ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
KNIFE Show 2010 Možnosti
Mat
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/3/2006
Ale s prasátkem by to bylo fajn, nejde o baštu jako takovou, spíš to pokušení když se tam celej den potí Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/18/2007
na grylovačku bych se vykašlal,
stejně je nejlepčí vařené prase,a nebo tam nažeňťe stádo ovcí a uděláme instruktážní video co se dělá z nožema v praxiLaugh nemyslím leštění ve vytrínkáchmrGreenpak by se to naházelo do pařáku a ono se to uvaří samo,a nikdo by nepoznal ani co žere,stejně jak je to horké tak to chutná jak hovězímrGreen

Kdybych moh nějak pomoct dejte vědětWink
:mrgreen:
telefón:737101335 emil:vidomustomas@seznam.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
tom1111 napsal:
stejně je nejlepčí vařené prase,a nebo tam nažeňťe stádo ovcí a uděláme instruktážní video co se dělá z nožema v praxiLaugh nemyslím leštění ve vytrínkáchmrGreenpak by se to naházelo do pařáku a ono se to uvaří samo,a nikdo by nepoznal ani co žere,stejně jak je to horké tak to chutná jak hovězímrGreen

Tý jo, vražda zvířete v přímém přenosu. Jsi řezník, tedy profík. A kamenným nožem. Jen, děti se budou muset zavřít, aby neměly zbytek života noční děsy, když si myslely, že maso je ze supermarketu. Happy Já bych to třeba rád viděl, jak zabít, aby se tvor netrápil. Co jsem však viděl v tv, linku na kuřata, byl to otřesný zážitek. A kuřecí žerem všichni.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
radši jo ,to máš jako z Ježíškem.Nechejme jim iluzeLaugh
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Tak je to s čuníkem jasný, termín natřikrát dopředu obsazený, takže prase nebude (a aniBeating svíčková od kosti) .....Oh No Sad
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Mám 3 kufry, nějakou kejtu přibalím Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
Black napsal:

Tý jo, vražda zvířete v přímém přenosu. ... Jen, děti se budou muset zavřít, aby neměly zbytek života noční děsy, když si myslely, že maso je ze supermarketu. Happy ... Co jsem však viděl v tv, linku na kuřata, byl to otřesný zážitek. A kuřecí žerem všichni.

Je to sice silno offtopic ale ja ako mestske decko som od mojich 3-4 rokov kazde prazdniny bol u starych rodicov na dedine chovali kravu prasce ovce sliepky mno a kedze som uz ako maly bol aj pri velkych zimnych zabijackach nejako ma sliepka pobehujuca po dvore bez hlavy neiritovala. Grin Luto mi bolo len jahniatok takze pri ich likvidacii som sa snazil nebyt.
Na druhej strane je podla mna najlepsou zeleninou tatarak :Laugh
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
pánové, prasete je sice škoda, neb to bylo milé, že se o pečení staral někdo jiný a nám zbyly jen ty fronty a doprošování se o konkrétní kousek, nicméně myslím, že osobně to vyřeším přivezením minigrilu a vhodné náplně k němu... a když se přidá i pár dalších, není problém grilovat jak v menších, tak ve větších (vícegrilovacích) skupinkách..

a krom toho furt existuje i táborák a buřty.. o praseti lipová není, ta je o tom vypustit z hlavy stres v práci, fofry na baráku, problémy dětí a manželek a prostě si sednout k jídlu, ohni nebo pivu s partou stejně ulítlých bláznů a příjemně pokecat..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Naopak, grilovačka je super. Pro ty, kdo tohle chtějí, nic jim nebrání si to dovézt. Gril se vejde do auta v pohodě. Takové dobře ugrilované maso rád za prase vyměním. Ať si každý žrádlo a zábavu vymyslí sám, a něco navíc vymyslí a připraví i pro ostatní účastníky zájezdu.Cool Prosté.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
tom1111 napsal:

To je spousta dobrých a podnětných nápadů a myšlenek najednou. Takové malé selátko a zabíjačka, nebo ta ovečka. .......zkus to trochu promyslet a zkonkretizovat, já bych se třeba(určiťe) přidal dorbnou výpomocí a tak....(topit pod kotlem, byla v mládí má role u zabíjaček, později jsem asistoval řezníkom)

Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom MISTR. Pokud nejsi blb.
Posláno:

Štamgast
ahaswehr napsal:

To je spousta dobrých a podnětných nápadů a myšlenek najednou. Takové malé selátko a zabíjačka, nebo ta ovečka. .......zkus to trochu promyslet a zkonkretizovat, já bych se třeba(určiťe) přidal dorbnou výpomocí a tak....(topit pod kotlem, byla v mládí má role u zabíjaček, později jsem asistoval řezníkom)

No z pašíka je hodně bordela(štětiny střeva)
nejmíň bordela je z ovce nebo kozy tam už jde jen o vnitřnosti
navíc už se necítím na to ,že bych zvládl celou zabíjačku i s výrobkama(zdraví v prdeli)
Ale to skopové je v pohodě,šlo by jen o to sehnat pařák na uvaření a samotnou oběťHappy
a fakt mám vyzkoušené že pokud se to jí horké(teplé)tak i ti co by skopové nedali do huby
tak se olizovali až za ušima.Rozporku( Brco) bych vzal, a z prdele by se to udělalo pazourkem a kamenou palicíLaugh ,nadšenci by mohli dokumentovat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/22/2009
Mat napsal:
Mám 3 kufry, nějakou kejtu přibalím Happy

Dobra je uzena kyta. Nemusi se moc dlouho pect, proste se na tom ohni jen tak ohreje a uz se muze uzdibovat Happy Ale nejak nevim, kde sme to kupovali, nicmene rekl bych, ze je k dostani v makru, pokud nekdo mate "povolenku na lov" v makru... tam by to asi i bylo cenove prijemnejsi.
Posláno:

Štamgast
tom1111 napsal:

a fakt mám vyzkoušené že pokud se to jí horké(teplé)tak i ti co by skopové nedali do huby
tak se olizovali až za ušima.

Tohle muzu potvrdit. Kdyz je to studene, je z toho moc citit luj, coz dosti lidem vadi, ale kdyz je to horke, je to OK. A pokud by se jednalo o nejakej mladsi kus, kterej jeste neni prilis tucnej, urcite by si vsichni posmakli...
A v neposledni rade bys to mohl davat jako "survajvl lekci", a s kamennou palici pekne hlidat, aby to vsichni snedli klidne i studeny, protoze kdyz jde o preziti, jde kazda sranda stranou a jist se musi to, co zrovna je. Bez odmlouvani a do posledniho drobecku Happy
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/12/2007
No pár prasátek a oveček jsem už připravil a sněd, takže Tomovi budu klidně k ruce a pomůžu s přípravou. Jen to chce pořádně velký kotel .
Posláno:

Štamgast
A je to panska jizda, nebo muzu pribalit zenu a psa? (jako nejsem rozhodnutej, ja sem takovej divnej asocial... ale na lipovou se vsichni tesi, tak to beru, jako ze to je asi zajimava akce a zvazuju jestli jo, nebo ne...)
Posláno:

Štamgast
Happy jasně ,vem je my sežerem všeckomrGreen
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
JeromeHeretic napsal:
.... nebo muzu pribalit zenu a psa? .....

Klidně i babičku .......Laugh ...... beze srandyWink ... jezdívají celé rodiny i se psy (Conny, Barča, Cipis...)mrGreen
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
Hurá! Už se těším na nejkrásnější snídaně v roce ! Jináč kdyby to ode mně a pak zpátky ke mně přivezl, mohu zapůjčit výheň, nějakej cajk a materiál ke kutí, kovářskej svěrák s podstavcem...
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/24/2004
Super pisu do denicku. Diky Ivosi.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
želva napsal:
Hurá! Už se těším na nejkrásnější snídaně v roce !

Pořádně zase jednou posnídámeHappy.
Jo a do Lipový?My bez babCool.
Ps:Westy,myslím že bez toho prasete se všichni v pohodě obejdeme.Těšim se že spolu taky už v klidu pokecáme a "lehce" popijemeWink.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum