ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Koupě nože po internetu II. - Objednání nože z USA Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 3/9/2005
[quote=tanto]
znáte někdo obchod ČR nebo SR kde se prodává Cold Steel outdoorsman? zajímala by mne cena u nás..
podle mého vzorce který mi většinou vychází (dop. cena výrobce * 1,5-2 = cena v našich prodejnách) by vycházel u nás na caa 8500,--

což je asi důvod proč se tu neprodává..

8)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/3/2004
luckomen napsal:
[quote=tanto]
znáte někdo obchod ČR nebo SR kde se prodává Cold Steel outdoorsman? zajímala by mne cena u nás..
podle mého vzorce který mi většinou vychází (dop. cena výrobce * 1,5-2 = cena v našich prodejnách) by vycházel u nás na caa 8500,--

což je asi důvod proč se tu neprodává..

8)

v CR jem ho nikde na netu nevidel, mozna nekde v kamennym obchode, ale protoze i v Nemecku stoji kolem 200€, tak bych v CR pocital tak mezi 7-8 tisici...
Posláno:
Začátečník
[quote=teoretic]
mne se ten nůž čím dál víc líbí protože mi připomíná D.Dagger ale v praktičtější podobě - jako nůž, s lepší ocelí AUS8 a ideální délkou kolem necelých 28cm..
přemýšlel jsem při výběru o všem možném, ale nakonec jsem se vrátil zase k tomuto chladnému stylu s kratonovou rukojetí - to je moje Laugh
a za cenu kolem 3200,- by měl být fajn.. dneska pošlu tu objednávku tak se uvidí..

jinak našel jsem našel cenu na HIGH LIFE za 7980,-

Happy

Posláno:
Začátečník
Shocked Shocked Shocked
Posláno:
Štamgast
tak jsem to tipnul dobreHappy
Posláno:
Začátečník
[quote=teoretic]
já taky Wink minul jsem o 520kč.... Wink
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 7/16/2001
luckomen napsal:
- jako nůž, s lepší ocelí AUS8 a ideální délkou kolem necelých 28cm..

Přátelé, nechci vám kecat do výběru (nakonec někdy na ceně ani typu oceli nezáleží) ale pokud jde o AUS8 tak nelze hovořit o nějaké lepší oceli. Spíše naopak. Jen v podání CS je to bomba, jinak je to zcela běžná, ničím výjimečná ocel. Pokud bych uvažoval o pevném noži v cenových kategoriích CS, raději bych pár korun přihodil a nechal si jej udělat na zakázku u nějakého českého nožíře...

David
( . )( . )
Posláno:
Začátečník
[quote=David]
v podání CS je to bomba? Laugh

myslel jsem to přímo v porovnání s AUS6

mne se ten nůž líbí a pokud se mi do poraří objednat v USA nebude tak drahý.. tady bych si ho za ty peníze rozhodně nekoupil.....

Posláno:

Štamgast
No chtěl jsem říct, že Cold Steel (CS) vždy tvrdí, že jejich ocel je to nejlepší, co se dá sehnat... Za tu cenu v US se ten nůž dá, u nás je jeho cena nereálná (stejně jako většina nožů nabízených našimi dealrey).

D.
( . )( . )
Posláno:
Začátečník
[quote=David] Za tu cenu v US se ten nůž dá, u nás je jeho cena nereálná (stejně jako většina nožů nabízených našimi dealrey).

přesně tak!!! u nás je to, co je v americe střední třída, luxus za hodně peněz (a to nejen nože)

outdoorsman s cenou 3200 bude tedy výhodný, než koupit u nás např SOG Seal 2000 za 4500

no nevím zatím mi z GPKnipes nikdo neodepsal Happy

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/22/2004
luckomen napsal:
[quote=David] Za tu cenu v US se ten nůž dá, u nás je jeho cena nereálná (stejně jako většina nožů nabízených našimi dealrey).

přesně tak!!! u nás je to, co je v americe střední třída, luxus za hodně peněz (a to nejen nože)

outdoorsman s cenou 3200 bude tedy výhodný, než koupit u nás např SOG Seal 2000 za 4500

no nevím zatím mi z GPKnipes nikdo neodepsal Happy

vyskusaj www.knifecenter.com , je tam lacnejsi a mali by odpisat.
www.knifecenter.com/kc_new/store_detail.html?s=CS18H
Posláno:
Začátečník
[quote=tomasko]
CS je levnější a BM dražší.. celkem o něco málo výhodnější ale dal jsem přednost GPknives protože mi ho doporučil David jako odzkoušený..
počkám ještě týden a pak to zkusím tam.. a ty jsi tam už objednával? Happy

Happy
Posláno:
Pokročilý
luckomen napsal:
[quote=tomasko]
CS je levnější a BM dražší.. celkem o něco málo výhodnější ale dal jsem přednost GPknives protože mi ho doporučil David jako odzkoušený..
počkám ještě týden a pak to zkusím tam.. a ty jsi tam už objednával? Happy

Happy
ja osobne nie, ale niekto tu na fore uz pisal (nedavno) ze tam objednaval a v pohode. ale pisali sme tam s kamaratom nedavno mail a odpisali ze sa da.
Posláno:
Začátečník
[quote=tomasko]
tak to díky!!

je tam velký výběr a fajn ceny... proč to nevyužíváš taky? je zrovnínka taky levný dolar :O)
Posláno:
Pokročilý
luckomen napsal:
[quote=tomasko]
tak to díky!!

je tam velký výběr a fajn ceny... proč to nevyužíváš taky? je zrovnínka taky levný dolar :O)
momentalne mi nejako nevychadza rodinny rozpocet Sad
Posláno:

Štamgast
Knifecenter má minimální poštovné 35.00 USD - možná by stačilo si přečíst:

www.knifecenter.com/knifecenter/order/international.html

Jinak je to již dost dlouho, co jsem objednával nějaký produkční nůž (ne custom) takže se situace možná již změnila. Nyní objednávám spíše od menších dealerů, se kterými se znám "osobně" nebo přímo od výrobce (nožíře). Pokud mi nezáleží na tom, zda je nůž úplně nový (stejně ho budu používat) prohledávám www.bladeforums.com a hledám nabídky... Leckdy se dá sehnat zajímavý kousek za zajímavou cenu.

( . )( . )
Posláno:
Začátečník
[quote=David]
Knifecenter má minimální poštovné 35.00 USD -

to zaplatím hlavně at to v porádku dojde..
určitě to půjde ještě objednat Laugh
Posláno:
Začátečník
Připojený: 3/10/2005
Zdravím, ja som si objednal nôž z U.S. cez ebay.com. Kým mi to došlo trvalo tri mesiace,ale už ho mám doma a prišiel v poriadku,kúpil som si Benchmade Stryker mini 905 a výšlo ma to všetko na 3000 SKK. Ale s nožom som spokojný.
Posláno:
Štamgast
luckomen napsal:
[quote=David]
Knifecenter má minimální poštovné 35.00 USD -

to zaplatím hlavně at to v porádku dojde..
určitě to půjde ještě objednat Laugh
Tak jak to vypada?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/27/2005
Objednával jsem vUSA u firmy Lan-Cay M11. Došla v pohodě, jen je to stálo na poštovném víc než mi naúčtovali.
Ale mám jiný dotaz: Proclíváte to normálně (DPH,CLO)nebo Vám to chodí rovnou domů a nemusíte DPH platit?
Na práci není vidět jak je dlouho dělaná, ale jak je udělaná.
Nepoužívejte PM - kontaktujte mne e-mailem, prosím!
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum