ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Nože ESEE (a další) z RAT Cutlery Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/4/2008
spibe napsal:
Nemyslel som toto ale nejaký text v ktorom by som sa spýtal na ten nôž. Google by mi to zrejme nepreložil dobre.

Pošli mi PM s textem, který chceš přeložit.
Důvěřuj Cestě ikdyž nevidíš kam vede.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/23/2008
A preto to nechcem písať cez translator aby to nepreložilo nejakú hovadinu. Bol by som rád ak by mi niekto pomohol dať dokopy nejakú vetu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/21/2007
spibe napsal:
A preto to nechcem písať cez translator aby to nepreložilo nejakú hovadinu. Bol by som rád ak by mi niekto pomohol dať dokopy nejakú vetu.

ved som ti napisal ze som uz poslal mail Derrickovi ohladne RC6 clip point..
"Treat the wilderness with respect: carry in only what you can carry out; leave only footprints, take only pictures"
Posláno:

Štamgast
A já, že ti SÁM přeložím BEZ translatoru cokoliv... Happy
Patuloz to ale zmákl dřív.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/23/2008
patuloz napsal:
spibe napsal:

Prepáč pozde som odpovedal a malo to byť pre Anupa. Teda ti ďakujem a budem čakať na odpoveď.
Posláno:

Štamgast
spibe napsal:
patuloz napsal:
spibe napsal:

Prepáč pozde som odpovedal a malo to byť pre Anupa. Teda ti ďakujem a budem čakať na odpoveď.

Tu je odpoved: We have them on order, Pat -- we'll list them on our website just as soon as they're available. Thanks!
Strucne prelozene: RC6 CP uz objednali u dodavatela. Na ich stranke budu pridane hned ako budu dostupne. Cize ziaden konkretny datum Cry
"Treat the wilderness with respect: carry in only what you can carry out; leave only footprints, take only pictures"
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 11/27/2008
Ahoj, budu na knivesshipfree.com objednávat Izulu, nechce tam někdo něco, že by sme se podělili o poštovný?
F.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
Filltos napsal:
Ahoj, budu na knivesshipfree.com objednávat Izulu, nechce tam někdo něco, že by sme se podělili o poštovný?
F.

To za těch 12$ ani nemá cenu Wink
vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Pokročilý
No tak trochu se to zlevní :)
Třeba někdo chce objednávat a nemá PayPal, nebo tak něco.
Když ne, prd se stane :)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/28/2009
Na hromadný objednávky z USA pozor! Ať nepřekročíte 150Euro a neplatíte clo+dph. Sice ze 150Euro by se ty izuly dali vzít i tři, ale stejně na to pozor Wink
Je lepší opotřebovat se, než zrezivět!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/11/2007
Jsem si jí taky chtěl objednávat, ale až za delší dobu někdy o prázdninách, spolu s dalšími maličkostmi.

Teda celníci a stát celkově je pěkná svině. Nic nedá a jen bere.

V této místnosti je místo jen pro jednoho Boha a ten váš to není! Walter Bishop
Posláno:

Pokročilý
JJ, to vím, počítám tak s jedním nožem navíc :)
Posláno:

Štamgast
Reyes napsal:
Na hromadný objednávky z USA pozor! Ať nepřekročíte 150Euro a neplatíte clo+dph. Sice ze 150Euro by se ty izuly dali vzít i tři, ale stejně na to pozor Wink

Na KSF jsem poslední dva měsíce objednal tak 5 nožů nad 200$ a vždy v pohodě, posílají to ze soukr adresy a umějí to mrGreen
vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/25/2010
Filltos napsal:
F.

Máš mailOk
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/25/2007
tiez som objednaval z knivesshipfree..pohoda..ziadne clo..izula dnes dostala novy oplet z kozky...nestacila mi dlzka tak som to trocha poimprovizoval, ale vysledok sa mi paci..az zacne zliezat ta povrchovka a uhlikovka chyti patinu, bude to pekna kudlicka.Happy drzi sa to o dost lepsie ako paracord co tam bol predtym..uvidime ako sa osvedci..

traffic_juzz vložil tyto přílohy:
izi.JPG.jpg
izul.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
tiez som mal povodne zamer ze Izulu omotam kozou, ale obaval som sa ze bude absorbovat vlhkost a dlho schnut najma v lete. Minimalne to serialko ti chyti lisku Happy
ale inak pekne, taky keltsky stajl
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/25/2007
pod kozou som pismenka a ciselka namazal ...kozu som impregnoval olejom a este parkrat skusim..uvidime..po paracordom som to mal tiez namazane a po dvoch mesiach, ked som ho dal dole tak poho..zadna liska..uvidime.Happy
Posláno:

Štamgast
Tak RC4 je na cestě, rozhodl jsem se že ji obleču do frajerskýho obleku i s RC6 kou .....už se těším Applause
vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Štamgast
Na RC4 by se mi šíleně líbilo podobné pouzdro:

ANUP vložil tyto přílohy:
RC3ad.jpg.jpg
RC4ad2.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/13/2010
ANUP napsal:
Na RC4 by se mi šíleně líbilo podobné pouzdro:

opravdu krasny Admire Admire Admire Admire to pouzdro bylo k tomu nozi??? origo je kydex a nebo je to delany zvlast na zakazku??Jeste jednou povedenyOk Ok

tel. 608080723 :-D
Uživatelé v tomto tématu
Guest, Jirka80

Přechod na fórum