ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Multitool V. - Leatherman Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/23/2008
To musí být super věc na čerstvý chleba nebo pečivo.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/3/2009
hanes napsal:
Rahmede co stím Bosch Krisem řeže?Happy

Ta otázka ve spojení s tvým avatarem mě dost rozesmálaLaugh
Zatím nic, to byl takový včerejší popudGrin
Bosch tenhle plátek doporučuje na izolační vatu, polystyrén, apod. materiály. Ale chleba určitě vyzkouším...
Přikládám fotečku z kalendáře našich kolegů z knives.pl, myslím, že je naprosto dokonalá, jak nápadem, tak provedenímOk

Rahmed vložil tyto přílohy:
lm.granat.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/3/2009
Tentokrát Leatherman zachraňoval život v AfganistánuSurprised
Pověšený na vestě dostal zásah střepinou - přiložena na snímku nahoře, dole nový model...

Rahmed vložil tyto přílohy:
lm.gr.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/15/2007
Skoro jako kdyby ty fotky na sebe navazovalySurprised
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/8/2009
Chci se zeptat mate nekdo nejakeho LEATHERMAN JUICE. Jestli jo tak sem prosim hodte nejake postrehy ( popr.foto ) jak to maka a tak dik . Chci koupit LEATHERMAN JUICE CS4 pro EDC Happy
Stát si za tím, co je správné, chce odvahu, ale není jiná cesta.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/6/2005
JDaniels napsal:
Chci se zeptat mate nekdo nejakeho LEATHERMAN JUICE...

Mel jsem v ruce toho nejlepsiho - fialovyho. Pripadlo mi to takovy "hrackovity", takovy "mekky". Dal jsem ho brachovi, kterej si nijak nestezuje (asi protoze nikdy nic lepsiho nemel) a ja zustal u Charge Ti.
neca eos omnes, deus suos agnoscet
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/15/2008
Jo charge Ti bych chtěl taky, jenže není skoro nikde k sehnání za peníze co za něj můžu dát. Asi pudu do TTi jen me tam štve ta díra u kleští upe nahoře. Nevíte někdo k čemu to je? A vadí podle vašich zkušeností hodně v práci????Happy
Posláno:

Štamgast
Me se prave docela libi ze je mensich rozmeru nez ty ostatni Leatherman jde mi ale oto jestli to alespon neco zvladne napr: prestipnout nejaky ten dratek neco malo zasroubovat otevrit pivko Laugh atd .
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/6/2005
Kopeos napsal:
Asi pudu do TTi jen me tam štve ta díra u kleští upe nahoře. Nevíte někdo k čemu to je? A vadí podle vašich zkušeností hodně v práci????Happy

Jestli to vadi, nevim, protoze ji tam nemam, ale pouziti by melo byt na nacvakavani koncovek na kabely:

neca eos omnes, deus suos agnoscet
Posláno:

Štamgast
Ma jeste nekdo nejakou zkusenost s Leatherman Juice ..... ?
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/11/2001
Zdravím, mám takový malý problém...U kleští Leatherman Core mi praskla špička šroubováku a musím je poslat na opravu. Nemáte náhodou někdo účet od koupě těchto kleští?Já je mám z Aukra bez účtenky. Moc by mi to pomohlo. Děkuji. Michal
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/7/2008
Ahoj!

nevíte někdo kde je autorizovaný prodejce Leatherman v ČR? A jestli se záruka vztahuje i na takovýhle poškození jako je na mém Charge TTi?

pítr vložil tyto přílohy:
P1060437.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2007
pítr napsal:
Ahoj!

nevíte někdo kde je autorizovaný prodejce Leatherman v ČR? A jestli se záruka vztahuje i na takovýhle poškození jako je na mém Charge TTi?

Shocked jak se to povedlo? nerikej, ze pri rezani vetve...

nechovej se agresivně, jednej dominantně
fake to fake, soul to soul
Posláno:

Pokročilý
Takhle byl už koupenej. Za stovku to zas tak hrozný neni ne? Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/30/2008
pítr napsal:
Ahoj!

Já myslím, že to je TradeNet.

http://www.tradenetsro.cz/
Život musí být velký zločin, když je za něj trest smrti!!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2007
pítr napsal:
Takhle byl už koupenej. Za stovku to zas tak hrozný neni ne? Happy

no to neni... podle me paradni multitool taham ho porad ssebou v batohu...Ok
nechovej se agresivně, jednej dominantně
fake to fake, soul to soul
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/22/2009
Ja si ted poridil Core. Zdalo se mi ze vsech soucasnych modelu nejlepsi (nejpevnejsi matrose, nejmene umele hmoty), myslite, ze sem udelal dobre? Jedina trosku nevyhoda je, ze je pomerne velike a tezke, jinak mi neprijde, ze bych mu mel co vytknout (a jeste teda me nastvalo, ze sem nedostal kozene pouzdro, ale takove hnusne hadrove, to sem myslel, ze kozene se dava automaticky, ale pak sem si vsiml, ze ne u vsech modelu, nicmene to je moje blbost a dneska si jdu vyzvednout uz kozene...)
Posláno:

Pokročilý
Jo byl to tradenet, trošku sem pohledal a zjistil sem že je to kousek ode mě, tak už ho tam mám v opravě Happy

Bude to stát 300-400 korun.

Takže nářaďák do pětikila, asi jinde neseženu. Až na tu střenku je celej v pohodě, všechny želízka i kleště choděj pěkně.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/29/2007
JeromeHeretic napsal:
Ja si ted poridil Core. Zdalo se mi ze vsech soucasnych modelu nejlepsi (nejpevnejsi matrose, nejmene umele hmoty), myslite, ze sem udelal dobre? Jedina trosku nevyhoda je, ze je pomerne velike a tezke, jinak mi neprijde, ze bych mu mel co vytknout (a jeste teda me nastvalo, ze sem nedostal kozene pouzdro, ale takove hnusne hadrove, to sem myslel, ze kozene se dava automaticky, ale pak sem si vsiml, ze ne u vsech modelu, nicmene to je moje blbost a dneska si jdu vyzvednout uz kozene...)

Leathermani vsech modelu by meli byt k dostani s kozenym pouzdrem nebo s nylonem.

Core mam a v porovnani s ostatnimi modely co jsem nosil před( Leathermany Fuse a TTi a chvilku kleste H&K) mi prijde jako nejlepší volba( v kombinaci s bit-paklem), teda až na tu váhu
Posláno:

Pokročilý
Byl by někdo ochotnej mi poslat mailem kopii dokladu o koupi Lethermana Charge TTi?
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum