ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Multitool V. - Leatherman Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 9/15/2008
SuppeeeeeLaugh Konečeně sem našel práci takže za měsíc po výplatě obědnávámLaugh Jen doufam že este budoouSad
Posláno:
Začátečník
Připojený: 8/28/2008
na tom aukru jsou hodně dlouho, takže za měsíc by tam ještě mohly bejt
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 4/30/2009
Tak takhle se vyráběj Wink
http://www.youtube.com/watch?v=wwrx100Of9A&feature=related
A takhle otvírá víno přímo majitel Tim Leatherman Wavem bez vývrtky, sám jsem to zkoušel a opravdu to jde.
http://www.youtube.com/watch?v=ZYMd52D4QzY&feature=related
Jen blázen vytahuje nůž tam kde se bude střílet !
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/3/2009
fibo napsal:

A takhle otvírá víno přímo majitel Tim Leatherman Wavem bez vývrtky, sám jsem to zkoušel a opravdu to jde.

Přesně takWink Přišel jsem na to vlastní zkušeností - už na Wawe a pokračuju s modelem Surge - a dávám to k dobrému všem těm, kteří za základní a nejdůležitější nástroje na nářaďáku považují vývrtku a otvírákLaugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2007
tak mam takovou otazku pro majitele leatherman charge tti mate po pouzivani na klestich nejakou vuli v kloubu pokud ano kolik na spicce celisti? pripadne zkouseli jste to nejak resit to same pro nuzky... diky
nechovej se agresivně, jednej dominantně
fake to fake, soul to soul
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/17/2007
Rahmed napsal:
fibo napsal:

Přesně takWink Přišel jsem na to vlastní zkušeností - už na Wawe a pokračuju s modelem Surge - a dávám to k dobrému všem těm, kteří za základní a nejdůležitější nástroje na nářaďáku považují vývrtku a otvírákLaugh

Proč tak složitě? Pokud mám u sebe křížový šroubovák a kleště, stačí mi na špunty šestka vrut do dřeva - několikrát s úspěchem odzkoušenoLaugh
Pokud mi chcete cokoli napsat, pište mi prosím maily, na PM nemusím hned (nebo vůbec) reagovat. Díky.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/23/2008
Tak jsem dnes zkusil fígl s otvíráním vína kleštěmi od Gerbera .... a nic.
Buď je to tím, že Frantíci dávají do vín za pětikilo umělý korek (čti hnusnej plast) a nebo asi potřebuji Leathermana Happy . Ten gumovej špunt se rozžvejkl, ale nešel ven.
No, ještě potrénuji. Laugh
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 4/30/2009
MANIAC napsal:
Tak jsem dnes zkusil fígl s otvíráním vína kleštěmi od Gerbera .... a nic.
Buď je to tím, že Frantíci dávají do vín za pětikilo umělý korek (čti hnusnej plast) a nebo asi potřebuji Leathermana Happy . Ten gumovej špunt se rozžvejkl, ale nešel ven.
No, ještě potrénuji. Laugh

Trénuj já plastový špunty dávám Laugh vlasně poslední dobou už korek jen tak nevidíš, ale asi to bude nožem Laugh Wink
Jen blázen vytahuje nůž tam kde se bude střílet !
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/24/2009
někdo se tu ptal na charge tti z aukra za 2500,- ... myslím že to je pořát ten samí člověk... mám ho a předání i nástroj bez problému takže bud v klidu ))
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 4/24/2008
hamon napsal:
tak mam takovou otazku pro majitele leatherman charge tti mate po pouzivani na klestich nejakou vuli v kloubu pokud ano kolik na spicce celisti? pripadne zkouseli jste to nejak resit to same pro nuzky... diky

Ahoj, mám TTI už asi půl roku, používám ho skoro denně a v kleštích žádná vůle není.
Ale překvapilo mě, s tátou jsme si koupili každý jeden tenhle nářaďový nůž, a na jeho kleštích jsou čelisti štípaček nabroušený a na mojich kleštích ne. Jestli tím broušením chtěl výrobce korigovat nějakou mírnou vadu, nebo moje kleště nenabrousil, nevím, ale oboje kleště štípaji dráty v pohodě.
Jak máte zpracované štípačky vy? Docela by mě to zajímalo.
Posláno:

Štamgast
vlakno napsal:
hamon napsal:

Ahoj, mám TTI už asi půl roku, používám ho skoro denně a v kleštích žádná vůle není.
Ale překvapilo mě, s tátou jsme si koupili každý jeden tenhle nářaďový nůž, a na jeho kleštích jsou čelisti štípaček nabroušený a na mojich kleštích ne. Jestli tím broušením chtěl výrobce korigovat nějakou mírnou vadu, nebo moje kleště nenabrousil, nevím, ale oboje kleště štípaji dráty v pohodě.
Jak máte zpracované štípačky vy? Docela by mě to zajímalo.

no stipacky mam nebrousene z obou stran jsou piskovane, vuli mam na klestich na spicce asi pul milimetru, u nuzek je normalni hrk, nicmene pri strihani se dorazi a nicemu to nevadi...

jinak stipacky berou perfektne cokoliv...
Posláno:
Pozorovatel
Hoši, ještě by mě zajímalo, co si k těm kleštím (TTI) můžu dovolit, co třeba snese ten držák bitů jak moc se s ním dá dotahovat, nebo co snesou čelisti těch kleští.
Jednou jsem viděl nějaké video, kde s TTi někdo štípal 8 cm dlouhý hřebíky, někdo mi říkal, že s nima i rozlomil zámek u dveří, ale nevím jestli by to kleště nenávratně nemohlo poznamenat.
Máte s tím někdo zkušenosti?
Díky
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/22/2007
Co se tyka kleští, zatím jsem na žádné velké omezení nenarazil - pokud se k nim nebudeš chovat jako k půlmetrovým kleštím. Jinak u těch hřebíků bude spíě záležet na tloušťce než na délce. Na 2-3mm silný hřebík bych si troufnul. Lámání zámku si nedovedu představit - nevím, co je lámáním zámku myšleno.
Co se týká držáku bitů, tam problém není. Ale největší slabinou jsou ty placaté bity. Zdají se mi měkší, než by být mohly (mám i rozšiřující sadu).
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/25/2008
pokud tím lámáním zámku bylo míněno vylomení FAB vložky tak to jde velmi snadno. Stačí na to běžné kombinačky takže by to určitě zvládl i multitool.
Zadus se chladnou ocelí, rypáku!
Posláno:
Pozorovatel
Díky za odpověď,
Na ty originál bity jsem trochu vyzrál tím, že jsem si vyrobil z běžného držáku na standatní bity nástavec, který mi přesně pasuje do toho držáčku kleští a tím jsem si vlastně rozšířil možnosti využití i jakýchkoliv jiných bitů.
Ty originál placaté bity jsou podle mě hodně kvalitní, nenech se zmáct tím, že se z nich odře ta tmavá barva, pokud jsi měl na mysli tohle.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/22/2007
vlakno napsal:
Díky za odpověď,
Na ty originál bity jsem trochu vyzrál tím, že jsem si vyrobil z běžného držáku na standatní bity nástavec, který mi přesně pasuje do toho držáčku kleští a tím jsem si vlastně rozšířil možnosti využití i jakýchkoliv jiných bitů.
Ty originál placaté bity jsou podle mě hodně kvalitní, nenech se zmáct tím, že se z nich odře ta tmavá barva, pokud jsi měl na mysli tohle.

O barvu mi vůbec nejde. Ale jde o treba o sestihrany, ktere dostaly na frak...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/26/2005
PepaSFI napsal:
pokud tím lámáním zámku bylo míněno vylomení FAB vložky tak to jde velmi snadno. Stačí na to běžné kombinačky takže by to určitě zvládl i multitool.

No dělám trošku v branží a myslím, že to kleštěma (obyč.kombinačkama) moc dobře nejde, pokud je vložka ve dveřích a když nemáš tu vložku ve svěráku, kde jí můžeš chytit na plnou šířku kleští a zapáčit tělem a multi toolem by to šlo hóóódně špatně, pokud vůbec...
- Γ Ν Ω Θ Ι - Σ Α Υ Τ Ο Ν -
Posláno:

Štamgast
jeste sem nezkousel co to maximalne vydrzi i pres to vybrani na konci klesti ale to vybrani mi prijde uplne na prd... az teda pri manipulaci s drobotinou je tam lip videt, jinak nic... jinak u noze bych jeste uvital pinzetu a paratko jinak mu nic nechybi...Razz
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 2/22/2009
Ahoj, nemate nekdo tento kousek http://www.nuz.cz/obchod?page=shop.product_details&flypage=flypage_nuz.tpl&product_id=1990&category_id=5&keyword=Skeletool , chtel bych si jej objednat... Tak bych potreboval vedet nejake zlusenosti... Diky
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 4/13/2008
pool1975 napsal:
Ahoj, nemate nekdo tento kousek http://www.nuz.cz/obchod?page=shop.product_details&flypage=flypage_nuz.tpl&product_id=1990&category_id=5&keyword=Skeletool , chtel bych si jej objednat... Tak bych potreboval vedet nejake zlusenosti... Diky

mne sa viac paci tento
http://www.noze-nuz.com/leatherman/LT830849.php
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum