu) opravit povrchovku na střenkách. Případně navrhnout jinou povrchovou úpravu. je to nějak divně kartáčované neboco... Necítil sem se na to. Napadl mě Raiser, ale ten na stránkách má, že se tomu už nevěnuje a nepřijímá objednávky, a gweck, ale ten má vlákno nějakou dobu mrtvý.

děkuju,
M.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/8/2015
Mugsat napsal:
Zdravím,

mám prosbu ke zdejším borcům. Pro váženého známého bych potřeboval sehnat někoho, kdo by byl schopný na jeho spyderco police (má k němu nějakou citovou vazbu) opravit povrchovku na střenkách. Případně navrhnout jinou povrchovou úpravu. je to nějak divně kartáčované neboco... Necítil sem se na to. Napadl mě Raiser, ale ten na stránkách má, že se tomu už nevěnuje a nepřijímá objednávky, a gweck, ale ten má vlákno nějakou dobu mrtvý.

děkuju,
M.

Jak moc je ta stařenka poškrábaná? Nemáš nějaké foto? Dost by to pomohlo při určování rozsahu opravy....
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/21/2012
R&H - knives napsal:
Mugsat napsal:
Zdravím,
...

Jak moc je ta stařenka poškrábaná? Nemáš nějaké foto? Dost by to pomohlo při určování rozsahu opravy....

Bohužel ten nůž u sebe nemám, nicméně není to nic drastickyho, osobně bych to tipoval pár minut šmirglem, sou to vlásečnicový šrkábance, přišlo mi, jak kdyby mu to upadlo na zem. Problém je to "kartáčování neboco to je za finální úpravu :( .Pokusím se domluvit, že bych to nafotil, či on. Vesměs se jedná o škrábance v oblasti vyznačené na fotce (foto převzato od p. šulce z eshopu.) Autenticke se pokusim dodat).
Co sem se koukal, hluboke vrypy to nebyly. Ale majitel je perfekcionalista funkcionář.

Mugsat vložil tyto přílohy:
Capture.PNG.jpg

Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 3/13/2009
Zdravím chlapí.
Mám prosbu. Jsem služebně u Karlových Varů. Do konce tydne musim mít hotovou čepelku z N690ky. Čepel by sem zitra nebo max do středy udělal.
Je tu někdo v okolí, kdo by mi to zakalil?

Předem díky Libor
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/11/2016
Ahoj,
mam prosbu o pomoc - neni tu nekdo kolem Prahy/Melnika, kdo by byl ochotny mi zakalit dve cepele z AK5mo - teplota 1030? Jsou to 2mm tenke kousky, ale udelane jen hodne na hrubo - kdyz se zkrouti, zamacknu slzu a neda se nic delat :)
Jde o cepele pro 2 kolegy co odchazeji z prace, takze me dost tlaci termin... a dneska pri kaleni (potreboval jsem uz jen 10 min na teplote) se mi prepalil odporovej drat... Takze jsem trochu v hajzlu :(

Diky,
Pepa
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/18/2017
Prim napsal:
Ahoj,
mam prosbu o pomoc - neni tu nekdo kolem Prahy/Melnika, kdo by byl ochotny mi zakalit dve cepele z AK5mo - teplota 1030? Jsou to 2mm tenke kousky, ale udelane jen hodne na hrubo - kdyz se zkrouti, zamacknu slzu a neda se nic delat :)
Jde o cepele pro 2 kolegy co odchazeji z prace, takze me dost tlaci termin... a dneska pri kaleni (potreboval jsem uz jen 10 min na teplote) se mi prepalil odporovej drat... Takze jsem trochu v hajzlu :(

Diky,
Pepa

Co zkusit cinknout do Narexu?
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/11/2016
Daval jsem tam dvakrat cepele z D2 a vzdy prohnute (uplne steje, jak kdyby lezely na sobe na nejakem krivem podkladu).
Mozna smula a nestava se, ale uz se tam nehrnu. Navic podle webu dovolena... Potrebuju je mit v nejhorsim zakalene pred vikendem, 7.8. predavacka :(
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum