ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Koupě nože po internetu II. - Objednání nože z USA Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/1/2006
rainier wolfcastle napsal:
takze zlodejina na entou...a kdyz platim zidodan v cr, nelze bez ni nakoupit zbozi z usa?takhle danim prece dvakrat...

V USA, daň z přidané hodnoty- DPH, neexistuje.NoNoNo
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/10/2011
aha tak to se omlouvam za spatny napad, toto je pro me novinka k placi, asi si budu msuet zabalit batuzek a emigrovat
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/20/2010
Zdravim chcel by som sa spytat ci niekto nema skusenosti so strankou www.bladeops.com nakolko ma postovne zdarma co ma celkom zaujalo a rozmyslam o bjednavke z tejto stranky.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/21/2007
kero napsal:
Zdravim chcel by som sa spytat ci niekto nema skusenosti so strankou www.bladeops.com nakolko ma postovne zdarma co ma celkom zaujalo a rozmyslam o bjednavke z tejto stranky.

Dnes som im napisal ohladne moznosti zaslania tovaru na Slovensko. Dostal som odpoved aku som aj ocakaval: Unfortunately we only ship within the U.S.....
Postovne sice maju zdarma, ale len v ramci US, ako vacsina US obchodov.

"Treat the wilderness with respect: carry in only what you can carry out; leave only footprints, take only pictures"
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/20/2010
A nevedel by mi niekto poradit daku stranku de je zadarmo postovne ???Admire
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/18/2011
kero napsal:

Nikde z USA do EU Laugh
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 8/14/2011
kero napsal:

to aby jsi to objednal někde v Hong Kongu Happy
Posláno:

Pokročilý
tak jsem si rikal, ze asi nejlepsi reseni by pro me bylo, udeat si ve statech prazdniny, ponakupovat si co potrebuji a chci a nic vic neresit...akorad by me zajimalo, jak by to bylo kdyz bych si chtel v tasce prevezt nejake noziky nazpet...a jak by to bylo s pripadnou letistni kontrolou...obleceni to neresim, to bych si vzal na sebe a do baglu, ale jestli by nezkouseli celncii pak na me neco se clem za noze a napr elektroniku.
Posláno:
Pozorovatel
Ahoj všem,
pošta se něják polepšila....balík z USA včetně deklarace celní....

.
Zásilka podána dne 26.08.2011.
Zásilka dne 28.08.2011 odeslána do České republiky.
Zásilka dne 30.08.2011 převzata vyměňovací poštou 220 00 - pošta Praha 120.
Zásilka je od 30.08.2011 ve stavu přípravy k celnímu řízení.
Zásilka dne 30.08.2011 uložena ve skladu vyclívací pošty 220 00 - pošta Praha 120.
Adresátovi odesláno 31.08.2011 oznámení o uložení zásilky v dočasném skladu na poště Praha 120 - nutno doložit doklady pro zjištění celní hodnoty.
Zásilka celně odbavena, propuštěna do další přepravy 06.09.2011.
Zásilka přepravována k dodací poště.

Asi to bude zítra u mne, to jsem nečekal..... Applause

Al
Posláno:
Pozorovatel
caponeall napsal:
Ahoj všem,
pošta se něják polepšila....balík z USA včetně deklarace celní....

.
Zásilka podána dne 26.08.2011.
Zásilka dne 28.08.2011 odeslána do České republiky.
Zásilka dne 30.08.2011 převzata vyměňovací poštou 220 00 - pošta Praha 120.
Zásilka je od 30.08.2011 ve stavu přípravy k celnímu řízení.
Zásilka dne 30.08.2011 uložena ve skladu vyclívací pošty 220 00 - pošta Praha 120.
Adresátovi odesláno 31.08.2011 oznámení o uložení zásilky v dočasném skladu na poště Praha 120 - nutno doložit doklady pro zjištění celní hodnoty.
Zásilka celně odbavena, propuštěna do další přepravy 06.09.2011.
Zásilka přepravována k dodací poště.

Asi to bude zítra u mne, to jsem nečekal..... Applause

Al

Zásilka doručována dne 07.09.2011 poštou 669 02 - Znojmo 2.

A zrovna zazvonil pošťák a je to tady Happy
Posláno:
Pozorovatel
Jen jsem teď zjistil, že poplatek pošty který je 96,- jsem dostal za 150,- hold z něčeho se jim musí zaplatit nové uniformy Sad
Posláno:
Pozorovatel
Jen jsem teď zjistil, že poplatek pošty který je 96,- jsem dostal za 150,- hold z něčeho se jim musí zaplatit nové uniformy Sad
Posláno:

Pokročilý
ja uz si posledni dobou volim radsi moznost osobniho odberu (samozrejme v cr) radeji vemu moju a udelam si vylet nez ty penize nechat sezrat postu :-/ jednou se mi dokonce stalo, sice ne u nože, že jsem si objednal protein, dosel mi roztrzeny balik a pulka obsahu vysypana a posta samozrejme ja nic ja muzikant...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
caponeall napsal:

Teď nám dej komplet vyčíslení Happy
vratislavindrastudio.cz
Posláno:
Pozorovatel
Takže DPH 20% (samozřejmě i z poštovného a všech poplatků z USA !!!), CLO do 150,-€ = 0,- nad 150,-€ je to 8,5%, 4,50-USD poplatek za nadváhu, Poštovné dle daného US-shopu, č.p.deklarace a odbavení celnice má bejt 96,- účtují 180,-Kč
Takže takto je to takto....

Al
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 9/13/2011
caponeall napsal:
Takže DPH 20% (samozřejmě i z poštovného a všech poplatků z USA !!!), CLO do 150,-€ = 0,- nad 150,-€ je to 8,5%, 4,50-USD poplatek za nadváhu, Poštovné dle daného US-shopu, č.p.deklarace a odbavení celnice má bejt 96,- účtují 180,-Kč
Takže takto je to takto....

Al

Ahoj,
tvé kompletní vyčíslení mi pro představu moc nestačí.

Jestli můžu poprosit zanést sem všechno, tj.:

1) co sis objednal + cena v USA (s tím co se nemusíš svěřovat, ale zajímalo by mě to =o))
2) poštovné z USA do ČR (rozepsat - 35 doll. je jasných, 4,5 doll. za úřekročení 2 liber váhy)
3) poplatky za vyřízení v ČR + pošta

4) kolik stojí zbojží v ČR, resp. kolik se dá na 200 doll. ušetřit i přes to, že cena za dopravu je astronomická :D

Jsem tvor zvídavý a docela jsem se začetl do vašeho rozhovoru :D

ZDARRR
Posláno:

Pokročilý
jen tak pro zajimavost, poohledl jsem se v anglii(kupoval jsem nejake obleceni) a budme radi, ceny nozu jsou tam docela znatelne vyssi
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
rainier wolfcastle napsal:
jen tak pro zajimavost, poohledl jsem se v anglii(kupoval jsem nejake obleceni) a budme radi, ceny nozu jsou tam docela znatelne vyssi

No to bude tym, ze v Anglicku sa noze nosit nesmu, aj maly svajciarsky nozik moze znamenat problemy pred zakonom. Wink
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/30/2005
Tak a ted zustal balik na celni poste i mne... :/ Mam dotaz, platil jsem pres paypal.. a chteji poslat prohlaseni, plnou moc a dolozit hodnotu zbozi.. na baliku mi prodejce napsal hodnotu znacne mensi, nez je z vypisu na paypalu.. co ted? Jak mam dolozit platbu? A je lepsi jim to poslat na email nebo prijit a osobne vse dolozit? Diky za rady!
Posláno:
Pozorovatel
Steel Rat napsal:
Tak a ted zustal balik na celni poste i mne... :/ Mam dotaz, platil jsem pres paypal.. a chteji poslat prohlaseni, plnou moc a dolozit hodnotu zbozi.. na baliku mi prodejce napsal hodnotu znacne mensi, nez je z vypisu na paypalu.. co ted? Jak mam dolozit platbu? A je lepsi jim to poslat na email nebo prijit a osobne vse dolozit? Diky za rady!

no já zaplatil hold za to co jsem měl poctivě na faktuře a tak těžko radit...
Jestli si celnice má možnost ověřit platbu paypal, tak to máš blbé...

Al
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum