ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Multitool V. - Leatherman Možnosti
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 2/22/2009
to bratranek: hezci je urcite, ale cena je o dosti vyssi... a v podstate nic navic...
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 4/24/2008
Nechci se nikoho dotknout, ale ten skeletool mi přijde víc designérská záležitost. než praktická, ale to je věc vkusu každého. Přijde mi škoda, že tam není třeba pilka,.
Ale své majitele si určitě najde.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 9/9/2008
pool1975 napsal:
Ahoj, nemate nekdo tento kousek http://www.nuz.cz/obchod?page=shop.product_details&flypage=flypage_nuz.tpl&product_id=1990&category_id=5&keyword=Skeletool , chtel bych si jej objednat... Tak bych potreboval vedet nejake zlusenosti... Diky

Poměrně často ho používám. Kleště i bity jsou standardní jako u všech leathermanů a co je hlavní, oproti ostatním je lehoučký. Co se týká vlastního nože z oceli 420 je to spíše takové kopyto. Například oproti Charge (154CM) je nůž podstatně horší (spíše tvarem a tloušťkou), ale to neznamená, že neřeže a není použitelný. Pokud Ti stačí pouze dva bity (jeden je uložen v rukojeti), nůž a kvalitní kleště, tak je to volba dobrá (s otvírákem na lahve nemá moc zkušeností ale funguje)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/25/2008
FranaD napsal:
PepaSFI napsal:
pokud tím lámáním zámku bylo míněno vylomení FAB vložky tak to jde velmi snadno. Stačí na to běžné kombinačky takže by to určitě zvládl i multitool.

No dělám trošku v branží a myslím, že to kleštěma (obyč.kombinačkama) moc dobře nejde, pokud je vložka ve dveřích a když nemáš tu vložku ve svěráku, kde jí můžeš chytit na plnou šířku kleští a zapáčit tělem a multi toolem by to šlo hóóódně špatně, pokud vůbec...

tak zkus nepáčit ale viklat. Vyměňoval jsem vadnou fabku se kterou nešlo otočit takže nešla ani vyndat. Odmontoval jsem štítek a chytil fabku sikovkama. Párkrát zaviklal a najednou byla napůl. Až jsem se lek jak to šlo snadno. Pak jsem to jednou musel dělat kombinačkama a šlo to taky celkem snadno ikdyž samozřejmě trošku hůř než těma sikovkama. Nevím jestli moderní zámky jsou pevnější ale klasická mosazná fabka pokud na ní nebude bezpečnostní štítek nevydrží nic.
Zadus se chladnou ocelí, rypáku!
Posláno:
Pozorovatel
to pajam: diky za odpoved... strucna a vystizna, jak jsem jsem potreboval... pilku asi ozelim, nejak moc ji nepotrebuji... a design ma opravdu moc pekny...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/28/2008
Taky nově Leatherman FREESTYLE (taky i CX) = očesanej Skeletool - jenom nůž a kombinačky , od cca 40-60$
Váha CX- 128g , délka zavřený 8,76cm (délku čepele jsem nenašelmrGreen ), material čepele 440HC (CX -154CM) a proti Skeletoolu má (na fotkách) hladký ostří CX

hanes vložil tyto přílohy:
freestyle2.jpg
freestyle1.jpg.jpg
leatherman_freestyle_2a.jpg

POKUD MÁTE DOTAZ, PIŠTE NA MAIL!
Posláno:
Pozorovatel
ten je taky moc pekny... jen bych rad vedel delku cepele...
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 4/4/2009
Zdravim, chtěl jsem se zeptat jestli Leatherman Charge TTI má možnost upnutí pilového listu do přímočarky...?
Pokud ne, tak jak je dlouhá jeho pilka a jakej nejtlustší máteriál jste sní řezali (průměr větve).
Velmi vážně uvažuju o koupi tohoto multi-toolu na aukru... tak zjištuju poslední detaily :)
Děkuju všem za odpověď.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 4/30/2009
8Colutti8 napsal:
Zdravim, chtěl jsem se zeptat jestli Leatherman Charge TTI má možnost upnutí pilového listu do přímočarky...?
Pokud ne, tak jak je dlouhá jeho pilka a jakej nejtlustší máteriál jste sní řezali (průměr větve).
Velmi vážně uvažuju o koupi tohoto multi-toolu na aukru... tak zjištuju poslední detaily :)
Děkuju všem za odpověď.

Nemám TTi, ale WAVE náředí by mělo bejt ze stejného materiálu a pilkou jsem řezal i hliníkovej plech cca. 4mm silnej šlo to jako po másle, větve bych řezal asi měnší průměr než je délka pilky cca 5-6 cm jelikož není něják silná a nebude jí asi problém zlomit v sevření větve nebo při špatném úhlu řezání, ohledně té přímočarky nevím.
Jen blázen vytahuje nůž tam kde se bude střílet !
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2007
ja rezal tresen 12cm a slo to dobre... pilka ac sem mel strach tak vydrzi a brousena je pekne, jiny nez drevo sem nerezal ale 8cm naprosto s prehledem vezme a i vic
nechovej se agresivně, jednej dominantně
fake to fake, soul to soul
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 5/13/2003
Pokud vím, tak list do přímočarky jde upnout jen do modelu Surge.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/3/2009
Chopperdriver napsal:
Pokud vím, tak list do přímočarky jde upnout jen do modelu Surge.

Tak, tak. A taky pořádný nůžky Cool

Rahmed vložil tyto přílohy:
P1010455.JPG.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/25/2008
Mám jeden dotaz na zde zúčastněné. Nevíte prosím někdo co se děje s e-shopem www.znackove-noze.cz? 9.4. 2009 jsem jim posílal na reklamaci 14 dní starého Leathermana Charge TTi, praskly mu kleště...asi vada materiálu.... po pár urgencích mi 13.5. napsali, že posílají nový a dnes máme 26.5 a stále ani obraz ani zvuk. Na maily žádná odpověď a telefon je taky out. Celkem mě to mrzí měl jsem s nima dobrou zkušenost a teď tohle...Sad
Tak jen jestli někdo nevíte co se děje... Díky moc
HONOR, COURAGE, COMMITMENT
Posláno:

Štamgast

Nejlepší je obrátit se přímo na autorizovaný servis: http://www.tradenetsro.cz/
Koncem loňského roku jsem řešil reklamaci Wave - zlomená čepel a vše proběhlo luxusně Cool
(kupoval jsem ho před 5 lety na www,kvalitninoze.cz)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/25/2008
No já bych to i řešil s někým jiným, ale já jim ten Charge fyzicky poslal...takže teď vlastně nemám co reklamovat Laugh
HONOR, COURAGE, COMMITMENT
Posláno:

Štamgast
No jo, já vímGrin tak alespoň pro příště nebo pro někoho dalšího ať to tu visíWink
Jinak na "firmu" znackove-noze už tady padlo dost stížností, takže držím palec...

Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 4/30/2009
Přesně tak je v Black listu, ze stejných důvodů co píšeš Evil , držím palec ať ti to dobře dopadne.
Jen blázen vytahuje nůž tam kde se bude střílet !
Posláno:
Začátečník
Připojený: 4/23/2009
skyhawk napsal:
Mám jeden dotaz na zde zúčastněné. Nevíte prosím někdo co se děje s e-shopem www.znackove-noze.cz? 9.4. 2009 jsem jim posílal na reklamaci 14 dní starého Leathermana Charge TTi, praskly mu kleště...asi vada materiálu.... po pár urgencích mi 13.5. napsali, že posílají nový a dnes máme 26.5 a stále ani obraz ani zvuk. Na maily žádná odpověď a telefon je taky out. Celkem mě to mrzí měl jsem s nima dobrou zkušenost a teď tohle...Sad
Tak jen jestli někdo nevíte co se děje... Díky moc

Sad To je mi velmi povedome (viz muj prispevek na Black listu). Dnes je to mesic, co mi udajne
odeslali objednavku...

Better luck!
Posláno:

Štamgast
Zjistil jsem, že výměnné listy u Leathermana Surge skýtají netušené možnostiCool
Leatherman-Bosch KrisOk seznamte semrGreen

Rahmed vložil tyto přílohy:
P1040371.JPG.jpg
P1040374.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/28/2008
Rahmede co stím Bosch Krisem řeže?Happy
POKUD MÁTE DOTAZ, PIŠTE NA MAIL!
Uživatelé v tomto tématu
Guest