ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Milan Mozolič Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 4/7/2010
Hurá, konečně se povedlo. Všechny jsou volné, tak kdyby byl zájem tak pište.

Jinak fotky jsou dělány za umělého osvětlení. Venku je pořád tma.
Prosím o emaily na kovarna.drak (zavináč) gmail (tečka) com. Ne na ten tlačítkový.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2011
Pekné oblúčiky rikasa... Ok
Ten integral je velmi podarený, nemám ani predstavu ako sa také niečo robí... Applause
Nech sa darí... Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/15/2010
PetoHr napsal:
Pekné oblúčiky rikasa... Ok
Ten integral je velmi podarený, nemám ani predstavu ako sa také niečo robí... Applause
Nech sa darí... Happy

Přesně. Máš to všechno moc pěkné, ale ten integrál...to je paráda.Ok Applause
Prosím nepište mi PM. Pokud se rozhodnete mě kontaktovat, použijte "tlačítko" email. Děkuji.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/14/2009
To jo... výbrusy vypadají dost dobře.. ten integráč je super!
PRC
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/18/2007
DrakM napsal:
Hurá, konečně se povedlo. Všechny jsou volné, tak kdyby byl zájem tak pište.

Jinak fotky jsou dělány za umělého osvětlení. Venku je pořád tma.

Draku, moc parádní nože...těžko si vybrat...sám jsem je dlouho na výstavě obdivoval...seš fakt den odedne šikovnější...hodně štěstí.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/1/2006
Pěkné kudly, jedny z mála, které se daly na výstavě v Brně okouknout a ten integrál je naživo a v ruce ještě lepší než na fotce Ok
Posláno:

Pokročilý
Díky pánové Happy Chvála vždy potěší a nakopne k dalšímu snažení.

Dneska to vypadá na pěkný počásko, tak zkusím udělat lepší fotky.
Prosím o emaily na kovarna.drak (zavináč) gmail (tečka) com. Ne na ten tlačítkový.
Posláno:

Pokročilý
Tak přidám další fotky integrálu a doplním údaje.

Celková délka je 298mm
Ostří 162mm
Tloušťka u rukojeti 3,5mm zužující se ke špičce
Duté nerez čepy, zakulacené zapuštěné v dírách se sraženými hranami
Dřevo cocobolo hrany taky zakulacené

DrakM vložil tyto přílohy:
PB180083.JPG.jpg
PB180085.JPG.jpg
PB180086.JPG.jpg
PB180087.JPG.jpg
PB180089.JPG.jpg
PB180090.JPG.jpg
PB180091.JPG.jpg
PB180092.JPG.jpg
PB180093.JPG.jpg

Posláno:

Pokročilý
Vyjádřím se k těm machinacím v aukcích tady.

Když byl konec aukce tak jsem rozesílal meily po telefonu z dílny protože jsem věděl že večer na to nebudu mít čas a chtěl jsem to mít odbitý. Mrknu jsem na tu aukci a byly tam dva příhozi v 11:30 tak jsem prostě vzal ten druhej protože byl poslední. Někdo tam psal něco o vteřinách prostě sem čuměl na minuty. Ten druhej už mi mezitím stihl poslat prachy tak jsem to prostě neřešil. Večer jsem se na mrknul v klidu a zjistil že je někde zrada že jsem to prostě posral a proto jsem tomu znevýhodněnému napsal email a nabídl mu výrobu podobného nože za stejnou cenu jakou ho vydražil. Myslím že to je fér nabídka.

Mám toho teď mraky, tuny čepelí na zakázku a mám v palici nějaký kudly který snad budou stát za to tak jsem to prostě v tom presu spletl.

Dneska jsem dopoledne lítal a za chvíli jedu pryč na celej víkend, už potřebuju vypnout. Budu to řešit ještě v neděli.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/7/2010
Draku zdravím Tě! Myslím, že si z toho nemusíš nic dělat.Mě samotnýmu je moc líto, že momentálně neoplývám zásobou peněz a nemoh jsem si zasoutěžit o krásnou kudlu za bonusovou cenu..Tvoje řešení je řekl bych až obětavé...
Přeju hodně úspěchů a spokojených zákazníků..
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 1/23/2008
Aukci jsem z dálky sledoval a je fajn, že ses k omylu takhle chlapsky postavil. Pochvala za přístup i za pěkné nože!!!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/2/2011
DrakM napsal:
... napsal email a nabídl mu výrobu podobného nože za stejnou cenu za jakou ho vydražil. Myslím že to je fér nabídka.

Je to fér a rád toho s díky využiji. Slovo dělá chlapa. Admire
Jseš fakt DRAK.

Kdo chce, najde cestu. Kdo nechce, najde výmluvu.
Posláno:

Pokročilý
S tím Drakem, včera chlapi vymysleli moje nové heslo "Nože od Draka, nože na draka" Laugh
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 11/2/2010
Nádherné nože ,paradny prístup..načo vááác?
Nech sa darí aj naďalej
Ahoj
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 6/26/2011
DrakM napsal:

Když byl konec aukce tak jsem rozesílal meily po telefonu z dílny protože jsem věděl že večer na to nebudu mít čas a chtěl jsem to mít odbitý. Mrknu jsem na tu aukci a byly tam dva příhozi v 11:30 tak jsem prostě vzal ten druhej protože byl poslední. Někdo tam psal něco o vteřinách prostě sem čuměl na minuty. Ten druhej už mi mezitím stihl poslat prachy tak jsem to prostě neřešil. Večer jsem se na mrknul v klidu a zjistil že je někde zrada že jsem to prostě posral a proto jsem tomu znevýhodněnému napsal email a nabídl mu výrobu podobného nože za stejnou cenu jakou ho vydražil. Myslím že to je fér nabídka.

Mám toho teď mraky, tuny čepelí na zakázku a mám v palici nějaký kudly který snad budou stát za to tak jsem to prostě v tom presu spletl.

Dneska jsem dopoledne lítal a za chvíli jedu pryč na celej víkend, už potřebuju vypnout. Budu to řešit ještě v neděli.

Byl jsem tou dobou v podobné situaci na jiné dražbě (příhozy ve stejné minutě, jedna před, druhá po konci dražby). Trošku mě tenkrát polil studený pot, že by pravidla mezi chlapi neplatily. Jsem rád, že se to vyřešilo takto.
Díky za "druhou stranu".
O.
PRC
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/18/2007
Draku...pěkné nožíky a chlapské řešení...přeji moře zdaru a hodně sil Applause
Posláno:
Začátečník
Připojený: 12/30/2009
Pane (Mozoliči) Draku !
Protože je to Tvoje vlákno a protože se Ti e-maily někam nepochopitelně ztrácejí,tak Ti to napíšu i sem.
Nůž jsem vydražil ve čtvrtek,peníze jsem odeslal ve čtvrtek,moje banka garantuje že peníze jsi měl ve své bance v pátek a Ty mi pošleš dnes přesněji teď před hodinou zprávu,že si se rozhodl mi ten nůž teda poslat a že tak učiníš zítra což je po týdnu a což je náhodou dva dny před Štědrým dnem.Tudíž nikam neodjíždím a čekám. Ten telefon ,který tak nutně potřebuješ k odeslání (???) máš v e-mailu. Jak jsi Ty v pohodě tak já jsem z toho v nepohodě a přísahám na holý pupek,že tohle bych nikomu odsud neprovedl.Všechno co jsem dnes zařídil můžu pravdě podobně zítra zrušit,jsem nadšení samo.
Ostatní to určitě nezajímá takže těm omluva.Je to psaný sem pouze z nouze a z nasranosti.Jde o dvoustranou záležitost nijak s tím nechci kohokoliv dalšího obtěžovat. Za toleranci díky.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/6/2010
Koukám, že si někdy člověk ušetří nejen peníze, ale i nervy když v aukci nevyhraje.. No nic ve zlém. Chybička se občas vloudí.. Ale od Draka je hezké, jak se k tomu postavil a věřím, že dořeší i problém, o kterém se píše ve výše uvedeném příspěvku..Ok
Jinak já si podobný nůž nakonec koupil od Karakala75, který mi jej poslal ještě dřív, než já mu poslal peníze, natož aby mu dorazily. Omlouvám se za OT, ale Karakal75 vlastní vlákno nemá, tak jsem ho chtěl pochválit aspoň tady, když vidím, že tu nedávno vložil svůj příspěvek..Wink
Nejspolehlivějšími přáteli jsou nepřátelé tvých nepřátel.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/2/2011
Horn napsal:

Ostatní to určitě nezajímá takže těm omluva.

No mne to teda rozhodně zajímá, protože jsem před chvíli odeslal platbu za slíbený nůž při nevydařené dražbě Palmového mazlíka. Budu rád, když budu moct Tvá slova dementovat, ale na to si musíme počkat. Já na ten nůž nespěchám, ale je mi slíbený příští týden ve středu. Komunikace je zatím ok, tak snad je ten Tvůj problém způsoben časovou tísní pana nožíře. Já tomu věřím a určitě to sám Milan potvrdí. Applause

Kdo chce, najde cestu. Kdo nechce, najde výmluvu.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 12/30/2009
dr.bike napsal:
[quote=Horn]
problém způsoben časovou tísní pana nožíře:

Nožíř je jedna věc to se nechci přít,nůž se mi líbil velmi a dal bych za něj klidně více tu dražbu jsem přeci nevymyslel já,ale právě mi dorazila reakce,že nůž bude (prý) poslán systémem PPL za který si mám přisolit. Je po radosti a někdo kdo je pán nejen kvůli klobouku tydle věci řeší jinak. Fakt se k tomu nechci rozepisovat,dělám to jen kvůli tobě když seš taky ve stejné čekárně.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum