ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Civivi Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/30/2008
CIVIVI Ki-V Plus
tento kousek se mi docela líbí, ale je škoda, že neudělali i verzi s čepelí od 3,5".

Život musí být velký zločin, když je za něj trest smrti!!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/21/2007
Nerozumel som tomu hajpu okolo Elementum na YT, az kym mi neprisiel pribaleny k objednavke od WE. Je to sikovny maly prco, ostry ako ziletka s perfektnym vybrusom, aj ked "len" z D2, ale ma super ergonomiu, otvaranie a zatvaranie flipperom je navykove + loziskaApplause Spracovanie nema chybu, az mam pocit, ze na nejaky cas vytlaci z vrecka malu Sebku. Super noz za rozumne peniaze Ok

patuloz vložil tyto přílohy:
IMG_6650.jpeg.jpg
IMG_6651.jpeg.jpg

"Treat the wilderness with respect: carry in only what you can carry out; leave only footprints, take only pictures"
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/18/2007
Elementum je fajn.

alone-rs vložil tyto přílohy:
IMG20220625102916.jpg.jpg

Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 5/10/2021
Thug 2 takovy mazlík, jsem z něho nadšený.👏

Mates01 vložil tyto přílohy:
IMG_20220816_152109.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/4/2007
🤙🏼

Dony vložil tyto přílohy:
26123FD8_E455_4BCB_A100_64D4BE21996A.jpeg.jpg

Kde se jí, tam jez, kde se pije, tam pij, kde se pracuje, tam nepřekážej ...
Posláno:
Pozorovatel
Dony napsal:
🤙🏼

No dobře, na té Tvojí fotce vypadá líp. 😁
Já jsem ho jenom vybalil a zkontroloval, bo narozky mám až příští týden. Ale zpracování za mě naprosto super.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 7/5/2022
Pravila manželka,.. dej mi něco ostrého, potřebuji na zahradě něco uříznout. Za chvíli se vrátila a praví ...ten nůž nějak dobře řeže. Byl jsem v šoku. Tohle sama od sebe neřekla o žádném z mých nožů za celá dlouhá léta. Na tom noži asi bude něco jinak.Shocked

3ad3 vložil tyto přílohy:
IMG_20220818_195731.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/29/2011
Na rozdíl od většiny tovární produkce mají Civivi a WEčka parádně vytažené výbrusy. Proto dobře řežou.
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Začátečník
Martin Morávek napsal:
Na rozdíl od většiny tovární produkce mají Civivi a WEčka parádně vytažené výbrusy. Proto dobře řežou.

No jo, ale ona ho držela v ruce déle než musela, já se fakt začal bát, že ho nevrátí a ona přitom nože nemá ráda. Tím chci naznačit, že je to sakra dobrý zavírák
Posláno:
Pozorovatel
3ad3 napsal:
Martin Morávek napsal:

No jo, ale ona ho držela v ruce déle než musela, já se fakt začal bát, že ho nevrátí a ona přitom nože nemá ráda. Tím chci naznačit, že je to sakra dobrý zavírák

Jakože jsi nechal odejít manželku se svým nožem a ponechal ji na nějakou chvíli bez kontroly? Óooo, jsi velmi odvážný.
Posláno:

Začátečník
Mates01 napsal:
3ad3 napsal:
[quote=Martin Morávek]Na rozdíl od většiny tovární produkce mají Civivi a WEčka parádně vytažené výbrusy. Proto dobře řežou.

Jakože jsi nechal odejít manželku se svým nožem a ponechal ji na nějakou chvíli bez kontroly? Óooo, jsi velmi odvážný. [/quot.

Já jsem trochu tupější povahy, takže nevím o co ti jde, nůž ženě rád půjčím , zatím žádný na rozdíl ode mne neztratila ani nezničila a i kdyby, je jí přáno, nožů mám dost.Grin
Posláno:
Pozorovatel
3ad3 napsal:
Mates01 napsal:
3ad3 napsal:
[quote=Martin Morávek]Na rozdíl od většiny tovární produkce mají Civivi a WEčka parádně vytažené výbrusy. Proto dobře řežou.

Jakože jsi nechal odejít manželku se svým nožem a ponechal ji na nějakou chvíli bez kontroly? Óooo, jsi velmi odvážný. [/quot.

Já jsem trochu tupější povahy, takže nevím o co ti jde, nůž ženě rád půjčím , zatím žádný na rozdíl ode mne neztratila ani nezničila a i kdyby, je jí přáno, nožů mám dost.Grin

Proč tak podrážděně? Já manželce taky nože půjčuji, ale musím přiznat, že jsem u toho trochu nervózní, protože vím, co dokážou.
Posláno:

Začátečník
Happy Happy Happy Happy Admire Mates 01---Neměl jsem v úmyslu aby moje odpověď zněla podrážděné. Ber to jako omluvu Happy
Posláno:
Pozorovatel
3ad3 napsal:
Happy Happy Happy Happy Admire Mates 01---Neměl jsem v úmyslu aby moje odpověď zněla podrážděné. Ber to jako omluvu Happy

Já to taky nemyslel zle a jestli to tak vyznělo, tak omluvu ti dlužím i já. 👍
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/6/2016
...

zverostroj vložil tyto přílohy:
20220824_144941.jpg.jpg
20220824_145012.jpg.jpg
20220824_145047.jpg.jpg

Radost z řezu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Brazen... Vypadá relativně nenápadně, hlavně v téhle šedočerné kombinaci. Ale říkal jsem si, že to bude dobrá kudla. Pár měsíců jsem ho měl a skoro každý den nosil a používal, ani ne před dvěma týdny ho unáhleně prodal v inzerci. Dneska přišel nový kus. Nešlo to jinak.

Komplexnější zavírák pro moje oko, ruku i potřeby jsem za 15 let na Knifeu neobjevil. Takovou kombinaci radosti a úlevy, když jsem ho dnes vybalil, jsem nezažil ani se Sebenzama, ani s customy od našich nožířů, s žádným jiným nožem.

Tyler vložil tyto přílohy:
IMG_20220916_123822.jpg.jpg

"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Štamgast
Zajímavý, pojít si tím vším, co jsi měl, a skončit u číny za 15 stovek. Ale jako jo, proč ne. Civivi prostě umí. Mám jich několik, od Příbrami mám Conspirator a nemůžu ho dát z ruky...

Martin Morávek vložil tyto přílohy:
20220911_100606.jpg.jpg

“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Jo, Martine, taky mě to už napadlo Happy. Vždyť i můj první "pořádnej" zavírák, co jsem si před 21ti lety koupil, S&W SWAT 2000, stál v tý době víc. Měl jsem toho spoustu a samozřejmě mám seznam nožů, který bych chtěl. Který jsem měl i nový. Fakt drahý i levný.

Brazen je pro mě dokonale vyváženej. Líbí se mi, dokonale se mi ovládá, má naprosto spolehlivých několik metod otvírání, lineární pojistky mi sedí nejvíc. Čepel je krásně řezivá, ale není to přehnaná žiletka, kterou dřevo zase naopak víc svírá a kvůli tření se tak někdy paradoxně řeže hůř. A já si jen tak pro radost vyřezávám a ořezávám rád. V mojí malý ruce tenhle nůž můžu precizně ovládat při všech možných činnostech. Tvar čepele s dlouhou rovnou části ostří, dostatečným ale zase ne přehnaným bříškem a hrotem v ideální ose je taky něco, co mi bez debat sedí. Je dost velkej na všechno, přitom ne tolik, abych měl pocit, že je jakkoliv neohrabanej. Sandvik 14C28N v podání Civivi úžasnej, bezvadně udržitelnej v jedu, drží ostří obecně skvěle. Zpracování nože bezchybný. Cena je bonus. Nikdy mi nevadilo, že i na mých drahých nožích byly vidět stopy po používání, a nikdy nebude. V případě Brazena je to spíš o tom, ne že se nemusím bát ho používat, ale spíš úžas nad tím, že za takhle málo jde mít takhle hodně.

Jinak ten Conspirator je taky parádní. V cuburtie bych chtěl jednou Altuse.
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/13/2015
Tyler napsal:
Jo, Martine, taky mě to už napadlo Happy. Vždyť i můj první "pořádnej" zavírák, co jsem si před 21ti lety koupil, S&W SWAT 2000, stál v tý době víc. Měl jsem toho spoustu a samozřejmě mám seznam nožů, který bych chtěl. Který jsem měl i nový. Fakt drahý i levný.

Brazen je pro mě dokonale vyváženej. Líbí se mi, dokonale se mi ovládá, má naprosto spolehlivých několik metod otvírání, lineární pojistky mi sedí nejvíc. Čepel je krásně řezivá, ale není to přehnaná žiletka, kterou dřevo zase naopak víc svírá a kvůli tření se tak někdy paradoxně řeže hůř. A já si jen tak pro radost vyřezávám a ořezávám rád. V mojí malý ruce tenhle nůž můžu precizně ovládat při všech možných činnostech. Tvar čepele s dlouhou rovnou části ostří, dostatečným ale zase ne přehnaným bříškem a hrotem v ideální ose je taky něco, co mi bez debat sedí. Je dost velkej na všechno, přitom ne tolik, abych měl pocit, že je jakkoliv neohrabanej. Sandvik 14C28N v podání Civivi úžasnej, bezvadně udržitelnej v jedu, drží ostří obecně skvěle. Zpracování nože bezchybný. Cena je bonus. Nikdy mi nevadilo, že i na mých drahých nožích byly vidět stopy po používání, a nikdy nebude. V případě Brazena je to spíš o tom, ne že se nemusím bát ho používat, ale spíš úžas nad tím, že za takhle málo jde mít takhle hodně.

Jinak ten Conspirator je taky parádní. V cuburtie bych chtěl jednou Altuse.

"Pořádnej" zavírák SW jsem měl skorozadara za body u ŠKEBLIČKY. Stejně tak ty ráčmeny od tutaj. Obojí maj za sebou víc než 1/4 století a stále makaj (je to na nich vidět).
Jura

dagger vložil tyto přílohy:
25.3.2016_001.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Tyler: Takže jsi našel svůj svatý grál? To je fajn. Jinak já vybíral mezi Conspiratorem a Altusem, chtěl jsem zkusit nějaký button lock, ale Altus mi přišel v ruce fakt malý, tak jsem vzal tohle. Původně jsem chtěl damašek (který mají taky super tepelně zpracovaný) v mikartě, ale tenhle chodil líp. Ale na druhou stranu se mi ty kudly většinou dost rychle okoukají, navim proč. Skoro každý nový model bych si hned koupil, ale po čase to přejde. To se mi u jiných značek většinou nestává, nevím proč...
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum