ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Milan Mozolič Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 8/2/2011
Horn napsal:

Ostatní to určitě nezajímá takže těm omluva.

No mne to teda rozhodně zajímá, protože jsem před chvíli odeslal platbu za slíbený nůž při nevydařené dražbě Palmového mazlíka. Budu rád, když budu moct Tvá slova dementovat, ale na to si musíme počkat. Já na ten nůž nespěchám, ale je mi slíbený příští týden ve středu. Komunikace je zatím ok, tak snad je ten Tvůj problém způsoben časovou tísní pana nožíře. Já tomu věřím a určitě to sám Milan potvrdí. Applause

Kdo chce, najde cestu. Kdo nechce, najde výmluvu.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 12/30/2009
dr.bike napsal:
[quote=Horn]
problém způsoben časovou tísní pana nožíře:

Nožíř je jedna věc to se nechci přít,nůž se mi líbil velmi a dal bych za něj klidně více tu dražbu jsem přeci nevymyslel já,ale právě mi dorazila reakce,že nůž bude (prý) poslán systémem PPL za který si mám přisolit. Je po radosti a někdo kdo je pán nejen kvůli klobouku tydle věci řeší jinak. Fakt se k tomu nechci rozepisovat,dělám to jen kvůli tobě když seš taky ve stejné čekárně.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/7/2010
Divej, peníze mi došli v pondělí odpoledne, ale o to nejde. Z neděle na pondělí jsem jsem se přes noc málem udusil kvůli kašly, v pondělí ráno jsem se dobelhal k doktorce dostal antibiotika a šel si domů lehnout protože jsem nemohl mluvit. Antibiotika zabral v úterý a až dnes jsem byl schopen dojít na poštu a zkusit to poslat. Na poště mi řekli že kdybych to poslal klidně i v pondělí tak že to skoro určitě do pátku nedojde protože před vánocemi mají frmol. Proto jsem okamžitě volal PPL že do pátku potřebuju doručit na místo určení 6 balíků, řekli že by to neměl být problém že si to zítra vyzvednou. Stálo mě to 3x víc lítání, peněz a podobně, ale to neřeším, prostě i když jsem zralej na to si jít akorát lehnout tak řeším aby bylo vše v pořádku a každý měl nůž doma.

Ještě vytáhnu jednu starší věc. Byl tu ještě jeden problém kdy se mi na poště zatoulal nůž pro beowulfa, prostě nůž odeslán, jednou ho pošta zapomněla na pobočce a podobné vylomeniny. Dělal jsem co mohl a nůž beowulf dostal. Myslím že naštvaný byl, ale přijal to tak jak to bylo, občas se prostě stane.

S tím poslaním nože hned kdy zákazník řekne že poslal peníze jsem se vycvičil. Jednou jsem takhle poslal poměrně dražší zakázku a peníze nic a ten člověk samozřejmě nereagoval, takže tak. Neříkám že všichni jsou podvodníci, to vůbec ale někdy se prostě takový najde, mám zavedený svůj postup a s tím že byly všichni spokojeni jsem myslel že je v pořádku.
Prosím o emaily na kovarna.drak (zavináč) gmail (tečka) com. Ne na ten tlačítkový.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Stejně jako jsi "za kamaráda" přihazoval ve své aukci???? a ještě jsi se cítil uražen, že jsem ti o tom poslal mailaSad Oh No
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Pokročilý
Tak, aby se tady nešířili bludy, meil od člověka co chtěl přihodit, a Hornovi peníze.

DrakM vložil tyto přílohy:
Meil.jpg.jpg

Prosím o emaily na kovarna.drak (zavináč) gmail (tečka) com. Ne na ten tlačítkový.
Posláno:

Pokročilý
Ne, nepřihazoval, westy mě neprávem nařknul.

Stojím si za svým, a mám pravdu. Děláte mi tu zbytečně negativní reklamu.
Posláno:
Začátečník
Prosím tě já ti přeji opravdu jen a jen pevné zdraví ,pořádek na bankovním účtě a klidně tě zbavím i stressu z odeslání balíku. Chtěl jsi adresu,máš ji,chtěl jsi telefon máš ho,chtěl jsi peníze na účet máš je,mejly co se ti někam ztrácelyOh No už nejednou taky máš. Já mám k dnešnímu dni hovno to je celé co na té rovnici nesedí. Nabízel jsem ti jasně ,že pokud máš dojem,že nějak tratíš nech si co je tvoje a vrať laskavě co je moje. Budeme mít každy co jsme měly před týdnem a já navíc zkušenost. Opakuji mohlo to jít dobírkou,já bych nadával na poštu a tebe jsem mohl mít za nadějného,ale způsob platby jsi si vybral ty,vyvolávací cenu jsi si zvolil ty, jediný co jsem si vybral já, byl tvůj nůž. To jediný jsem udělal špatně ještě jako s důvěrou.Všechno další udělám pragmaticky. Jinak když se ty e-maily tak najednou spravily a rozfungovaly, přenesme to tam.I když já už jsem ti napsal vše co jsem chtěl.Nepiš mi prosím tě co ostatní a že něco jenom já apod. Z těch ostatních mi nikdo nic posílat nebude.
edit :
Jetli tady necháš vycapený moje číslo účtu seš dobytek,přestává legrace a zapomeň co bylo doteď bude to jinak.Začínáš se chovat jako hovado.
Pokud to lze prosím o smazání maderátory.
Posláno:

Pokročilý
Číslo účtu jsem odstranil hned, nejsem kretén. Já tu debatu končím nebudu se k tomu dále vyjadřovat, svůj postoj jsem k tomu vyjádřil.

D.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/7/2010
Miluju moderní zákazníky, co chtěj mít dneska všechno druhý den po připsání peněz doma..Kolikrát to taky nezvládnu..Sad
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
DrakM napsal:
Ne, nepřihazoval, westy mě neprávem nařknul.

Stojím si za svým, a mám pravdu. Děláte mi tu zbytečně negativní reklamu.

LŽEŠ....... za svou vloženou aukcí jsi dal příspěvek, že kamarád, co nemá účet, tě požádal, aby jsi za něj vložil příhoz ....... je to snadno dohledatelnéBeating ..... a popři toOh No a hlavně nesnaž se dělat z nás blbceAngry Beating Happy Wink
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:
Začátečník
karakal75 napsal:
Miluju moderní zákazníky,..Sad

Šlo by si toho nevšímat prosím? Děkuji ! Možná si taky něco dražil nebo v dražbě nabízel,zkus si vzpomenout jestli jsi nechal takovou dražbu nebo více takových dražeb odstranit z inzerce dříve než došlo k jejich naplnění ? To se tě neptám aby jsi mi odpověděl,ale jen promyslel jestli je to tak běžně. Jsem v tomto velmi nemoderní,už se mi to stalo i jindy že se něco zdrželo,ale odesílatel se ozval a upozornil.Opravdu konec.
Ať se to klidně celé smaže co potřebuji vědět vím,umím si v tom poradit byl to pouze supl za e-maily co končily jako spam.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 3/20/2011
zase hon na čarodejnice...to, že někomu nejdou maily se stává..mě vcelku běžně(občas třeba jen něco přehlédnu ve spamu nebo se mi to samo šoupne do spamu)

,,už se mi to stalo i jindy že se něco zdrželo,ale odesílatel se ozval a upozornil"
hlavně že o pár příspěvků víš se podivuješ na co chce milostivě telefon...třeba právě na to protože je to jistěší komunikace a mohl se ti ozvat že problémy řeší přes ppl a že se snaží...

každej si beztak bude ve svý hlavě myslet svý a nikdy se nedozvíme, kde je pravda..jen by jsme si mohli uvědomovat, že někdy věci nejdou tak jak maj a že věco co jsou zdánlivě snadný se stávaj kurevsky složitejma...

nikoho ze zůčastněných ve sporu neznám a asi nikdy nepoznám..to jen pro rejpaly

a prosim nereagujte na můj příspěvek, nechodim sem debatovat ale jen nasávat informace...až dnes mi příjde že tu maj lidi před vánocema ve stresu k některejm věcem celkem nezdravej přístup...koukejte na věci i z jinejch stran prosím

PRC
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/18/2007
...hlavně že jsou všickni zdraví a adventně naladění...Happy
Pokud se stala někde chyba...odpouštět je lidské...hlavně ať je DrakM v cajku a kove a kove...chceme další kudly Grin
Posláno:
Začátečník
Tak to s tou PPL byl jen další vtípek (lež) z tvojí strany. K mejlu se určitě nemůžeš dostat a telefon se ti určitě taky porouchal. Jednou tě to dožene.
Posláno:
Začátečník
Měl jsem být na horách už od pátku,díky Drakovi nejsem a užívám si všech výhod domáctnosti. Už jsme po jídle,hoří svíčka,všude klid,ideální čas na vánoční pohádku.

cituji :Nefunguje jim sledování zásilek či co, nemůžu to dohledat. Nicméně, odesílal to za mě P*** H**** z pronuz.cz (mail: **@***.cz) Řekl mi abych poslal kontakt na něj že to za mě vysvětlí, je to totiž odesláno z PPL na jeho účet který tam má založen.
D. konec citátu.

Jak můžeš jeden den napsat jak jsi všechno zařídil,odevzdal,jak si to u tebe vyzvedli jak je vše domluveno na osmnáctou hodinu a 24 hodin nato se rozvzpomenout ,že to bylo všechno jinak a namontovat do toho další osobu,kterou vůbec neznám a nemám s ní nic k vyřizování ?Slíbil jsi poslat doklad o odeslání a zase a zase nic !
V inzerci byl takový výběr,dokonce i od lidí,od kterých už něco doma mám,vždycky absolutně spolehlivá záležitost a zrovna na Vánoce trefím sviňárnu.
Posláno:

Pokročilý
Víš, já na tebe nějak reagovat nechtěl ale budiž.

Občas mezi kamarády ( které ty zřejmě nemáš) je běžné že si navzájem vypomáhají, hlavně když jsou vánoce. Tak jsem Petra z pronuz.cz poprosil zdali by jsme mohli spolu zajet do PPL a poslat protože on tam má účet a bude to jednoduší. Petra tady zná kvanta lidí, vědí že to je spolehlivý člověk. A že jsem najednou něco změnil ? To sis zase vymyslel. Tvoje výhružky jak mě zažaluješ a že doufáš že mám nějaký škraloup už mi přijdou vtipné.

To žes nejel na hory je pouze tvůj jediný problém. Normální člověk by na ty hory odjel a když by mu PPL zavolalo tak by se s nimi domluvil kdy a kam to chce doručit, tak tady nepiš nesmysli.

Když jsi sem napsal první příspěvek tak mi bylo tak nějak blbě z toho jakou teď budu mít špatnou vizitku, ale spousta lidí už mi psala co se to děje, kdo jsi zač a jestli je to pravda.

D.
Posláno:
Začátečník
Takže když chceš ,tak reaguješ to je fajn. Já vím jedinou věc,že s pronuz .cz nemám žádný problém jelikož jsem tam nic neobjednával.Vůbec nevím proč je do toho zatahuješ nebo se na ně vymlouváš,děláš jim fakt medvědí službu. Proč nenapíšeš spíše věc co mě zajímá.
1.kde je nůž ?
2.proč si neposlal ten doklad jak si slíbil ?
3.proč mě neustále odmítaš sdělit adresu,když ty mojí máš včetně čísla účtu i telefonu
Také mě kontaktovali nějací lidé s okruhů okolo historického šermu ohledně zkušeností s tebou.
Nemám u nikoho jediný opakuji jediný nevyrovnaný závazek a pro tvoji informaci v úterý jsem posílal v 9 hodin ráno 4 balíky do různých koutů republiky(nevánoční) a všechny dorazily do čtvrtka 18:00. Kecáš,kecáš a skutek utek všechno to začalo už tím jak si nemohl najít adresu a pak i ostatní věci. Mám od tebe minimálně 5 věcí u kterých se dušuješ že se něco stane,ale jen slova a zase slova.Nepiš ,že ti vyhrožuji,vyhrožování je když ti někdo říká že by něco mohl udělat,to si špatně pochopil,já jsem ti napsal co udělám né že ti tím vyhrožuji a týkalo se to zcela jíné věci než nože.
Něco mi stále dlužíš nebo to není pravda ?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/9/2011
pro tvoji informaci v úterý jsem posílal v 9 hodin ráno 4 balíky do různých koutů republiky a všechny dorazily do čtvrtku 18:00
Nechci se zůčastnit této debaty,,ale??????V úterý odpoledne jsem posílal balíček.....V pátek ještě nebyl na místě určení,,,,,byl to dost důležitý vánoční dárek,,,,,,,Přesto že naše pošta slibovala v mediích že zásilky podané ve středu budou ne 100% v pátek dodány.....Keci,,,keci,,,keci,,,,Stane se ,,,to ví každý,,,Za poplatky neví co by si řekli,,,Podle statistiky vědí jak to na vánoce chodí,,,tak ať to za ty miliónové odměny co má jejich managment zařídí,,a nebo ať lidem NELŽOU....A co ,,,,,balíček nedorazil,,a má z toho někdo nějaký postih???Dostane se nějaké odškodnění???NE!!!!!!!
Sice na to jim s..e bílej tesák,,,já jsem poslal balíček včas,aby ho dotyčná osoba dostala na vánoce.Je ta malý stát ve státě,,zrovna jako čez a podobně a nikdo s nima nehne....Mails
Posláno:
Začátečník
[quote=Mails]Přesto že naše pošta slibovala v mediích

To s tebou soucítím,je z toho samozřejmě vánoční blamáž,s poštou mám různé i nedobré zkušenosti,ale aby to bylo korektní zde se nejedná o českou poštu.Podle draka je jeho zásilka již déle jak 72 hodin v moci PPL,které nefunguje sledování,na kterou nejde sehnat track kod,a která přestože má na mě kontakt tak mě nekontaktuje. Navíc on v tom nemůže nic dělat,jelikož odesílatel je najednou někdo jiný,koho vůbec neznám,přestože mám od Draka černé na bílém,jak to odesílal a kolik si připlácel atd.atd. Prostě nechutná záležitost a asi to tady dost otravuje,ale protože to byla tehdy taková multi aukce,která byla stažená narychlo před jejím naplněním tak ať se ví co se děje. Ostatním dražitelům držím palec,kdyby to mělo jediný dopad,že jim to nakonec dojde tak alespoň to.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/19/2006
Můj postřeh. Vyhrál jsem v aukci před vánoci "banánový"... měl také přijít do vánoc. Přišel až včera 28.12. a z balíku je jasné, že byl odeslán 27.12. původně to měl být vánoční dárek, pak jsem si ho chtěl nechat, ale nesednul mi, tak zase půjde do světa.
Chápu, že někdo toho má hodně, či je nemocný, ale více informací, kdy jak a proč by neškodilo.
Nůž je moc pěkně udělaný.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum