ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Multitool V. - Leatherman Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 12/25/2020
Zdravím pánové, tak jsem přelouskal celé vlákno a nechápu, jak jsem mohl těch téměř padesát let přežít bez multitoolu..
Mám ale takovou specifickou představu a potřeboval bych poradit od odborníků největších..

Takže teda co tam být musí:
Kvalitní kleště,nejlépe s výměnnými břity
Nástavec na normální bity,nejlépe něco ve stylu Gerber center drive
Takovýto udělátko na Bosch pilové plátky
Pilník a nůžky potěší, není nutností

Co být rozhodně nemusí:
Vývrtka, otvíráky na cokoliv-je jich plný svět,jak říká klasik-,všelijaké další fičury, jako hodinarsky šroubovák, výstružník,atd.. Použil bych to max jednou.. Nepotřebuji tam vlastně ani nůž, páč u sebe stejně pořád nějakej tahám..

Nástroj nemusí být úplně superextraspecial kvalitní, z devadesáti procent ho budu stejně tahat jen kolem baráku a život můj záviseti nebude na něm, ale zas úplně Čínu za 300 taky rozhodně nechci..

Díkydíkydíky za rady
Posláno:
Začátečník
Omlouvám se za kopii,chtěl jsem jen doplnit nůžky a nějak se to zvrtlo..
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 5/23/2021
pari77 napsal:
Zdravím pánové, tak jsem přelouskal celé vlákno a nechápu, jak jsem mohl těch téměř padesát let přežít bez multitoolu..

tady tady

Leatherman používá ploché bity, takže bys ke každému toolu musel pořídit jejich adaptér na běžné bity. Adaptér bosch má Surge. Takže od LM Surge a nebo nějaký klon viz odkaz výše.

Gerber Center Drive Plus nemá adaptér bosch, zbytek splňuje.

Sog nemá vyměnitelné břity a ani bosch adaptér.

Číňanů je mnoho a někteří tvé požadavky splní, ale kvalita může být různá a těžko si je někde prohlédnout.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/13/2015
Není co řešit, když máš bedničku plnou bitů, ořechů a dalších sgarbů do kterých šáhneš a máš v ruce přesně to co pasuje na rebara..Laugh

dagger vložil tyto přílohy:
rebar_adapter_bity.jpg.jpg

Posláno:
Začátečník
PanZKuŕete

Zkouknul jsem dvě videa,myslím, že pro mé účely bohatě postačí, takže jsem hned objednal a mám se zas na co těšit..
Až dorazí, hodím sem nějaké poznatky..

Díkydíkydíky
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum