ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Milan Mozolič Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 11/2/2009
Ahoj, ja som len taky očumovač nožov. Ten tvoj posledný sa mi páči. Ale ak sa chceš poučiť a mať tu názory ľudí čo naozaj nože robia tak daj na ich rady a minimálne sem daj fotky vo väčšom rozlíšení. Dobrá prezentácia je aj prvým krokom k predaju. Tieto fotky sú tmavé.

Aj ja ako laik sa vždy potešim keď vidím peknú veľkú fotku noža, ktorý sa mi páči. A tento sa mi páči :)

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/7/2010
Tak doplňuji nějaké fotky, jenom upozorňuju že nože sou používáný, jsou trochu škráblé nebo tak.

Prosím o emaily na kovarna.drak (zavináč) gmail (tečka) com. Ne na ten tlačítkový.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 11/2/2009
ten s ruckou s parohom je elegan
Posláno:

Pokročilý
Taky jsem s nim spokojen, i když jsou na něm nejaké chyby. Furt ho nosím na pásku i když to není zadnej prcek.Happy
Prosím o emaily na kovarna.drak (zavináč) gmail (tečka) com. Ne na ten tlačítkový.
Posláno:

Pokročilý
Tak po delší době je zas čas na nože.
Tady je jedna abych si zopakoval co a jak. Mám teď přístup na pásovku tak doufám že budou jenom přibývat.

Materiál je ze zbytků. Damašek 19191+pilový listy+hubotažka
Na ručce leptaná konstrukční ocel, kousek kravskýho rohu a takovej zbytek z tenké lišty macasaru. Taky měl v sobě prasklinu. Na trénink dobrý.

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/16/2008
pekny. to je dost, ze si najdes mezi hrotama taky cas na noze
" a všichni tam nasávali jak tepláky hozený do potoka "
Hlavně nenápadně, jakože nic! A trollům ZDAR! V Norsku určitě navštivte horu "Hoven"!
Posláno:

Pokročilý
Na dalším kusu doladím mouchy.

No, kdybych dělal nože na kšeft tak nedělám nic jinýhoGrin . Bez té pásovky bych se k tomu nedokopal, strašně usnadní práci.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/1/2006
No to si děláš pr..l, prý jako trénink, tak takhle kdyby vypadal můj trénink tak bych jásal,. Krásný tvar a krásná kombinace materiálů!
Posláno:

Pokročilý
Pro mě to pořád neni to co bych si představoval Happy ale díky

Zítra bych se mohl dostat domů za světla, tak vyměním fotky za lepší
Posláno:

Pokročilý
Tak jsem vyplodil první kompozici ve photoshopu. Docela makačka, chce to ještě trénovat.

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2011
Velmi pekná práca.
Aj foto...Ok
Posláno:

Pokročilý
Tak jsem to nemohl vydržet a nafotil těsně před dokončení.
Taková řekl bych lovecká kudla. Je to zakalené celé, na fotce to vypadá jak kdyby to bylo jenom na špičce.

Materiál je jedno dřívko tuzemského původu, schválně kdo uhádne. Potom longhorn a patinovaná záštita. Čepel je 19191 parciálně kalená. Je to macík, celková délka 24,5 a tloušťka čepele je 5,5mm.

DrakM vložil tyto přílohy:
kompozice.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/31/2006
kudla se mi líbí Ok ... dokonce mě její prezentace donutila k lehkému zamyšlení ... co to zkusit příště o chloupek víc promyslet a pak to bude úplně ono?! :)

a jenom tak přemejšlím jestli ten hamon není až moooc nízkej místy

TRMAN vložil tyto přílohy:
kompo.jpg.jpg

SHÁNÍM CHCÍPLÝ PLAZY KE ZPRACOVÁNÍ KŮŽE
... TOMASRUCKER.com ... KOVANYNUZ.cz ...
Posláno:

Pokročilý
No, seš frajer, v kovárně si vyhraju ale na počítači moc ne Laugh díky, to je mnohem lepší.

No, vypadá to tak, ale je tam taková zrada. Já sem to tak zakalil ještě jako nevybroušenou placku, a tam vylezl jako tak akorát, tak sem to nechal, ale po vybroušení to vypadá takhle. nevím proč. Každopádně tam kde je nízký ještě jiné vyleptání než má ta nekalená část. Nechápu to...
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/1/2006
Pěknej kudel. Dřevo odhaduju na meruňku.
Posláno:

Pokročilý
Ne, není to ovoce.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/9/2009
Pěkný kudel.Není to ořech?
Cokoli děláš, s rozumem čiň a na konec mysli.
Posláno:

Pokročilý
Není, další nápověda. Má to žluté květy.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/8/2010
Kvete dřín žlutě?
Posláno:

Pokročilý
Je to Štědřenec odvislý.

Přihodím novou kudlu. Moc neni čas tak to dám jenom jako fotku.
Materiál:
čepel- 19191+pilové listy, kolem 100vrstev a párkrát přeložené na kant
rukojeť- macasar, bílý longhorn, nerez a kůže

DrakM vložil tyto přílohy:
P2240007.JPG.jpg
P2240009.JPG.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum