ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
hanes Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/16/2009
konisky napsal:
Vždyť říkám, koribund.
Dát do díry klíč k autu, třeba Ford...tak je to super, např. k veteránu Ok
Ahojte,domnívám se ,že o koribund se nejedná (a když tak v technicistním provedení) .Tipoval bych to spíš na krtábel a nebo ranou rýbrprtnu.Laugh .Vycházím z Hanesovi kreativity.Ok K.
S noži je to jako s lidmi,když jsou tupí,tak to za moc nestojí.N.N.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/11/2010
Ha-ani zmínka o mojí geniální intuici,to je osud všech co tíhli k vědění...snad po smrti-jako Newton,Archimedes,Diviš,Marie Curie?Oh No
PROSÍM NEPOSÍLEJTE MI PM,PIŠTE PŘÍMO NA MAIL.DĚKUJI,B5:-)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/28/2008
Bullterier5 napsal:
Ha-ani zmínka o mojí geniální intuici,to je osud všech co tíhli k vědění...snad po smrti-jako Newton,Archimedes,Diviš,Marie Curie?Oh No

Omlouvám se BulltíkoviFünf - neb dozajista je to tichej společník týpka co má klombrc se dvěma kšiltama a houstí.
Ale běžel jsem rychle na oslavu jeho bystrozoru, pustit z balkónu aspoň pár jiskerWink
POKUD MÁTE DOTAZ, PIŠTE NA MAIL!
Posláno:

Štamgast
Myslels Šéryho Holmesovic??Laugh Náhodou ten držák je boží,kupuju taky jenom tyčky a pokaždý se babrám s nějakým štýlkem,naposledky z parohuHappy
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/2/2009
Laugh Laugh Laugh Laugh Ok konečně správně odlehčená debata
Posláno:

Štamgast
Spyderco Endura ZDP-189
- střenky jsou jedinečný NEVER MORE z červenočernýhoSurprised karbonu, pžíložky z nerézu a backspacer is titan. Klip jest poleštěn na psýkule.

Uff, tak zase jeden restík je hotovson.
Předně veliké díky páníčkovi žabykuchu, za nebeskou trpělivost!!!! Za kterou bude jistojistě v řečech svatořečen = naprosto určitě minimálně mnou a to dneska večer u tajemnýho liguéruWink

Pokud by měl někdo zájem o materiál, co je na střenkách nožíku, stačí napsat. Já na něj chytil takovou alergii, že dělat z něj už nebudu. NeneNoNoNo ANI za svezení ve dvousedadlový "Švalbině".

hanes vložil tyto přílohy:
P1200434.JPG.jpg
P1200465.JPG.jpg
P1200476.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Zase jsem mírně poklesl v kolenou,patříc na Tvůj vollkommen Arbeit,společně s povzdechem,že kýžená odezva na prosbu o restauraci starožitnosti na předchozí straně ještě nebyla vepsána.....Applause
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/28/2011
Nerozumím řeči vašeho kmene hoši. Laugh Ale kudlík to je opravdu boží, fakt závidím jeho majiteliCry a skláním poklonu jeho stvořiteli. Admire
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2010
Surprised ten je úplně nádhernej, jak pavouky nemusim tak tohodle bych chtělOk
Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/28/2010
ten materiál je fakt prekrásny Applause
Cesta do pekla býva dláždená dobrými úmyslami.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/3/2010
Právě jsem prolezl celý vlákno a smekám.Úpravy zavíracích nožu od Hanese jsou naprosto špičkové.Použití titanu na střeny nemá chybu.Posílám obrovskou pochvalu.Uvažoval bych taky o nějakém vytunění,jen zatím nevím čehoLaugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/16/2009
Děkuju moc Honzo, za nádhernou úpravu Endury, hned v pátek jsem jí pokřtil, když jsem s ní u kámoše v hospodě loupal 5 kg párků na utopence. Grin Víš co se říká, kdo si počká, ten se dočká...a tady bylo na co čekat!!! Ok
Posláno:

Štamgast
Ahoj,
jsem min. tento týden bez možnosti přístupu k internetu (= můj pičítač je v kómatu a nespíš odejde do křemíkovýho nebeSurprised ), tak bych chtěl poprosit ty kdož se mnou komunikují přes net o strpeníHappy . čus
Posláno:

Štamgast
Světlo na konci křemíkovýho tunelu mojeho kompjútru pohaslo, i když prej jenom na krátký čas - pravil Kmocháček. Poněvač můj pičítač je taková, jakože prej skorem fosilieSurprised. Což teda je pro mne dost smutný.
Ale na druhou stranuHappy Razz Shocked Cool mi zástup Ježulů, Sanťáků, dědků Mrázků i jeden Joulupukki a pár Trotlů nadělilo ne do chlíva, ale do mojí nožopitevny. Hlavně díky Admire GonzoviOk , jedno takový malý roztomilý červený štěňátečko RotWajlerka EDM 350 DR = fotka bude ale pozdějc, až projde karanténou.

No a teď tady mám Policejní Spajdéro v karbónu s poliš klipemCool

P1200590.JPG.jpg
P1200608.JPG.jpg
P1200610.JPG.jpg
P1200611.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/19/2011
Chválení Hanesovy práce je nošením dříví do lesa, přesto musím přihodit pár klacíků...Ok Admire Ok Nyní jedna samochvalná- ten nápad je můj a přesně takhle jsem si to představoval....Applause
Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
"Hadí dech, kouzlo života a smrti, předzvěst stvoření."
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/22/2007
To ti teda ono never more předsevzetí ohledně karbonfíbru vydrželo asi tak dlouho, jako Matovo rozhodnutí seknout s nožířinouCool

Taky si nemůžu pomoct a musím se smát pokaždý, když vidím to tvoje kocouří logo. Jestlipak víš, jak dopadli ti co ukradli Mikeše?Happy
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 3/16/2008
[quote=upbraider]To ti teda ono never more předsevzetí ohledně karbonfíbru vydrželo asi tak dlouho, jako Matovo rozhodnutí seknout s nožířinouCool
.../quote]

Rekl bych, ze to bylo receno o tom cerveno-cernem. Confused
Je lepší mít nůž a nepotřebovat ho, než potřebovat nůž a nemít ho.
EDC:SPD Military Fluted GoldScrew, Fenix PD35TAC
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/3/2009
Pěkný, fakt pěknýOk
Si snad pořídím nějakýho pavouka, či co... karbón už mámGrin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/16/2009
Moc hezky vypadají ty nové střenky na Police. Ok
P.S. Jojo, ta zášť z Honzovo strany platí pouze na ten červenej karbon na mé Enduře red face
Posláno:

Štamgast
Tenhle nožík mohl vymyslet snad jedině Mr. Alexej Votočka nebo popř. HerrMan řídící z vrtulníku co bez toho nemůže bejtHappy Je to opravdu zajímavý systém Laugh i když je to vo prsty = pár lidí jsem si soukromě "testnul" a NÉ všichni byly schopný příjít na způsob jak kudlu napoprvé otevřít - povětšinou rvali za čepelku. Někteří dochtoři mě dokonce podezírali že jsem udělal ideální EU kapesní nožík. To jako že nejde vůbec otevřít = aby se s ním náhodou někdo nefik či nepřefik někoho v dohledu.
Tak jsem mu aspoň udělal uhlíkový střenky - no trvalo to hrozně, ale v mezidobí proběhla generální akce ASANACE pitevny. Teď už to snad není ani pitevna, možná by se dalo odborně říct že je to takovej kutloch na pitvání se v žabykuchách.

P1200635.JPG.jpg
P1200650.JPG.jpg
P1200653.JPG.jpg
P1200654.JPG.jpg
P1200659.JPG.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum