ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Koupě nože po internetu II. - Objednání nože z USA Možnosti
Posláno:

Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 10/30/2011
Jestli můžu přispět nějakou dobrou zkušeností tak s obchodem www.armynavysales.com/ . Je to sice armádní kšeft takže z nožů jen Ka-Bar a Ontario , maj hlavně hadry a výstroj , ale z těch pár nákupů od nich zatim žádnej problém a rychlý dodání . E-mailem posílaj dva doklady (teda aspoň vždycky poslali) , zvlášť na zboží a zvlášť na poštovný a balný , takže když je cena ťip-ťop (ohledně cla) tak se dá na poště ukázat jen doklad s cenou zboží (jednou to teda prošlo , víckrát to zatim nebylo potřeba) . I když nemám moc čas hledat kde je co nejlevnější tak si myslim že ceny maj celkem slušný .
Za mě Ok
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/15/2008
Pro prcek2236: Chlape ja ti zulíbám ruce nikde sem nemohl najít Ka-Bar Warthog a tady ho mají. Kdyby jsi ty nebo kdokoliv jiný od tama obědnávali prosím ozvěte se Happy Přidám se Happy Kolik dělala pošta?Happy
Posláno:

Začátečník
30-35usd , jde o to kolik to váží . Objednávali jsme se švárou většinou vždycky výstroj a ta neni nejlehčí Happy , takže když objednáš jeden nůž tak to vyjde možná i o něco míň .
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/15/2008
Super i kdyby to bylo 30 dolarů tak se jestě vlezu do limitu na clo Happy Díky moc za odkaz Ok
Posláno:

Začátečník
Nemáš za co , příště se třeba zase něco hodí mě Happy
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/24/2008
Vobec netusim kde sa spytat.Dokazal by niekto zohnat Noz z USA,ktori je nie seriovka?
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/9/2011
Či sériový, alebo nesériový nôž od nožiara, pri kupovaní v USA v tom nie je žiadny rozdiel, môžeš kúpiť bez problémov aký chceš. Happy Veľký rozdiel môže byť samozrejme v nákupnej cene. Shocked
Alebo som nie celkom porozumel Tvojej otázke ? red face
Posláno:
Pokročilý
Roggi napsal:
Či sériový, alebo nesériový nôž od nožiara, pri kupovaní v USA v tom nie je žiadny rozdiel, môžeš kúpiť bez problémov aký chceš. Happy Veľký rozdiel môže byť samozrejme v nákupnej cene. Shocked
Alebo som nie celkom porozumel Tvojej otázke ? red face

Myslim ze porozumel dokonale Happy .A v tom je ten hacik .Paci sa mi noy od Americkeho noziara ktori sa predava zhruba ya 750 USD,lenze samotny noyiar si ho ceni na +- 400 USD coy mi pride markantny rozdiel.......
Bohuzial ak by som chcel kontaktovat prave vyrobcu potreboval by som sa naucit Anglicky jayzkv :(
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/15/2011
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
rb1500: to anglictinou fakt v okoli nikdo nevladne, aby tech par vet prelozil?
Posláno:
Pokročilý
Moment moment moment tu ide o to ze prave ja chcem dotzcnemu Knife meakerovi napisat aby mi predal noz za normalnu cenu.A tz co sprechuju po Angl. nemaju cas alebo ma okaslu a tz co ma naokaslu ty zasa nevedia Anglicky :) .
No a za druhe ani netusim ci bz sa so mnou dany noziar bavil .Ved ked si vezmem tak kto z Amikov by si kupoval jeho noz za 750 niekde z netu ked ho moze mat za 400 priamo od vyrobcu ....
Posláno:
Pokročilý
Inak
Chcem tento noz co je na fotke,Titanova rukovet cepel 154cm v prevedeni ake chcem stoji na stranke vzrobcu +- 400 USD .
Da sa zohnat v pohode na neakej stranke ale za 750USD .Noz sa mi fakt paci uz asi 2 roky ho okukujem na nete.Takze zan som ochotnz dat 750 ale iba v pripade ze vsetci co tu vlastnia Sebenzu ju vedome predaju s tim abz si ju zahi kupili o 50 percent drahsie :) .Tudiz vzvstava otazka, existuje niekto kto by dokazal tento noz zohnat zaa Rozumnu cenu???

rb1500 vložil tyto přílohy:
003_1.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/1/2006
rb1500 napsal:
Inak
Chcem tento noz co je na fotke,Titanova rukovet cepel 154cm v prevedeni ake chcem stoji na stranke vzrobcu +- 400 USD .
......Tudiz vzvstava otazka, existuje niekto kto by dokazal tento noz zohnat zaa Rozumnu cenu???

Zkus se mrknout, třeba sem, klikni. Podobných zprostředkovatelů najdeš jistě víc....
Posláno:
Pokročilý
Loner napsal:
rb1500 napsal:
Inak
......Tudiz vzvstava otazka, existuje niekto kto by dokazal tento noz zohnat zaa Rozumnu cenu???

Zkus se mrknout, třeba sem, klikni. Podobných zprostředkovatelů najdeš jistě víc....

Dik ,skusal si to uz?
A teraz pozeram ze Nejde posielat zbrane a suciastky zbrani,asi budu NOZ povazovat za zbran ze.. ? Neutral
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/18/2011
Prosím jaké máte zkušenosti s Obchodem www.bladehq.com ?
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/18/2007
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/18/2011
Díky Karliqu.(by mě zajímalo jaký vůl dal ( - ) karmu).
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/9/2011
rb1500 napsal:

...Takze zan som ochotnz dat 750 ale iba v pripade ze vsetci co tu vlastnia Sebenzu ju vedome predaju s tim abz si ju zahi kupili o 50 percent drahsie :) ...

Ako to tak vidím, s Tvojim nožom to nevyzerá vôbec dobre. Je mi ľúto, ale ja ani všetky, ani žiadnu zo svojich Sebenz za horeuvedených podmienok vedome nepredám... NoNoNo Sorry. Wink
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/10/2011
caute kluci...mam dotaz...jak vsichni vime a resilo se to tu, tak na poste v cr celnici balik rozbali, ikdyz je na nem napis gift-darek a nejsou na nem onsignie obchodu...v nem najde par zabalenych noziku a zrejme nejaky danovy doklad( nevim nikdy jsem z usa nekupoval, tak predpkladam...) podle toho spocita dph a pripadne clo, ktere musime zacvakat...ted tedy k moji otazce...kdyz mam znameho v americe, co tam bydli ony by noze objednal k sobe, vsechny je rozbalil zkontroloval a jen v pouzdre bez jakehokoliv obalu dal do krabice, napsal by fiktivni dopis stylu bla bla bla bratranku vim jak mas rad noze proto vse nej k narozeninam, samozrejme v cestine, na viko krabice napsal gift a poslal mi to, myslite, ze by to proslo, aby se neplatilo clo a dph?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
rainier wolfcastle: Celníky neodrbeš. Podívej se sem - zásilku Ti stejně rozbalí, jediný rozdíl je, že povolená hodnota do vyměření cla/DPH je 45 euro. Pokud se celník domnívá, že zboží přesahuje tuto hodnotu, vyzve Tě, abys dokázal, jakou hodnotu zboží má. Pokud to nemůžeš udělat, platí bod 9 ve výše uvedeném odkazu -
"Jedná se o tzv. celní hodnotu zboží, kterou tvoří hodnota zaplacená za zboží včetně poplatku za dopravu. Nelze-li tuto hodnotu zjistit, nebo je uvedená cena na zásilce evidentně nízká, je určena skutečná hodnota zásilky celními orgány v rámci daňového řízení (kdy probíhá stanovení či zpochybňování celní hodnoty při využití zákonem stanovených metod)."
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum