ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
KNIFE Show 2010 Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/22/2009
Muzete mi prosim nastinit, co Lipova obnasi? Loni jsem tu jeste nebyl a prestoze napric vlakny o ni sem tam vidim zminku, nemam moc predstavu o co jde. Nejkonkretnejsi informace, co o Lipove vim je, ze minulou (nebo mozna nekterou drivejsi, tim si nejsem jist) lipovou se za celou dobu nepodarilo odpacit Mata od pasove brusky ani sochorem Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/26/2005
Tady.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
westy napsal:
Chlopy, dík za podporu, letos to bude trochu obroušené, abych si teho konečně užil i já, to jest bydlení je blokovaný, pivo, prase, nože jsem schopen zajistit, ale to ostatní (klobásy, uzený,chleba, hořčice, kořalku, mýdlo do umyvárky apod. ..... ) letos vypouštímCool
Ivoši,vybodni se i na to prase.Najíst se tam dá kde a kdo chce ušetřit,si jídlo na tři dny v pohodě může dovézt....
Ať toho máš co nejmíň.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/14/2008
Tak sem zjistil že největší nožířský svátek letos opět bude.To jsem si oddechl.JupíOk
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/14/2008
westy napsal:
Chlopy, dík za podporu, letos to bude trochu obroušené, abych si teho konečně užil i já, to jest bydlení je blokovaný, pivo, prase, nože jsem schopen zajistit, ale to ostatní (klobásy, uzený,chleba, hořčice, kořalku, mýdlo do umyvárky apod. ..... ) letos vypouštímCool

Ahoj Westy!
Také jsem rád , že Lipová bude.Admire
Protože ti už pár lidí nabízelo výše pomoc tak si myslím , že stačí , když rozdělíš práci a budeš panovat. Laugh
Jinak varianta č.2 v podstatě vše co píšeš , že vypouštíš si může každý dovézt individuálně.Happy
Tímto se také nabízím pokud by bylo třeba s něčím pomoci.Cool
Štěstí přeje připraveným.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/4/2008
O pásovce nevim, ale s flexama tam žongloval celej víkend. Hučel tam s nima FURT. ..až jsme si s kámošema řikali že mu místo MAT, začnem říkat AUTOMATGrin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
Admire Admire Admire Applause Applause Applause Admire Admire Admire
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/3/2009
Termín zaznačen v diářiHappy velerád spoustu z vás poznám osobněCool
Pokud by byl zájem můžu dodat čajík a vodní dýmkyHappy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/17/2006
Dufam ze mi to tento rok tiez vide... Inak ja si uz od Lipovej myslim ze MAT je automat .... :D
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
golem84 napsal:
Dufam ze mi to tento rok tiez vide... Inak ja si uz od Lipovej myslim ze MAT je automat .... :D

+ dalsi s autoMATom : tak neviem ale podla mna je jasne ze MAT nie je autoMAT ale cisty motoMAT Grin
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
jak
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/24/2006
Výborně, sice jsem na Lipové byl jen jednou a ještě ke všemu asi před dvěma roky, ale skvělé vzpomínky mi zůstaly. A protože nechci žít minulostí, doufám, že se mi letos podaří zúčastnit se. Díky Westy Admire
„Sebrat člověku zbraň, protože by mohl někoho zastřelit, je jako vyříznout mu jazyk, protože by mohl někoho urazit.”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/2/2007
Tak to jsem moc rád,že se tahle pro mě nejmilejší akce v roce bude opakovat.Sice fyzicky náročná ,ale hotový duševní lázně. A doufám Westy,že Tě letos uvítám u svěrákuWink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/30/2005
No kurvadrát, konečně skvělá správa hned poránu. Už aby byl květen Applause . Jsem sice daleko, ale kdybych mohl nějak pomoct, něco přivézt a podobně, Westy, napiš, zavolej. Happy
"Židovský stát vznikl v zásadě na účet Arabů. ...Palestina už neexistuje. Konec. Měl bych říct, že je mi to líto, ale líto mi to není." Moše Dajan
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2009
No pokud fše dopadne dobře red face, tak bych se rád zůčastnil.
Ajaj to sme to dopracovali, z hi-fi pěknýho podpisu na total lowEND .... blee
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/22/2009
V diáři to mam červeně.

Westy, je to jen názor, ale i to prase můžeš podle mě vypustit. Možná i pivo, to tam točí v restauračce, kde i vaří a když se domluvíte, budou rádi, ne?

Jídlo si každej může vzít s sebou, nejedem se nažrat. Navíc jedno, dvě prasata není na najedení haldy chlapů (a "knife-ladies", abych se nikoho nedotkl) na 3 dny. To je jen takový zpestření.
Ale jak říkám, jen názor red face .

PS: nevezu nože, ale strunnou zbrań, myslim že posledně to nebyl až tak zlej nápad. To je info i pro ostatní kdo kytaru nebo jinej nástroj má a nebral ho posledně. Lepší je mít ho a nevyndat, než ho nemít a nemoct vyndat.

Na kudly se těším, na kamarády se těším, na atmosferu se těším, na LIPOVOU se těšííííím!!!!!! Grin Grin Grin

Maley Willie
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/26/2005
Prase asi oželí většina, ale nějaká ta bečka na place být musí.Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/7/2008
Tiež mám už dátum zapísaný v kalendáry. Teším sa na partiu s rovnakou diagnózou.Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/18/2007
na grylovačku bych se vykašlal,
stejně je nejlepčí vařené prase,a nebo tam nažeňťe stádo ovcí a uděláme instruktážní video co se dělá z nožema v praxiLaugh nemyslím leštění ve vytrínkáchmrGreenpak by se to naházelo do pařáku a ono se to uvaří samo,a nikdo by nepoznal ani co žere,stejně jak je to horké tak to chutná jak hovězímrGreen

Kdybych moh nějak pomoct dejte vědětWink
:mrgreen:
telefón:737101335 emil:vidomustomas@seznam.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
tom1111 napsal:
na grylovačku bych se vykašlal,
stejně je nejlepčí vařené prase,a nebo tam nažeňťe stádo ovcí a uděláme instruktážní video co se dělá z nožema v praxiLaugh nemyslím leštění ve vytrínkáchmrGreenpak by se to naházelo do pařáku a ono se to uvaří samo,a nikdo by nepoznal ani co žere,stejně jak je to horké tak to chutná jak hovězímrGreen

Kdybych moh nějak pomoct dejte vědětWink

Tý jo, vražda zvířete v přímém přenosu. Jsi řezník, tedy profík. A kamenným nožem. Jen, děti se budou muset zavřít, aby neměly zbytek života noční děsy, když si myslely, že maso je ze supermarketu. Happy Já bych to třeba rád viděl, jak zabít, aby se tvor netrápil. Co jsem však viděl v tv, linku na kuřata, byl to otřesný zážitek. A kuřecí žerem všichni.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/18/2007
radši jo ,to máš jako z Ježíškem.Nechejme jim iluzeLaugh
:mrgreen:
telefón:737101335 emil:vidomustomas@seznam.cz
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum