ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Koupě nože po internetu II. - Objednání nože z USA Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 7/22/2016
Zdavím, má tady někdo zkušenost z eshopem https://fromrussiawithknives.com, popřípadě nevíte o jiném oobchodě kde sehnat KWAIBACK od Jakea Hobacka ?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
Mamboli napsal:
Zdavím, má tady někdo zkušenost z eshopem https://fromrussiawithknives.com, popřípadě nevíte o jiném oobchodě kde sehnat KWAIBACK od Jakea Hobacka ?

Vyborny a spolahlivy obchod. Sam som tam kupil tohto Hobacka a zopar inych nozov - expresna posta je zdarma.
Konkretne tento noz zozenies iba tu, nikto iny ho nepredava.
"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/22/2016
Díky za rady Ok Ok
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 1/8/2017
Znamy mi bude posilat z USA nuz. Psal, ze ho oznaci jako HUNTING KNIFE a GIFT. Da se celnikum pak nejak dokazat, ze jsem za nej fakt neplatil?
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/12/2007
Já nože posílám a značím např tools, parts, takhle nikdo neví co to roznáší co v tom doopravdy je. Psát tam KNIFE tak riskuješ že to někdo zbytečně vybere, už mi u nás pošta jeden ztopila. A k těm celníkům, je vůbec nezajímá že si ho nekoupil a že je to GIFT, pokud ten balík vyberou a uvidí že je to nové a ty nedoložíš cenu, např fakturou tak si najdou cenu jednoduše na webu.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 3/16/2008
Ten znamy by mel asi i prilozit do te pruhledne obalky na vrchu baliku cestne prohlaseni, ze jde o dar a ze adresat nic neplatilConfused .
Je lepší mít nůž a nepotřebovat ho, než potřebovat nůž a nemít ho.
EDC:SPD Military Fluted GoldScrew, Fenix PD35TAC
Posláno:
Pozorovatel
Predator: Diky za tip TOOLS, napsal jsem mu to. Jinak je to pouzite, tak doufam, ze to pripadni celnici poznaji.

DrU2: Taky diky za tip, taky mu to dam vedet!
Posláno:
Pozorovatel
PS: Jak dlouho to tak asi trva, kdyz to posle zitra, pls?
Posláno:
Pozorovatel
Nuz tu je z IL za 6 dnu, DPH ani clo mi nevymerili. YAY!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/8/2015
Pánové prosím vás, potřebuji radu. Řešil tu někdo z vás odesílání nože do Ruska? . Minuly týden jsem tam posílal nůž a teď mi psali že neprošel přez celníky a posílají ho zpět. Neutral
Posláno:

Štamgast
R&H - knives napsal:
Pánové prosím vás, potřebuji radu. Řešil tu někdo z vás odesílání nože do Ruska? . Minuly týden jsem tam posílal nůž a teď mi psali že neprošel přez celníky a posílají ho zpět. Neutral

Ja som posielal ale dorazil vždy. Čo potrebuješ vedieť? Buď rád že ho posielajú späť a niekde sa '' nestratil''
Posláno:

Pokročilý
laurin napsal:
R&H - knives napsal:

Ja som posielal ale dorazil vždy. Čo potrebuješ vedieť? Buď rád že ho posielajú späť a niekde sa '' nestratil''

No hlavně bych potřeboval vědět jestli jsem někde udělal chybu nebo ne😀posílal jsem normálně českou poštou, pojistil,uvedl že jde o obchodní zboží a u obsahu balíku popsal že jde o nůž. Takže nevím jestli šlo jen o náhodu nebo jsem něco zmršil. Možná jsem měl raději zajet do Brna a poslat to od tama, naše pošťačka totiž sotva ví tak posílat po ČR.
Posláno:

Štamgast
Ja som posielal v poistenej obálke.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
R&H - knives napsal:

No hlavně bych potřeboval vědět jestli jsem někde udělal chybu nebo ne😀posílal jsem normálně českou poštou, pojistil,uvedl že jde o obchodní zboží a u obsahu balíku popsal že jde o nůž. Takže nevím jestli šlo jen o náhodu nebo jsem něco zmršil. ...

Hlavně musíš zjistit, proč neprošel přes celníky. Oni to mají v Rusku s noži docela na houby, na některé nože musíš mít "zbrojní průkaz". A v tom může být problém - ty jsi k tomu nepochybně žádné dokumenty neposílal a adresát asi taky nic nedodal. Takže nůž může být nelegální zbraní, kterou nelze do země vpustit bez patřičného povolení!
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 11/9/2016
Ak si nepriložil certifikát, že sa nejedná o "oružie -zbraň, tak to do Ruska neprejde. Platí to aj opačne.
Prvé čo na letisku v Rusku ukazujem (ak veziem domov nože) tak je certifikát.
Posláno:

Pokročilý
egres2 napsal:
Ak si nepriložil certifikát, že sa nejedná o "oružie -zbraň, tak to do Ruska neprejde. Platí to aj opačne.
Prvé čo na letisku v Rusku ukazujem (ak veziem domov nože) tak je certifikát.

Děkuji moc pánové. Škoda že jsem se nezeptal dřív, alespoň bych si ušetřil problémy.
Mohu se zeptat jak ten certifikát vypadá. Má nějaký pevný formát nebo musím sám něco sepsat?
Posláno:
Pokročilý

Hlavne nech na tom čo najviac gulatých razítokLaugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/15/2008
Tan certifikat nepises ty, ale urad na to urceny v rusku. K beznym nozom sa da certifikat najist volne na nete, problem je ak je to nejaka maloseriova vyroba, pripadne nieco od noziara. Potom by si to musel najskor poslat na ten urad a zaplatit certifikaciu... aspon k tomuto som sa dopatral, ked som nieco podobne riesil. Len zo zaujimavosti, co si chcel poslat?
Posláno:

Pokročilý
fremen napsal:
Tan certifikat nepises ty, ale urad na to urceny v rusku. K beznym nozom sa da certifikat najist volne na nete, problem je ak je to nejaka maloseriova vyroba, pripadne nieco od noziara. Potom by si to musel najskor poslat na ten urad a zaplatit certifikaciu... aspon k tomuto som sa dopatral, ked som nieco podobne riesil. Len zo zaujimavosti, co si chcel poslat?

Aha tak to abych kontaktoval celní úřad a začal to řešit s něma. Konkrétně šlo o můj výrobek kterej šel zákazníkovi(zavírák).Happy
Posláno:
Pokročilý
Tan certifikat nepises ty, ale urad na to urceny v rusku. K beznym nozom sa da certifikat najist volne na nete, problem je ak je to nejaka maloseriova vyroba, pripadne nieco od noziara

Certtifikát sa robí v krajine pôvodu a nie v krajine exportu.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum