ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Civivi Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 1/3/2018
Proč by se nedalo? Kvůli vyvrácení z kloubu, nebo jiný důvod?
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/28/2019
Ten hřbet čepele se mi nezdá.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/29/2011
Conspirator je fajn, vytknul bych zatím 2 věci. Povrchovka je dost hrubá a špatně se čistí. A můj kus měl sice krásně malou fazetu a vytažený výbrus (0,5 mm), ale ostří mělo odhadem 50°. Takže po ztupení na kartonech přebroušen, zatím na 40° a uvidim, jak se to bude chovat. Případně postupně půjdu až na 30°. Jinak mechanicky je ta kudla fakt boží...musím pořídit nějaký button lock od WE...

Martin Morávek vložil tyto přílohy:
20221007_164755.jpg.jpg
20220928_173454.jpg.jpg

“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/30/2017
Ja to stále hovorím, oni tie fazety robia na 50°, čo z toho, že je mikro, keď nôž nereže a prakticky sa nedá nabrúsiť.
Na predošlej strane som na Brazena dal 30°, je to Sandvik a drží ostrie vynikajúco, až nečakane.
A rezať s tým teraz je radosť.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Jako ideál to rozhodně není, ale za mě pořád mnohem lepší předělávat fasetu s tupým úhlem na tenkém výbrusu, než se zabývat tlustým výbrusem nad fasetou s ostrým úhlem Wink. Ale jo, mohly by to nože být už z fabriky nabroušené tak, jak se na zavírák sluší a patří, když už si jinak dají záležet se se vším ostatním.

A Brazen je prostě 👌

Tyler vložil tyto přílohy:
IMG_20221007_190401.jpg.jpg

"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/30/2008
CIVIVI Banneret Frame Lock
Docela pěkný kousek.Ok

langl vložil tyto přílohy:
civivi2.JPG.jpg
civivi.JPG.jpg

Život musí být velký zločin, když je za něj trest smrti!!!
Posláno:

Štamgast
U Raye Laconica na IG jsem zahlédl plánovanou novinku, Civivi Sokoke. Vypadá fakt super, líbí se mi víc, než WE Esprit, který aktuálně nosím coby EDC a je skvělý.

https://www.youtube.com/watch?v=VQRFppB8hW4

hq720_2.jpg

“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:
Začátečník
Připojený: 10/3/2021
Martin Morávek napsal:
U Raye Laconica na IG jsem zahlédl plánovanou novinku, Civivi Sokoke. Vypadá fakt super, líbí se mi víc, než WE Esprit, který aktuálně nosím coby EDC a je skvělý.

https://www.youtube.com/watch?v=VQRFppB8hW4

Vypada dost dobre, jen ten front flipper je na mne prilis velky. Ale Ray L. proste umi. A za cenu $65 dolaru to bude rozhodne parada.
Posláno:

Štamgast
Martin Morávek napsal:

Sledujeme stejný lidi mrGreen... Sokoke se mi líbí fakt fakt moc, obešel bych se bez frontfliperu upřímně, ale jinak Ok Ok Ok

Plus ten jejich Sandvik a cena, jo, tohle bude mazel.
"Thin is sharp."
Posláno:

Štamgast
Nějaké novinky na obzoru. Ty pevný prcci vypadají pěkně...

Screenshot_20221019_182624_Instagram.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/14/2020
Nevlastni niekto Crit? Ak ano, ake mate skusenosti s tymto multinozikom?
Posláno:

Štamgast
Tak konečně na stránkách. Otázka je, který vzít, líbí se mi všechny Happy.

Civivi_Sokoke.PNG.jpg

Posláno:

Štamgast
Hnědej s mikartou nejhezčí, ale pokud ho vezmu, stejně nakonec z praktickejch důvodů vyhraje G10. Vypadá ale opravdu skvěle.
"Thin is sharp."
Posláno:

Štamgast
Vidím to úplně stejně. Mikartu miluju, ale je náchylná na ušpinění (klasicky třeba od kalhot do modra) a relativně měkká. Zase je ale do ruky o dost příjemnější, než G10. Hodně se mi líbí i ta tmavá verze s Burlap mikartou...ještě to nechám uzrát Happy.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/21/2007
Dnes prisiel titanovy klip na Conspirator. Popravde cakal som, ze bude trochu masivnejsi, ale okrem toho nemam co vytknut. Prikladam foto pre porovnanie s original deep pocket klipom.
Klip prisiel s 3 sadami skrutiek roznych dlzok, kedze je urceny aj na ine noze z civivi produkcie.

patuloz vložil tyto přílohy:
3F1FE0FF_4D13_49CB_964F_6DA70F10F0D6.jpeg.jpg
E10D8008_4DB9_47BA_B0BC_DDF575F0F67C.jpeg.jpg
F612B785_9312_4826_A823_B30A2E9EBE27.jpeg.jpg

"Treat the wilderness with respect: carry in only what you can carry out; leave only footprints, take only pictures"
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/22/2012
kedze mi noze od Civivi prichadzaju do rany kazdu chvilu chcel som sa nieco vyskusat aj ja. Rozhodol som sa ze objednam modely Riffle a Conspirator. Musim skonštatovat ze za tie peniaze to vobec nevyzera zle. Riffle som objednal dva pretoze v damasku nebol v kombinacii s mikartou, takze to nakombinujem a kombinacia santalove drevo a sandwash cepel pojdu do sveta

polo21 vložil tyto přílohy:
20221216_151040.jpg.jpg
20221216_151201.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
patuloz napsal:
Dnes prisiel titanovy klip na Conspirator.

Odkud jsi ho bral? Nutně ho potřebuju...
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/22/2012
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/26/2012
Celkom by ma zaujimalo aký je ten titánový klip.
Oplatí sa kúpiť? Nie je príliš tuhý? Vyzerá že je tam menej miesta. Ide dobre do vrecka?

Always look on the bright side of life...
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 2/10/2018
Zdravím všechny zdejší civivi nadšence. Prosím, řekněte mi kde ty nože kupujete? Zejména ty novinky...z USA počítám, že ne.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum