ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Koupě nože po internetu II. - Objednání nože z USA Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 7/9/2004
Jaren napsal:
santana napsal:
Zdravím,

chtěl jsem se zeptat, zda někdo nemáte zkušenost s obchodem viz link níže:
[http://www.chestnutridgeknifeshop.com/catalog/index.php?osCsid=1c4cf5170479925609247dc88be04224
Psal jsem tam 3x -bez odpovědi. Tady na fóru jsem nic nenašel.

Dík

Podla mojich informacii majitel nechce expedovat do europy a mozno preto ani nekomunikuje

Objednat ale jde vč. zadání adresy do Evropy. Na mail příjde potvrzení o objednávce. Na webu píše že ho zákazník má kontaktovat kvůli poštovnému do Evropy. Na maily nereaguje. Zkusim ještě počkat.

dík Happy
J'aime mon pays et Paris... mon Opinel aussi!
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 1/6/2010
Mam dobrou zkusenost s http://www.theknifetree.com/ . Objednaval jsem v US, ale posilaji celosvetove.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/29/2005
Sice neobjednávám nůž, ale snad mi poradíte:

U způsobu platby se mi objevili možnosti - Credit Card, Paypal, Check by mail, Wire transfer, money order. Bohužel neumim engliš a chtěl bych to pokuď možno na dobírku, tak co mám zadat?Confused
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
deimos: no moc si nepomůžeš.
Dobírku Ti nenabízí - to by bylo COD = Cash on delivery.
Nejlepší bys měl zařídit si PayPal...

Credit Card = platba kartou, Paypal = totéž, ale příjemce nezná data tvého účtu - platíš přes prostředníka, Check by mail = šek poštou, Wire transfer = bankovní převod, money order = peněžní poukázka (jde i pomocí České pošty službou Western Union).
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/22/2007
deimos napsal:

U způsobu platby se mi objevili možnosti - Credit Card, Paypal, Check by mail, Wire transfer, money order. Bohužel neumim engliš a chtěl bych to pokuď možno na dobírku, tak co mám zadat?Confused

Neznam obchod v zahranici, ktery by prodaval na dobirku. Cena by byla o nekolik set vyssi za bankovni prevod.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/19/2009
honza36 napsal:
deimos napsal:

Neznam obchod v zahranici, ktery by prodaval na dobirku. Cena by byla o nekolik set vyssi za bankovni prevod.

Ak môžem poradiť v prípade že nevieš po anglicky nainštaluj si prekladač od google a stránku ti preloží automaticky budeš to potrebovať aj v prípade že aj keď ta budú informovať o stave objednávky ....je to praktické.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/22/2007
anonimus napsal:
Ak môžem poradiť v prípade že nevieš po anglicky nainštaluj si prekladač od google a stránku ti preloží automaticky budeš to potrebovať aj v prípade že aj keď ta budú informovať o stave objednávky ....je to praktické.

Není třeba nic nahrávat. Stačí zajít na stránku:
http://translate.google.com/?hl=cs#
kam se vloží buď text nebo odkaz na stránku...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/29/2005
Jo, jenže ty jejich překlady jsou často dost na draka...

Každopádně všem díky za info!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/8/2010
mám jeden totaz:

Vybral som si nôž, a vykomunikoval som si, že by mi ho poslali aj na Slovensko, ale problém nastal s tým že je to automat (nie OTF) a napísali že ho nepošlú, lebo im to zakazuje zákon.

Máte s tým nejaké skúsenosti? Nedá sa o nejako obísť alebo "ukecať"??: Happy
Emaily mi nechodia - kontakt cez PM
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/25/2010
Jako na ebay? To je normál...ať Ti to prodá mimo ebay...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/8/2010
neni to ebay, je to normalny shop http://www.888knivesrus.com

ide mi o to ci mam v nejakom inom shope ( v inom state usa) mi poslu takyto noz, to neviem
Emaily mi nechodia - kontakt cez PM
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 12/8/2009
... kdyz pockas cca 3 tydny a nemas problem si nozik vyzvednout ve Zvolenu nevidel bych problem . Ozvi se a muzem to probrat ..
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 8/14/2011
http://www.knifeworks.com/
V pátek jsem objednal a včera to už leželo v praze na poště 120... Happy
Platil jsem visa..
Jsem zvědav na rychlost české pošty Sad

Al
Posláno:
Začátečník
Připojený: 3/22/2010
Koukal jsem na ten obchod a nějak tam nemůžu dohledat poštovné - můžu se zeptat kolik je poštovné do ČR? Předem děkuji
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/18/2010
caponeall napsal:
Platil jsem visa..

Al

Tak to gratuluju. Ta rychlost z USA je famózní. Teď je nejvyšší čas obrnit se trpělivostí. Přítelkyně kdysi vyřkla VELIKOU pravdu, že cokoli co začíná na České, Česká stojí za hovno.
A s poštou to platí na 100%
Lépe mlčet a být podezírán, že jsi hloupý, než promluvit a vyvrátit tím všechny pochybnosti - tak tím se bohužel moc často neřídim :-D
groula
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/18/2010
jirap napsal:
Koukal jsem na ten obchod a nějak tam nemůžu dohledat poštovné - můžu se zeptat kolik je poštovné do ČR? Předem děkuji

ze jejich stránek:

Yes, The Minimum order to be shipped to an international location is $100.00 (Not including Shipping Cost) due to the time involved in processing the orders. We will only ship using US Postal Express Mail International Service, at a cost of $35.95 for the first 2 pound's and $4.50 per additional pound. These shipping costs will include insurance. This is the only way we can ship with the US Postal Service that has a tracking system.

a po použití velevtipného překladače google :

Ano, minimální objednávka musí být odeslány do mezinárodních umístění je 100,00 dolarů (nezahrnuje dopravu nákladů) z důvodu časové náročnosti zpracování objednávek. Budeme jen lodě s US Postal Express Mail International Service, za cenu 35,95 dolarů za první 2 libry a $ 4,50 za libru další. Tyto náklady na dopravu budou zahrnovat pojištění. To je jediný způsob, jak loď s US Postal Service, která má systém pro sledování
Lépe mlčet a být podezírán, že jsi hloupý, než promluvit a vyvrátit tím všechny pochybnosti - tak tím se bohužel moc často neřídim :-D
groula
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 5/18/2011
dobbrý groulas Ok dovolím si pro Jirap trochu zlidštit ten vtipnej translator:Wink

Vzhledem k časové náročnosti zpracování objednávek je minimální objednávka zasílaná mezinárodně za 100dolls (bez poštovného). Zasíláme pouze přes US Postal Service za cenu 35,95 dolarů za první 0,908 kg a $ 4,50 za každý další 0,454 kg. V ceně poštovného je započteno i pojištění zásilky. Toto je jediný způsob kterým zasíláme objednávky (službou US Postal Service ) Tato služba obsahuje systém pro sledování pohybu zásilky...

v překladači mně nejvíc pobavila formulace: Budeme jen lodě s US Postal Express Mail International Service, za cenu 35,95 dolarů za první 2 libry a $ 4,50 za libru další. Happy
Posláno:
Pozorovatel
jirap napsal:

jj 100 dolaru min. pro odeslání do CZ + 35,95- pošta
Chce to obědnat do 150€ v přepočtu , tam je zase hranice s poplatky DPH a Cla...

Al
Posláno:
Pozorovatel
groulas napsal:
caponeall napsal:
Platil jsem visa..

Al

Tak to gratuluju. Ta rychlost z USA je famózní. Teď je nejvyšší čas obrnit se trpělivostí. Přítelkyně kdysi vyřkla VELIKOU pravdu, že cokoli co začíná na České, Česká stojí za hovno.
A s poštou to platí na 100%

tak takto to cestovalo v USA:

Your item is being processed by customs in CZECH REPUBLIC at 9:07 am on August 30, 2011.
Processed Through Sort Facility, August 30, 2011, 9:04 am, CZECH REPUBLIC
Processed Through Sort Facility, August 28, 2011, 9:52 am, ISC MIAMI FL (USPS)
Arrived at Sort Facility, August 28, 2011, 9:51 am, ISC MIAMI FL (USPS)
Processed through Sort Facility, August 26, 2011, 6:06 pm, ALEXANDRIA, LA 71302
Electronic Shipping Info Received, August 26, 2011
Shipment Accepted, August 26, 2011, 3:26 pm, COLUMBIA, LA 71418
Acceptance, August 26, 2011, 2:24 pm, COLUMBIA, LA 71418

takto to je v CZ:
Zásilka podána dne 26.08.2011.
Zásilka dne 28.08.2011 odeslána do České republiky.
Zásilka dne 30.08.2011 převzata vyměňovací poštou 220 00 - pošta Praha 120.
Zásilka je od 30.08.2011 ve stavu přípravy k celnímu řízení.
Zásilka dne 30.08.2011 uložena ve skladu vyclívací pošty 220 00 - pošta Praha 120.

Dám info kdy mne osloví pošta k doložení dokladů k odbavení a kdy mi to pošlou za jejich poplatek 96,- Kč za nic...

Al
Posláno:
Pozorovatel
Tak dnes mi jsem dostal výzvu k odbavení...
Jsem zvědav jak budou makat v Praze a jak rychle to odbaví....

Zásilka podána dne 26.08.2011.
Zásilka dne 28.08.2011 odeslána do České republiky.
Zásilka dne 30.08.2011 převzata vyměňovací poštou 220 00 - pošta Praha 120.
Zásilka je od 30.08.2011 ve stavu přípravy k celnímu řízení.
Zásilka dne 30.08.2011 uložena ve skladu vyclívací pošty 220 00 - pošta Praha 120.
Adresátovi odesláno 31.08.2011 oznámení o uložení zásilky v dočasném skladu na poště Praha 120 - nutno doložit doklady pro zjištění celní hodnoty.

Al
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum