ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Koupě nože po internetu II. - Objednání nože z USA Možnosti
jfk
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 3/15/2005
karty@sky.cz
Položka č.1 | nůž "CRKT Carson M21-L P/S ( Plain Edge Blade ),1kus" | $49.99 USD = 1214,50 Kč
Položka č.2 | doprava do ČR | 10.00 USD = 242,95 Kč
Položka č.3 | doprava v ČR | 160 Kč
Položka č.4 | pojištění platby | 72,87 Kč
Položka č.5 | proclení | 0 Kč
Položka č.6 | CLO + DPH | 0 Kč
Položka č.7 | zprostředkování | 150 Kč
============================
Odhadní cena 1840,30 Kč
Záloha 900 Kč
Posláno:
Začátečník
Připojený: 9/21/2005
Ahoj všichni,nevíte jestli jsou tyto obchody v USA dobré,www.kultofathena.com www.888kniwesrus.com www.eknifeworks.com chci si objednat v hodnutě 18000,- a nerad bych o ně prišel.díky
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 8/18/2005
to tulacka : neboj se použít tlačítko " hledat "
je toho tady dost
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/21/2005
Prapor napsal:
Objednával jsem vUSA u firmy Lan-Cay M11. Došla v pohodě, jen je to stálo na poštovném víc než mi naúčtovali.
Ale mám jiný dotaz: Proclíváte to normálně (DPH,CLO)nebo Vám to chodí rovnou domů a nemusíte DPH platit?

...zkus poukázat peníze přes Western Union (lze s každé pošty,měli by ti to tam vysvětlit).Transakci je přidělen osmimístný kód,ten si sdělíte mailem a ve státech si na příslušné pobočce W.U. vyzvednou proti zboží peníze a tobě příjde dop.psaní(žádnej byznys balíkLaughLaugh)s překvapením...je to vlastně taková obrácená dobírka,kdy jdou nejdřív prachy a proti nim zásilka....nevím jestli je to srozumitelné,lépe ti to řeknou na poště...i když...Happy
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 3/31/2005
Nazdar lidi. Jedna věc a zku**** zkušenost. Nikdy nic neobjednávejte na www.amobhitman.com nebo www.moviesword.com , objednáte kudlu ( v mém případě jap. katanu za 300 USD ) , obratem potvrdí objednávku a domluvíte se na způsobu zaplacení , pošlete prachy a tím veškerá komunikace zkončí. Už na mě ser** přes tři měsíce a ignorujou jakýkoliv e-mail. Trochu sem pohledal na web fórech a takhle si na ně naběhlo X lidí. Už sem na ty zmr** podal několik žalob. PS: sorry za ty výrazy ale už sem tři měsíce permanentně nasranej AngryAngryAngry
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/31/2005
L.I.S.A.K. napsal:
Nazdar lidi. Jedna věc a zku**** zkušenost. Nikdy nic neobjednávejte na www.amobhitman.com nebo www.moviesword.com , objednáte kudlu ( v mém případě jap. katanu za 300 USD ) , obratem potvrdí objednávku a domluvíte se na způsobu zaplacení , pošlete prachy a tím veškerá komunikace zkončí. Už na mě ser** přes tři měsíce a ignorujou jakýkoliv e-mail. Trochu sem pohledal na web fórech a takhle si na ně naběhlo X lidí. Už sem na ty zmr** podal několik žalob. PS: sorry za ty výrazy ale už sem tři měsíce permanentně nasranej AngryAngryAngry
Díky za cennú informáciu.Je mi fakt ľúto, že Ťa tak ošmekli tie kur..!To fakt neznášam, keď človek tam dá peniaze s doverou a oni sa mu takto oplatia!Najradšej by som na takých hajzlov nasadil poriadnycg Hackerov, aby s nimi zatočili.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 8/17/2005
Nestálo by za to udělat tady někde nějakej blacklist a whitelist internetových prodejců? Dobrý i špatný zkušenosti jsou tady roztroušený po všech možných fórech. Samozřejmě by to nikdo nemohl chápat jako absolutní záruku spolehlivosti, ale přece jen: když má 5 lidí s nějakou firmou dobré zkušenosti, je ta objednávka příjemnější, než u úplně neznámého prodejce.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/21/2005
L.I.S.A.K. napsal:

...myslím ,žeby s tebou nikdo neměnil,ale ještě to nevzdávej,ve státech pro podobné průsery existuje 6 měsíční lhůta,tak jestli ještě neuplynula,není nic ztraceno....navíc na EBay a mnoha jiných e-obchodech funguje tzv. hodnocení služby,kde můžeš službu pochválit nebo si trochu postěžovat.Moje družka umí slušně anglicky,všude připojuje pochvalu a od té doby prý vše O.K. ale taky měla pár věcí v Černé Hoře,Estonsku apod. proč to netuším,ale vždy se to našlo.Příště zaškrtni "letecky" možná to za 17$ stojí...
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 3/31/2005
Datel napsal:
Nestálo by za to udělat tady někde nějakej blacklist a whitelist internetových prodejců? Dobrý i špatný zkušenosti jsou tady roztroušený po všech možných fórech. Samozřejmě by to nikdo nemohl chápat jako absolutní záruku spolehlivosti, ale přece jen: když má 5 lidí s nějakou firmou dobré zkušenosti, je ta objednávka příjemnější, než u úplně neznámého prodejce.
Zdarec , takovýhle black and white listy fungujou na většině anglických nožířských serverů (taky jsem tam hned přispěl a nebral si servítek) a aurčitě by stálo založit jeden i na Knife.cz určitě to hodně lidem pomůže. Jo novinka tak včera mě po třech měsících bombardování a obden pruzení přes e-mail odpověděl Walter Harris z toho shopu Amobhitman. Napsal že se moc omlouvá a že zboží pošle "ASAP" jen to má háček má prý sklady v Galvestonu u Houstonu HappyHappyHappy. Tak čekám že v pondělí napíše že mu Rita vyškubla sklad i se základama a odnesla někam do pr**** , no nevím nechci jim křivdit ale mám takový smíšený pocityShocked.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 12/11/2007
Prosím o pomoc při koupi nože,testoval jsem různé prodejce a jen sliby a neochota,celkem chápu že jeden kus nože je nevytrhne,ale když už jsem je požádal a někde složil i zálohu tak to nas....Prosím kontaktujte mě kdo opravdu pomůže,nebo firmu která se tímhle opravdu zabývá a nekecá.Mockrát Vám děkuji.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/12/2009
Zdar páni, s objednávkou mám problém aj ja, chcel by som origo Chris Reeve mark VI, a tu ho nikde neviem zohnať. S objednávaním zo zahraničia mám samé problémy... Viete mi poradiť kde v SR alebo ČR môžu objednať zaručený originál? Ďakujem. Rišo

mototechna vložil tyto přílohy:
knifeart_2081_205419204.gif.jpg

kontakt: mototechna zavináč mototechna.net
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 7/16/2001
Zkusil bych www.mujnuz.cz - pár nožíků od CHR mají skladem. Teď jsem mrknul a je u nich za 6900 CZK.

http://www.mujnuz.cz/noze/noze-s-pevnou-cepeli/chris-reeve-mk-vi/
( . )( . )
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/12/2009
Díky, objednané :) Dúfam že to nezbadá manželka... A ak áno, ukecám to na krájanie slaninky :)
kontakt: mototechna zavináč mototechna.net
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/22/2009
Datel napsal:

Ahoj

whitelist
http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=1368

blacklist
http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=1369
Confused
Prosím kontakt len cez mail, nie pm.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/8/2008
jukni na ten dátum kedy to Datel písal.
Posláno:

Pokročilý
chup napsal:
jukni na ten dátum kedy to Datel písal.

Aha Sad
pby
Posláno:

Začátečník
Připojený: 8/16/2009
Ahoj, ja zatim nakupoval jen u japoncu a bylo to OK, 7 dolaru postovne a nuz byl za 3 dny doma. Ted se ale poohlizim po jinych znackach nozu a zamlouva se mi kseft www.knifeworks.com. Jen to postovne skoro 35 dolaruKO. Takze krom moznosti nakoupit velice hezky ZT primo v cechach postradam moznost koupit nuz za 60 dolaru a neplatit 35, nebo mozna vic, dolaru postu.

Otazka zni - je nekde venku slusnej, vyzkousenej obchod s parametrama japonskeho www.japaneseknifedirect.com
FESTINA LENTE
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/9/2004
Zdravím,

chtěl jsem se zeptat, zda někdo nemáte zkušenost s obchodem viz link níže:
[http://www.chestnutridgeknifeshop.com/catalog/index.php?osCsid=1c4cf5170479925609247dc88be04224
Psal jsem tam 3x -bez odpovědi. Tady na fóru jsem nic nenašel.

Dík
J'aime mon pays et Paris... mon Opinel aussi!
Posláno:

Pokročilý
santana napsal:
Zdravím,

chtěl jsem se zeptat, zda někdo nemáte zkušenost s obchodem viz link níže:
[http://www.chestnutridgeknifeshop.com/catalog/index.php?osCsid=1c4cf5170479925609247dc88be04224
Psal jsem tam 3x -bez odpovědi. Tady na fóru jsem nic nenašel.

Dík

Podla mojich informacii majitel nechce expedovat do europy a mozno preto ani nekomunikuje

Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 2/27/2002
pred vianocami som z tohto obchodu bral, ale cez ebay. Noz dosiel do 7 dni, bez akychkolvek problemov. Je pravda ze som s nimi vobec nekomunikoval . Len som si vybral zaplatil a cakal.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum