ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
KNIFE Show 2010 Možnosti
ljp
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/23/2008
želva napsal:
...Kováři jistě překlenou jazykovou bariéru a trochu drsnější objetí či poplácání po zádech vytlumí Korsakoffovův syndrom..Happy ..

Ty nám přeješ...
Korsakovova (Korsakoffova) psychóza
Ve čtvrtině případů navazuje na delirium tremens. Alkoholik má vymizelou pamětní vštípivost – není si schopný zapamatovat, co před chvílí vnímal. Je postižena i výbavnost paměti. Z toho důvodu je dezorientován místem, časem a situací. Protože si nepamatuje nové vjemy, vymýšlí si je (konfabuluje) a smyšlenkám věří (překrývá je přes realitu smyšlenkami).
Korsakovovu psychózu řadíme ji mezi alkoholické demence.
Laugh
Prosím vás, zkušení a moudří, já bych rád jel a to poprvé. Vy tu řešíte různá domácí zvířata, je to nějaké hromadné, jakože se na začátku zaplatí určitý obnos a pak se společně hoduje nebo se člověk musí k někomu přifařit a táhne to po své linii. Já jsem teď z toho zmatený a raději se ptám, anžto toho taky hodně sním, tak abych nestrádal... Oh No
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
ljp napsal:
... je to nějaké hromadné, jakože se na začátku zaplatí určitý obnos a pak se společně hoduje nebo se člověk musí k někomu přifařit a táhne to po své linii. Já jsem teď z toho zmatený a raději se ptám, anžto toho taky hodně sním, tak abych nestrádal... Oh No

neboj, organizační záležitosti budou ještě zveřejněny, zatím byl stanoven jen termín, aby si lidi mohli udělat volno.Happy
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Bylo zvykem, že Westy zajistil
1x pašíka s grilovačem
množství chlebů - nikoliv malé
několik desítek kg klobás
několik beček piva a pípu
nějaké dosti velké množství alkoholů tvrdých
trička, dřevo na topení uhlí na topení atd atd atd
takže mu nezbyl téměř čas, aby se zúčastnil různých atrakcí.
Tyto zvyky začly při prvním PPN kdy bylo relativně malé množství účastníků.
V loňském roce nás bylo přes 110 kusů a každý něco po Wesťákovi chtěl ---a on vyhověl.
Takže letos se v mnoha věcech osamostatníme a dopřejem si více atrakcí v menších skupinách a budem si navzájem chutnat a ujídat. Už nebude vše společné, ale kdo si co domluví a připraví nebo vysomruje, to bude mít.
Záloha je restaurace, ve které se dá vzít celodenní strava.
Westy bude z pozice vrchního šéfa kontrolovat, jestli jsme dovezli pitelné nápoje, jestli jsme uvařili jedlou stravu a jestli jsme zdivočili na správnou míru odvázání se.

ps: přimlouval bych se, aby Westy zajistil naše oblíbená trička.

Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom MISTR. Pokud nejsi blb.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2009
Fiiiha přes 100 čověků, no tak to už je mazec. Surprised
Tak to se tam zakopava o jednu kudlu za druhou ne mrGreen
Ajaj to sme to dopracovali, z hi-fi pěknýho podpisu na total lowEND .... blee
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/22/2009
chichin napsal:
Pořeším se ženou, zda nemáme nějakou jinou akci (šerm) a rád bych se zůčastnil.....Díky Westy Applause
Když je řeč o tem zabíjení, mě zabíjení domácích zvířat k tomu pěstovaná až tak nevadí. Spíš když vidím ty super myslivce s optikou, že by mohli sledovat přílet mimozemské lodi na vzdálenost 3 světelných let, popřípadě s automatem v ruce, jak to kosí v divočině..... To je mě na blitíred face

Optika mi nevadi, jde o to, aby tu flintu nekdo nedrzel jak prase kost. Ty automaty, to uz je samzorejme jina, to je prasarna. No a vubec... tak, jak se ted myslivost vede, je duvod, proc se v tom vubec neangazuju, prestoze sem "papirove" myslivec.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Pavel Bolf napsal:
super, že je termín, mám to po malém zápasení s novým telefonem uloženo v kalendářiHappy)
Letos bych dorazil na celičkou akci. Pokud bude dost velké vozidlo, přivezu nějaký vercajk a zbudoval bych malou japonskou kovárničku, vyrobil nějakou ocel a zkusíme tam toho kousek zpracovat, pokud bude zájem. Těším se jak děcko .

Supr.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2007
Pavel Bolf napsal:
super, že je termín, mám to po malém zápasení s novým telefonem uloženo v kalendáři)
Letos bych dorazil na celičkou akci. Pokud bude dost velké vozidlo, přivezu nějaký vercajk a zbudoval bych malou japonskou kovárničku, vyrobil nějakou ocel a zkusíme tam toho kousek zpracovat.......

Tak u toho bych hrozně moc chtěl bejt!Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Předpokládám, že budem zase o život vrhat a házet ... a lámat topora a nože a sekery.
Westy: budou smrkové podstavce (cca 110cm)? ... a nespálils topolové koláč?
Prosím zúčastněné kováře o "nejaký plocháče", přizpůsobené extrémnímu namáháníConfused

Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom MISTR. Pokud nejsi blb.
Posláno:

Štamgast
ahaswehr napsal:
. Westy: budou smrkové podstavce (cca 110cm)? ... a nespálils topolové koláč? ....

Smrk by neměl být problém a o topol se neboj ........ blbě hoříLaugh
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:
Začátečník
Připojený: 3/6/2009
Zdravím Westy, moc rád bych se zúčastnil Lipové, leč nevím o srazu vůbec nic..teď myslím jestli se účastní pouze nožíři,nebo i fandové a sběratelé, nocleh atd,atd. Můžeš mě prosím někam navést.Díky. Mimochodem jsem profesí kuchař a můžu být nápomocný,to je jasný,
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
verky napsal:
Zdravím Westy, moc rád bych se zúčastnil Lipové, leč nevím o srazu vůbec nic..teď myslím jestli se účastní pouze nožíři,nebo i fandové a sběratelé, nocleh atd,atd. Můžeš mě prosím někam navést.Díky. Mimochodem jsem profesí kuchař a můžu být nápomocný,to je jasný,

Je to přesně o tom. Přijeď, přivez dobrou náladu, něco pomoz, pokud máš co, něco nauč ostatní. Je to paráda, že nožíři a knifemani společně blbnou čtyři dny. Prolez si starší :PPN"(pivo,prase,nože)
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/26/2005
verky napsal:

TADY si o tom můžeš něco přečíst.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 3/6/2009
Díky za info chlopi..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/27/2005
Westy díky, že bude PPN 2010 je zatím nejlepší zpráva letošního roku!!!
Děti už nemůžou dospat Laugh
Petr
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/4/2008
..jen skromná otázka-bude taky K.I.T.H.?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/14/2005
Tak akce se želbohu nezůčastním, kryje se mi to se šermováním v RajhraděCry , tak si to tam kluci pěkně užijte......Applause
Posláno:

Štamgast
Dávám odkaz na aktuální vlákno a toto zamykám

http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=6821

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum