ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Jaký nůž jste naposledy darovali(y)? Možnosti
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 4/4/2013
m.jakubik napsal:
To teda přiomíná. Já daroval hodně nožíků svým synovečkům a i když se ani nestačili říznout, furt to mám na talíři, že si můžou ublížit. Jednomu je 9 a druhému 12 let. Sakra! Copak takhle velký chlapi nemaj právo na vlastní kudly...Happy

Já svůj první nůž dostal myslím v 11 nebo ve 12, švýcarák. Byl jsem z něho úplně nadšený. Až v dnešních letech jsem se dozvěděl, jaký měli máma s tátou bobky, abych nezapíchl sestru Laugh. Často jsme se prali, ale mě osobně by asi nic takového ani nenapadlo, nikdy jsem jí nic neudělal, protože jsem se bál, abych jí neublížil Grin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2013
bobedelweiss napsal:
Já sem teda dám příspěvek " jaký nůž jsem naposled dostal " - od kamarádky Lůci -
udělalo mi to radost, tak jsem k tomu vystřihl pěkný popis :) -
Vyrobeno japonským mistrem Amakunim, damašková překládaná ocel, skoro 1500 vrstev, parciálně kaleno na "hamon", skladba čepele kobuse-gitae, rukojeť skládaná z ořechu, pouzdro (není na fotce) je z rejnočí kůže.
Děkuji Lůco za skvělý dárek k narozkám, nemá chybu :)

Jó, a pak že předkové byly zaostalí. Vida, mistr Amikuna cca v r. 900 n.l. uměl zpracovat plasty. Doufám, že byly recyklované . Jinak bububu ! ( nic ve zlým, můj nesmělý pokus o žert. A tedˇvážně - koukám , že o Japonsku víš asi víc, než že tam vyrábějí Mitsubishi ? )
Řemeslo braň se, jdu tě . . . . . .
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/7/2013
Daroval jsem otci Swamp Rat - Rodent 6 a k němu Spec-ops pouzdro. Radost měl velkou a sám si ho nafotil.

Undertaker vložil tyto přílohy:
01.jpg.jpg
05.jpg.jpg
06.jpg.jpg
07.jpg.jpg

Busse Fanatic , Infidel , SOG Collector
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/4/2009
Naposled jsem omylem daroval svuj Victorinox Huntsman, ktery jsem mel na klicich od auta. Auto jsem prodal a nuz zapomel na klicich. At novemu majiteli slouzi tak dobre jako me. Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2013
Kdy : včera
Co : variaci na finku ( foto v sekci Nožířská galerie )
Komu : mojí ženě

Řemeslo braň se, jdu tě . . . . . .
Posláno:
Začátečník
Připojený: 2/6/2012
Naposledy obyčejný Mikov mladšímu bráchovi, do té doby žádný neměl. Bohužel okolo mě moc lidí na nože není, takže to byl asi na dlouhou dobu poslední...
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 3/25/2013
Opinel No.7 Inox s oranžovou rukojetí, své přítelkyni, pač si poslední zavírák ztratila na nočním pochodu, tak aby měla něco na tábor ;)
Cogito, ergo armatus sum.
Nenávist k lidem a civilizaci je to, co žene nás vpřed. Je to ale láska k člověku a přírodě, co drží nás zpátky... CW
Posláno:

Začátečník
Připojený: 5/18/2013
Daroval jsem gravitační německej nůž synovci od manželky.Byl z něho nadšenej a k tomu jsem mu dal ještě vojenskej dalekohled.Chodí s tátou do lesa tak se mu to hodí.PS :
ach jo nechcete mne nekdo adoptovat takové krásné nože
Neutral Laugh Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/27/2010
Crones napsal:
Opinel No.7 Inox s oranžovou rukojetí, své přítelkyni, pač si poslední zavírák ztratila na nočním pochodu, tak aby měla něco na tábor ;)

doufám že je na táboře jako instruktorka Wink Laugh
T.O. Rezavá Kudla
#Tramp Módi
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/10/2012
Můj první pokus z 14260 na kterém jsem trénoval broušení na pásovce, rovnání čepele co se rovnala už třikrát před tím (před kalenim, při popuštění a po po pouštění), ale vždy se prohla z5, prej za to mohl plech střihnutej v blbym směru. Návrh tvaru a oplet si vytvořil kamarád sám, kalil ŽelvaAdmire ostatní jsem spáchal já.

Meiming vložil tyto přílohy:
vrh.jpg.jpg

Pište mi prosím raději email než PM. Pro ty co jim nestačí kouzelné slovíčko, na PM nereaguju.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 3/25/2013
Módi napsal:
Crones napsal:

doufám že je na táboře jako instruktorka Wink Laugh

Poslušně hlásím že ne. Je tam už jako vedoucí Happy Ale střílíš dobrým směrem, seznámili jsme se na táboře velmi zajímavým způsobem a již před pár lety...
Cogito, ergo armatus sum.
Nenávist k lidem a civilizaci je to, co žene nás vpřed. Je to ale láska k člověku a přírodě, co drží nás zpátky... CW
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/18/2009
Tak môjmu skvelému bratovi Enzo Trapper,nôž od Ládesa,Browning Crowell a ZT 301.Nech mu dobre slúžia.Aj ja by som chcel mať takého brata,akého má môj brat.Ondro.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/13/2011
Dcerka má dnes 12 narozeniny,tak nožík nemohl chybětHappy

glock70 vložil tyto přílohy:
IMG_4864.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/30/2008
glock70 - Honzo, gratulace Adélce a má dobrý bačkůrky. Happy
Život musí být velký zločin, když je za něj trest smrti!!!
Posláno:

Začátečník
Připojený: 5/29/2012
Já dal tátovi k svátku Wenger clip 61. Jeho minulý nůž ztratil na dovolené, tak mu tento snad vydrží déleGrin

skbehal vložil tyto přílohy:
DSC_0061.jpg.jpg
DSC_0062.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/17/2012
Já dnes mladýmu za krásný vysvědčení Švýcara....doplnil jsem mu sestavu k Esee 3, Spydercu Delica a teď Wenger, co víc si může přát...pořádnou sekyru by teď ještě chtěl, ale zas někdy příště...Happy

Dufek vložil tyto přílohy:
IMG_1622.JPG.jpg
IMG_1623.JPG.jpg

Když máš z něčeho strach, udělej to hned. Odvahu dostaneš později.......
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/17/2008
Na začátku prázdnin dva Wengery ...

Pro Lucku (skoro 6 let) to byl její první Happy .. Radost byla obrovská a dnes po týdnu poprvé tekla krev... Dala to statečně bez slzičky.. Spíš to před náma dospělákama chtěla zatajit Happy

vpaca vložil tyto přílohy:
luc_1800.jpg.jpg
vas_1800.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/15/2011
Victorinox Waiter jde ke spolužákovi - pořád si stěžuje, že korek musí vrážet do láhve a pivo otvírat o kde co. Čepel je tam snad jen proto, aby se dalo říct, že je to nůž.

No a Wenger Scout jde ke kamarádce, samozřejmě skautce. To má za to, že přede mnou v kempu vytáhla nějakej letitej kousek železa a říkala tomu nůž.

Arathorn vložil tyto přílohy:
013.JPG.jpg

Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 10/23/2012
Přítelkyně si vysloužila fialkovej Opinel n7. Happy

Oldazmiroslavi vložil tyto přílohy:
WP_20130724_002_1_.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/17/2012
Já sem přihodím jeden nůž, kterej mě dnes dorazil, sice jsem ho nedaroval, ale byl jsem jím obdarován, mám spoustu sériovejch kudel, levnejch i drahejch, ale poslední dobou jsem začal přemýšlet o noži od nožíře, byl jsem potěšen, když přišla manželka a řekla ať si ho objednám, že mě ho zaplatí....tak je tu a já děkuju Petrovi Dohnalovi za skvělou práci...a ženě za dárek Wink Wink

Dufek vložil tyto přílohy:
IMG_2214.JPG.jpg
IMG_2215.JPG.jpg
IMG_2218.JPG.jpg
IMG_2216.JPG.jpg
IMG_2221.JPG.jpg
IMG_2222.JPG.jpg
IMG_2223.JPG.jpg

Když máš z něčeho strach, udělej to hned. Odvahu dostaneš později.......
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum