ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Boj nožem Možnosti
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 7/17/2001
karel napsal:
Baratero
jsi starý provokatér.Nože jsou drahé ,tak zvednem tu zadel jdeme makat.Jaký je první krok? Karel
První krok je snadnej: Přihlásit se do nějaký školy boje nožem a chodit cvičit!!!!!!LaughLaughLaugh
Posláno:
Pozorovatel
karel napsal:
Baratero
jsi starý provokatér.Nože jsou drahé ,tak zvednem tu zadel jdeme makat.Jaký je první krok? Karel
Pokud se nepletl, poznali jsme se kdyz si sháněl informace o ABNO která tyhle školy sdružuje.
Posláno:
Pozorovatel
Baratero jakou navrhuješ? Karel
Posláno:
Pozorovatel
karel napsal:
Baratero jakou navrhuješ? Karel
Já mam skušenosti s německou a s mistrem CmugemHappy
Posláno:
Pozorovatel
V jakém městě to sídlí.Prosím krátkou charakteristiku školy,neviděl jsem ji ve výše zmiňované ABNO. Karel
Posláno:
Pozorovatel
karel napsal:
V jakém městě to sídlí.Prosím krátkou charakteristiku školy,neviděl jsem ji ve výše zmiňované ABNO. Karel
charakteristiku tam zcela určitě mají stačí najít heslo ASAUT. Je to v rubrice kluby. Máš tam odkazy na všechny školy i na to namyšlený Tantojutsu Razz
Posláno:
Pozorovatel
Jestli jsem to pochopil dobře, sdružuje ABNO různý styly a školy boje nožem. Není to taková ta organizace "máme náš nový styl tak si uděláme asociaci" Laugh
Posláno:
Začátečník
Pani, neviete o nejakej skole boja nozom v Bratislave?
Dik for info
Posláno:
Pozorovatel
Napiš na ABNO tam maj přehled o celý Evropě. Mě dohodili i instruktora na cvičení když jsem byl v norsku. Happy
TomAnt napsal:
Pani, neviete o nejakej skole boja nozom v Bratislave?
Dik for info
Posláno:
Pozorovatel
baratero,myslel jsem ,že má pouze pražskou šermírnu a učí ,že vystupuje jen mimořádně. Karel
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/18/2001
karel napsal:
pro arke
tedy "když jsem byl mlád ",nový adept dělal 6 měsíců "nohy " pak teprve dostal přidělenu zbraň
během první sezony dělal před lidma pouze "pádaře"
popř.pastevecké tyče.Když měl ještě potom chuť postoupil jako č.II k někomu do souboje jako náhradník. Karel
Tak to jsi měl ještě velké štěstí na výuku v rámci skup.hist.šermu. Viděl jsem mnoho vystoupení kde zúčastnění zbraň ani neuměli držet, ale přesto u mě vzbuzuje úsměv psát o nějakém výcviku v rámci měsíců či jedné sezóny. Učit se šermovat není otázkou ani jednoho roku ale např. 10 pak dejme tomu může člověk začít říkat, že se mu začíná rýsovat v hlavě jádro věci. A může občas vyšetřit chvilku času na nějaké to předvádění před lidmi. Dřív by na to skutečný studen ani neměl mít čas protože ho všechen věnuje práci na sobě!!!
Posláno:
Pozorovatel
Nejsem si jist zda jsem viděl Larse bojovat. Tvářil se u toho dost vážně ale my ostatní jsme věděli že je to parodieLaughLaughLaugh Děkuji Arke za podporu Happy
karel napsal:
baratero
promiň mou zvědavost,kde jsi viděl Larese bojovat? Karel
Posláno:
Pozorovatel
Proboha, je mi líto těch nešťastníků co u něj studují a vysvětluji si to jen tím, že nedostali jinou možnost a nebo že ani netuší že v Pražské šermírně není něco v pořádku Angry
karel napsal:
baratero,myslel jsem ,že má pouze pražskou šermírnu a učí ,že vystupuje jen mimořádně. Karel
Posláno:
Pozorovatel
pro arke
naprosto souhlasím.Teprve nyní,kdy počet mých křížků začíná být nechutně vysoký,dostávám tu pravou chuť přijít šermu na kloub. Karel
Posláno:
Pozorovatel
baratero
Tvá orientace v hist.šermu je velmi široká,co takhle Karel Basák býv.Dominik Karel
Posláno:
Pozorovatel
No moje orientace v historickém šermu moc velká není Sad já se specializuji pouze na ten maličkej nožík ve své ručce HappyHappy
karel napsal:
baratero
Tvá orientace v hist.šermu je velmi široká,co takhle Karel Basák býv.Dominik Karel
Posláno:
Pozorovatel
baratero
jak vypadá doporučení na německou školu_ Karel
Posláno:
Pozorovatel
pro michala
Díky ale mam +++++.Věk nehraje roli,někdo chce umřít "na slecne" ja radši"na meči " Karel
Posláno:
Začátečník
Pro Karla,

...budiz volba kazdeho..., jen jsem predpokladal, ze s vekem prichazi zkusenosti a poznani a to mi z vyse-uvedenych prispevku prilis nevyplynulo. Vyrok "chci umrit na meci" bych spise cekal od sedumnactileteho pubertaka, ktery jeste ani nevi o cem mluvi, nez od vyspeleho +++++, coz Te vsak muze potesit! Duchem mlady i +++++.... Happy

Michal
Posláno:
Pozorovatel
pro Michala
pravda byla to ode mne pitomost.Karel
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum