ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Nože ESEE (a další) z RAT Cutlery Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 11/30/2020
Zdravím všechny moje trojka už se na fotku moc nehodí, ale taky je to můj oblíbený model

PavelM01 vložil tyto přílohy:
bbb.jpg.jpg
aaa.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
Proč by se nehodila? Každý nůž, na kterém jde vidět používání, je víc a víc zajímavý a fotogenický. Ok

Moje ESEE6 po 11 letech.,

Tygerstyle vložil tyto přílohy:
2020_03_29_0077.jpg

vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/4/2018
Moja 6 mi práve pomáha odmrazovať mrazák.

kamzik vložil tyto přílohy:
20230101_195553_01.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/1/2014
Trošku hry s březovou kůrou.OkHappy .

wrafan vložil tyto přílohy:
20230103_103501_01.jpeg.jpg
20230103_105829_01.jpeg.jpg
20230103_105525_01.jpeg.jpg
20230103_110213_01.jpeg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
kamzik napsal:
Moja 6 mi práve pomáha odmrazovať mrazák.

Oh No Oh No Oh No

Wrafan, moc pěkná kudla👍👍
Proti zrození a smrti nemáš léku v mezidobí zachovej radost. (Santayana)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/13/2007
wrafan napsal:

Parádní, škoda, že se nikde nedá koupit Sad Už ji asi máš dlouho, viď?
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 10/6/2020
Hrabak napsal:
wrafan napsal:

Parádní, škoda, že se nikde nedá koupit Sad Už ji asi máš dlouho, viď?

Já myslim, že p.Šulc ho v nabídce má, jestli je to tento Happy
http://www.noze-nuz.com/esee/ESJG5.php
Posláno:

Štamgast
Kluci díky, já už ho mám cca 3 roky, musím říct, že je to fajn kudla na všechno. Jestli se dá ještě sehnat nebo ne, to jsem nestudoval, pokud ho má p.Šulc v nabídce, nejspíš ho bude umět sehnat, ale může se stát, že produkt je dlouhodobě nedostupný. Pánové z Esee poslední dobou docela nestíhají pokrýt výrobou veškerou poptávku, proč, to nevím, na Instahramu jen psali, že mají už rok jakési složitější období, ale čeho se to týká, to nevím. Také nedávno zemřel jeden ze zakladatelů společnosti, i to může být důvod.
Koukal jsem na jejich stránky a v nabídce ho stále mají, takže vyrábět by se měl. Já už marně dva roky čekám na CR3 a AGK v S35VN, nože byli predstaveny v roce 2020 na Bladeshow a zatím nic, brzo by snad měl být alespoň ten CR3. A jen pro zajímavost, ty dva roky už je i prototyp Esee6 v S35VN.
Ještě je možnost kouknout po eshopech v USA, ale říkám předem, cena výrobku, plus poštovné cca 60 usd, plus případné celní výdaje, to je pro mě osobně neakceptovatelné. Tak asi tak.

wrafan vložil tyto přílohy:
Screenshot_20230107_105206_Chrome_2.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
wrafan napsal:
Kluci díky, já už ho mám cca 3 roky, musím říct, že je to fajn kudla na všechno. Jestli se dá ještě sehnat nebo ne, to jsem nestudoval, pokud ho má p.Šulc v nabídce, nejspíš ho bude umět sehnat, ale může se stát, že produkt je dlouhodobě nedostupný. Pánové z Esee poslední dobou docela nestíhají pokrýt výrobou veškerou poptávku, proč, to nevím, na Instahramu jen psali, že mají už rok jakési složitější období, ale čeho se to týká, to nevím. Také nedávno zemřel jeden ze zakladatelů společnosti, i to může být důvod.
Koukal jsem na jejich stránky a v nabídce ho stále mají, takže vyrábět by se měl. Já už marně dva roky čekám na CR3 a AGK v S35VN, nože byli predstaveny v roce 2020 na Bladeshow a zatím nic, brzo by snad měl být alespoň ten CR3. A jen pro zajímavost, ty dva roky už je i prototyp Esee6 v S35VN.
Ještě je možnost kouknout po eshopech v USA, ale říkám předem, cena výrobku, plus poštovné cca 60 usd, plus případné celní výdaje, to je pro mě osobně neakceptovatelné. Tak asi tak.

Je to tak...
u nás ho nikdo neumí, včetně pana Šulce. Trošku doufám v lamnii a knife and tools, tam ho dlouho slibjou, ale co měsíc naskladnění posouvaj, trochu se bojím, že až bude, tak cena se vystoupá dost nad pět tisíc. V USA by se dal sehnat, ale i tam to není žadná sláva - pak to poštovné, dph clo a celkove voser s celníkama. Jako nejpravděpodobnější verzi vidím nákup z druhé ruky od někoho z ciziny (zase nespíš z USA a tam je zase ve hře ten voser s celníkama i když snad už hratelnej).

ESEE a snad i TOPS se pořád potýkaj se subdodavkama a s pracovní silou - prostě krutě nestíhaj.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/15/2016
Jen si tady odložím kdyby někdo měl zájem:
https://sport.bazos.sk/inzerat/144375834/esee-agk.php
Posláno:

Pokročilý
Jinus12 napsal:
Jen si tady odložím kdyby někdo měl zájem:
https://sport.bazos.sk/inzerat/144375834/esee-agk.php

Jeja! Ten jsem si zrovna koupil - jen teda za 3300,- Kč, ale zase mám hezčí sériový číslo 😀.
Popravdě jsem z toho nože dost nadšenej skvěle padne do ruky a má takovou univerzální velikost. Vůbec se mi nelíbil a kupoval jsem si ho jen tak na vyzkoušení, o to milejší překvapení to bylo. Myslím, že i po oplynutí prvotního nadšení u mě zůstane. Je primárně učen jako loveckej nůž, ale nevidím jedinej důvod proč jej nepoužívat jen tak do lesa.
Je celkem zajímavé ho srovnat s TOPS Tanimboca Puukko - to je moje nejoblíbenější kudla. Velikostně jsou skoro idetický.

Hrabak vložil tyto přílohy:
5E9ADDA6_CD7A_4632_BB60_983ED67EC24E.jpeg.jpg
EC0E6691_5ECD_4733_8590_8E65DF9646E2.jpeg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 11/27/2016
Taku dobu sem si říkal že ju vezmu až …. až … jenže od doby co si mladý přinesl dom tu svoju troječku to nešlo vydržet. Takže včul mě čeká večerní mazlení a zítra hujááá bomby ven 👣🌲🔥

zabikuch88 vložil tyto přílohy:
C4F105DB_81F1_4740_A171_E20963F0074C.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
zabikuch88 napsal:
Taku dobu sem si říkal že ju vezmu až …. až … jenže od doby co si mladý přinesl dom tu svoju troječku to nešlo vydržet. Takže včul mě čeká večerní mazlení a zítra hujááá bomby ven 👣🌲🔥

Tož ať slůží RáďoApplause Ok .
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/24/2021
Myslíš,že zaslúži? Laugh Grin NoNoNo

Je fakt krásná,je fajn je mít doma obě... :)
odvážným štěstí přeje (Vergilius, Aeneis)
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 11/27/2016
Wrafan - díky, tu už nepustim. Jako tu kdysi. Včul vím proč se tak stalo. Bo kdybych ju měl, nikdy bych neměl nerezku 😍 A ty 3D střenky, ty su parádní, to že chceš.
Niko - osle 😝
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/28/2010
zabikuch88 napsal:
Wrafan - díky, tu už nepustim. Jako tu kdysi. Včul vím proč se tak stalo. Bo kdybych ju měl, nikdy bych neměl nerezku 😍 A ty 3D střenky, ty su parádní, to že chceš.
Niko - osle 😝

Když vy trojky, tak já čtverku!!!!!!!!🙈😂😂😂
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/24/2021
Porter napsal:
zabikuch88 napsal:
Niko - osle 😝

Schvaluju,aspoň můžem porovnávat. Applause Admire

odvážným štěstí přeje (Vergilius, Aeneis)
Posláno:

Štamgast
Porter napsal:
zabikuch88 napsal:
Niko - osle 😝

Top volbaOk Ok Ok .
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/10/2010
Tak nejlepší kuchyňák na světě to samozřejmě není, ale práce s ním baví 😉

yeneek79 vložil tyto přílohy:
74C856F2_676F_4E5D_B1AC_64D2A4D1E155.jpeg.jpg

"...můžeš bejt blbej jak chceš, ale musíš si umět poradit..."
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 10/26/2009
Ahoj chlapi, nemáte někdo náhodou nepotřebné šrouby a střenky na esee 3/4?
Rád odkoupím😉
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum