ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Na co jste naposledy použili Váš nůž? Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/13/2008
Dobrý den všem !
Dovolil jsem si založit vlákno, již z názvu je jasné na co bude sloužit ! Doufám že se zde budou objevovat velice různorodé a snad i kuriózní činnosti s noži mrGreen

Já začnu,

Naposledy jsem použil svoje aktuální EDC Benchmade 710 k rozmíchání curku a mléka v kávě z benzínky...bohužel jsem si ostrou špičkou co mi tak pěkně Hanees vybrousil probodl dno papírového kelímku Laugh .... na podruhé jsem u kávomatu objevil plastové lžíce Laugh Jsem matlal...
vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/15/2008
no, noz pouzivam ako lyzicu celkom bezne.... aj na miesanie, aj na jedenie. Asi spomeniem, ze teraz ako EDC nosim pocketbushmana- naposledy som ho pouzil pred chvilou na rezanie rep snury. Cize nic neobvykle.
Ale mam jednu usmevnu historku z pouzitia- raz sa moja draha polovicka mordovala v tescu s igelitom, ktory spaja 6 kofol- s usmevom som pristupil, ze sak ja, ako vzdy pripraveny muz jej rad pomozem- a zarezal som trosku nakrivo- vysledkom bola sprcha z kofoly, par zakaznikov, co sa na nas smialo a moja zena, ktora sa so mnou hodnu chvilu nerozprvala...Laugh
clovek chce pomoct....
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 1/26/2010
Ahoj, zajímavé téma. Budu trapně neoriginální, ráno jsem použil svůj noname zavírák na krájení chleba a mazání Lučiny Happy
Poté jsem zavrhl všechny EDC s dizajnovýma dírama v čepeli Grin Grin

Skipp vložil tyto přílohy:
noname_zavirak1s.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
Skipp napsal:
Ahoj, zajímavé téma. Budu trapně neoriginální, ráno jsem použil svůj noname zavírák na krájení chleba a mazání Lučiny Happy
Poté jsem zavrhl všechny EDC s dizajnovýma dírama v čepeli Grin Grin

Haha, to věřím..... ale třeba by se s tím daly vykrajovat linecký mrGreen
vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/22/2007
Na mazani cehokoliv potrbujes hlavne sirsi cepel (jinak toho moc nenaberes) a jiny tvar noze, nez ty spicata spyderca (opet dlouhou spickou nic nenaberes). Dira uz neni tak podtatna, nekdy se lip cisti dira nez okoli koliku.

Jinak naposledy jsem nozem oteviral baliky s tiskarnami, pred tim svacina
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/22/2009
Protože jsem dnes potřeboval něco zařídit, vyjel jsem svým vozem na bránu areálu a zapomněl odemknout kufr, který není na centrál napojený. Vylezu tedy z nastartovaného auta, ke mě ostraha, že se koukne do kufru, místo abych vypl motor, vzal klíče a odemkl, vytáhl jsem z kapsy Spyderco Tenacious, odemkl s ním zámek.....

ostrahu už pak nezajímal obsah kufru a jen koukali, jak jsem zase jednou rukou zaklapl nůž a vyjížděl z brány :o)

některý ty kukuče by nebylo špatný fotit, a většinou je brada dole a oči zapomínají mrkat :)

Maley Willie
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 4/4/2009
Tak to já použil hodinu zpátky Forestra na nakrájení salámu na pizzu a její následné rozčtvrcení ... Nic akčního Happy
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/11/2007
fremen napsal:
no, noz pouzivam ako lyzicu celkom bezne.... aj na miesanie, aj na jedenie. Asi spomeniem, ze teraz ako EDC nosim pocketbushmana- naposledy som ho pouzil pred chvilou na rezanie rep snury. Cize nic neobvykle.
Ale mam jednu usmevnu historku z pouzitia- raz sa moja draha polovicka mordovala v tescu s igelitom, ktory spaja 6 kofol- s usmevom som pristupil, ze sak ja, ako vzdy pripraveny muz jej rad pomozem- a zarezal som trosku nakrivo- vysledkom bola sprcha z kofoly, par zakaznikov, co sa na nas smialo a moja zena, ktora sa so mnou hodnu chvilu nerozprvala...Laugh
clovek chce pomoct....

Tak podobný se mi stalo taky, akorát v práci. Jsem si chtěl frajersky rozříznout ten igelit, že jako švihem a on ten Vnox trailmaster projel igelitem i matonkou a já jen čumim jak jsem celej plus celej roh místnosti od vody Laugh

Jinak naposled včera odříznout cenovku od pomlázky. Vim měl bych si uplést, ale sehnat proutí je umění. Viděl jsem že řezali už před měsícem ty trhovský prodavači, aby měli co plést. Třeba ještě skočim někam nějaký najít a uplést.

V této místnosti je místo jen pro jednoho Boha a ten váš to není! Walter Bishop
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/22/2009
Pred chvili sem si vystaral spickou noze spinu z pod nehtu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2007
BM42 na flipováníLaugh prozměnu... no a předtím jako kleště na čep...Ok
nechovej se agresivně, jednej dominantně
fake to fake, soul to soul
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/20/2010
zabil jsem rohlík a namazal pomazánkou
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/3/2009
Včera jsem při rekonstrukci babiččina bytu rozřezal svojí Rat-1 veškeré straré podlahové krytiny (koberce, lino) na pásy cca 80 cm široké - aby se dali snáze odnášet a likvidovat. Šmikal jsem to jak Jack Rozparovač. A po této spoušti jsem stejnou kudlou ještě do finálních tvarů vyřezal nové koberce.

PS: Malá rada na závěr - pokud si odložíte nůž za vás (při práci na zemi), vyplatí se při jeho hledání ohlédnout se. Já to neudělal a odnesli to 2 prsty Happy
I´m Jack´s medulla oblongata...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/21/2004
Před chvílí jsem si kapesním Victorinoxem odřízl bradavici na prstě, co mne už půl roku štve.
Politická korektnost - pomýlená filozofie předstírající, že hovno lze zvednouti za čistý konec.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/19/2008
Já som si dnes z RAT 1tkou vybral zapichnutú triesku z dlane Wink
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/6/2008
Já jsem s RAT 1 dloubal do palet.

http://bbarret.rajce.idnes.cz/drevo_z_palety/
Kde je vůle,tam je i cesta.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/1/2008
Tak jo.... Včera jsem zpracoval cca 2 kg masíčka na gulášek Razz . Kucí D + D by nejspíš řekli, že jsem mu dal ,, nažrat masa " Happy . Dnešek zatím ,, jalovej " Neutral - když nepočítám kuchyňáky...Wink
,,Je dobře, že se štěstí nedá koupit. Kdo by pak vydržel ty reklamy..."
,,Mít pravdu příliš brzy, je téměř vždy nebezpečné".
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/26/2008
Už je to nějakou dobu, co jsem Tenasiusem odřezával prsty slepené vteřinovým lepidlem, šlo to bez krve (jsem hotový chirurgWink ). Jednalo se o žáka devátého ročníku ZŠ. Podotýkám, že se nejednalo o hodinu Vv, ale o dějepisOh No K čemu přesně potřeboval lepidlo v hodině zabývající se domácím odbojem se mi nepodařilo zjistitLaugh
Evropská Unie končí tam, kam dostřelí má brokovnice!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
JeromeHeretic napsal:
Pred chvili sem si vystaral spickou noze spinu z pod nehtu.
tož taky tak a ještě mi navíc úspěšně suploval i nůžky.
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/1/2007
môj CRKT M21-04 pred hodinou v reštaurácii strúhal ceruzky pre dcéru a jej kamošku. až na tie dve krpane ma nikto iný nevidel Grin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2007
BM 525-81 presidio nažíznutí plastu pro rázové zkouškyHappy
nechovej se agresivně, jednej dominantně
fake to fake, soul to soul
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum