ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Jaký nůž jste naposledy darovali(y)? Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/12/2009
Tak ja idem práve darovať svojho "Dobermana" môjmu niekdajšiemu skorosvokrovi. Ešte ho rýchlo obkresliť na papier, aby bola šablóna :D
kontakt: mototechna zavináč mototechna.net
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/27/2010
tak já dneska daruji svojí milované dcerce její první vlastní "nůž"... jsem zvědavej na reakci...

Módi vložil tyto přílohy:
Snímek_075.jpg.jpg
Snímek_074.jpg

T.O. Rezavá Kudla
#Tramp Módi
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/14/2010
Módi napsal:
... jsem zvědavej na reakci...

Nazdar Stando, držím pěsti Ok Mám ale podezření, že ta nožofilie je dědičná, takže by to mělo klapnout Grin

Mimochodem - koukám na toho V-noxe jako blázen. Ani jsem netužil, že něco takovýho dělají. Hezký balení a ta kulatá špička je taky fajn. Když to srovnám s Leekem, kterýho má ta moje ropucha, tak je to rozhodně bezpečnější...
Život je umění kreslit bez možnosti gumovat.....tak ať je alespoň čím si ořezat tužku, ne?
"NO KNIFE - NO LIFE !!!"
Posláno:

Štamgast
Rocko623 napsal:
Módi napsal:

Nazdar Stando, držím pěsti Ok Mám ale podezření, že ta nožofilie je dědičná, takže by to mělo klapnout Grin
...

Vzhledem k tomu že se ráda přehrabuje v nožích co mám doma, tak je jasné že nožofílie ji trochu chytla.. jen žena to nevidí 2x ráda....
Dcerce je 5let a nechci ji nechat po lese běhak s něčím vysloveně ostrým a tohle je super. Pověsí ho na krk na šňůrku a snad ho ani neztratí... Nabízí ho ještě s pilkou, ale to se mi zdálo už zbytečný... jo a je i v modrý barvě, takže jak synek trochu povyroste (alespoň začne chodit), dostane ho taky Laugh

T.O. Rezavá Kudla
#Tramp Módi
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/8/2008
Díky Imrově čepelce, jsem o víkendu řádil a vytvořil manželce nůž k narozeninám. Je to taková pseudo, etno finka, 10cm ostří, tloušťka 3mm se ke špičce zužuje. Ručka třešeň a nějakej nádor ze samorosu co jsem našel ve sklepě. Lehoučkej nožík tak okorát pro ženu. Žádné hrubé práce, ale obstojí venku u ohně, na rybách i při grilovačce. Manželka mě podezřívá, že ho stejně budu nosi já, protože ona neví jak se zavíráAdmire
Imro dík za čepelku, asi ji nepoznáš, ubrousil jsem bovie špičku a celou čepel zkrátil.

Judos vložil tyto přílohy:
Snímek_009.jpg.jpg
Snímek_010.jpg.jpg
Snímek_014.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/15/2011
Zitra dostane synovec svuj prvni nuz. Rozhodl sem se mu poridit Victorinox Spartan. Krouzek na klice je mimo, je na nem totiz pletenec ktery se do krabicky nevejde. Doufam ze bude mit radost, protoze sem zvazoval, ze si ho necham Laugh Jsou to takovy krasny noziky.

jtoxx vložil tyto přílohy:
IMG_20110824_181645.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/15/2009
Dnes darovaný nôž mojej výroby... bude tažko skúšaný v užívaní ženou (dostala základné inštrukcie Laugh ). Čepeľ je z pilového listu na kov, na rúčke amarant, nerez a koža Happy

Sinogi vložil tyto přílohy:
P1050383.JPG.jpg
P1050382.JPG.jpg
P1050381.JPG.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/19/2010
Asi před třemi týdny jsem daroval KA-4071 svému skoro švagrovi k narozeninám.Byl lehce upravený na střence pro lepší otevření,tak snad bude nějaký čas sloužit
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/13/2011
mici25 napsal:
Asi před třemi týdny jsem daroval KA-4071 svému skoro švagrovi k narozeninám.Byl lehce upravený na střence pro lepší otevření,tak snad bude nějaký čas sloužit

A nebylo to AK-47Laugh
Posláno:

Štamgast
glock70 napsal:
mici25 napsal:

A nebylo to AK-47Laugh

kdepak, AK-47 je na tchýně Laugh
T.O. Rezavá Kudla
#Tramp Módi
Posláno:

Štamgast
Módi napsal:
Rocko623 napsal:
Módi napsal:

...

Vzhledem k tomu že se ráda přehrabuje v nožích co mám doma, tak je jasné že nožofílie ji trochu chytla.. jen žena to nevidí 2x ráda....
Dcerce je 5let a nechci ji nechat po lese běhak s něčím vysloveně ostrým a tohle je super. Pověsí ho na krk na šňůrku a snad ho ani neztratí... Nabízí ho ještě s pilkou, ale to se mi zdálo už zbytečný... jo a je i v modrý barvě, takže jak synek trochu povyroste (alespoň začne chodit), dostane ho taky Laugh

Tak se mi roční synek pěkně rozchodil Ok no a abych dodržel slib, jdu sehnat modrýho v-noxe.... Ok
T.O. Rezavá Kudla
#Tramp Módi
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/13/2011
Módi napsal:
Módi napsal:
Rocko623 napsal:
Módi napsal:

...

Tak se mi roční synek pěkně rozchodil Ok no a abych dodržel slib, jdu sehnat modrýho v-noxe.... Ok

Ale doufám,že mu ho dáš až k vánocům,ted je na to ještě malejLaugh Wink
Posláno:

Štamgast
Ale doufám,že mu ho dáš až k vánocům,ted je na to ještě malejLaugh Wink [/quote]

No malej sice je, ale už to umí s ženskejma... zrovna mi volala jedna kamarádka že by chtěla vidět Tomáška... tak se jdeme hodit do gala a jdem na pivko... Grin Musím uznat že má synátor vkus, protože je to fakt baba Evil Jak ten to s nima dělá?
A na Vánoce už dostane pořádnou kudlu, ideálně Laugh Chrise... protože každej správnej chlap musí mít pořádnej nůž... Admire
T.O. Rezavá Kudla
#Tramp Módi
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/26/2008
kamaratovi som daroval Marttiini - handy. Uz davnejsie sa mu pacil a ja som mal este jeden podobny.

petoanto vložil tyto přílohy:
081020111169.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/12/2009
daroval som Želvov Toadvine mojej kamaláske...

mototechna vložil tyto přílohy:
378051_288460721185012_100000632581788_954940_231761174_n.jpg.jpg

kontakt: mototechna zavináč mototechna.net
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/19/2008
...no! To už by byuo načim zavčasu z karčmy dom Laugh
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/28/2008
Ja som dnes zakupil otcovi Victorinox Nomad black, ktory dostane cochvila na narodky, chudak momentalne zubov nema, zide sa mu na krajanie potravyHappy ..no a za 21,-E sa mi zdala velmi dobra cena za novyApplause

janick vložil tyto přílohy:
IMAG0087.jpg.jpg

Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 6/18/2010
Tak se u mne stileto od Coltu moc neohřálo...bylo Martina, můj šéf ( a kamarád ) se jmenuje Martin, kudlík se mu líbil......nebylo co řešit :

http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=1374&p=253

Už mám ale objednané další, to stileto je fakt prima :)
Jan Niesyt
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/3/2009
Naposled jsem kámošům na čundru daroval 2 Vnoxy 108mm. 1x červený a 1x zelený Trooper. mrGreen Sbírat něco mě těší, ale rozdávat to je 100x lepší...

skea vložil tyto přílohy:
P1110112.JPG.jpg

I´m Jack´s medulla oblongata...
XTR
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/6/2006
skea napsal:
Sbírat něco mě těší, ale rozdávat to je 100x lepší...

Tak to by si mi jednoho taky mohl dát mrGreen
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum