ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Veronika Možnosti
Posláno:

Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 3/30/2009
Ahoj,

zakládám si své vlákno neb jsem prý jako paní Colombová.Laugh
...néé, prostě chci být s Vámi v přímém kontaktu.

Se spoustou z Vás se znám a těm, se kterými ne, se krátce představím.

Takže, jmenuji se Veronika Tesaříková. Vystudovala jsem SUPŠ v Turnově, obor plošné a plastické rytí kovů. Také jsem vystudovala restaurování textilu v Praze. Pár let jsem restaurovala pro soukromé subjekty, ale i muzea. Vůně dílen mi však stále chyběla. Občas jsem jela na Helfštýn a nebo na výstavu nožů a nemohla se, na tu krásu, vynadívat. A tak jsem se k rytectví, po první mateřské, vrátila ...no, a sebou strhla i Richarda.Wink

Nejraději tvořím ornamenty a monogramy. Spolupracuji s různými nožíři, hodináři, zlatníky, ale i s koncovými zákazníky z domova i ze zahraničí.

Ráda tady s Vámi budu sdílet své práce a těším se na debaty o nich. Vítám tedy nejen chválu, která jistě potěší a povzbudí, ale i kritiku, která posouvá dál.
A tak vítejte, komunikujte, debatujte, chvalte i kritizujte, ale respektujte se navzájem, prosím.
Ptejte se a já Vám, na co chci, odpovím.

" Nejjistější místo, kde nalezneš pomocnou ruku, je na konci vlastního ramene." Mark Twain
Posláno:

Pozorovatel
Tak tady je starší práce. Mosazný zapalovač zn. ZIPPO.

veronika vložil tyto přílohy:
zippo_popis_kopie.jpg.jpg

" Nejjistější místo, kde nalezneš pomocnou ruku, je na konci vlastního ramene." Mark Twain
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 11/2/2010
Paráda.Tesim sa na ďalšie foto a dúfam ze niečo uvidim aj naživo v Prahe .
Posláno:

Pozorovatel
peter62 napsal:
Paráda.Tesim sa na ďalšie foto a dúfam ze niečo uvidim aj naživo v Prahe .

O.K. Zase něco přidám.
I já se těším do Prahy. Právě finišuji jednu zakázku, která tam bude k vidění. Tak snad se bude líbit.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
Wow
Jen pro zajimavost, jak dlouho takovahle vec trva (staci radove, hodinu, den, tyden)? Ja vytvarny talent nemam, tak si to neumim predstavit ani vzdalene. Predem dik
Posláno:
Štamgast
Připojený: 8/12/2013
Nádherná díla tvoříte. Viděl jsem víc z Vaší práce na Instagramu. Kdysi jsem se snažil sehnat rytí na můj revolver, ale v okolí jsem nikoho nenašel a poslat to asi nejde. Nesehnal jsem také informaci, o kolik lze zeslabit materiál zbraně. Takže to nakonec nedopadlo.
Moc se těším na Vaši (i Richardovu) další práci. Hezký den.
Posláno:

Pozorovatel
krezac napsal:
Wow
Jen pro zajimavost, jak dlouho takovahle vec trva (staci radove, hodinu, den, tyden)? Ja vytvarny talent nemam, tak si to neumim predstavit ani vzdalene. Predem dik

No, tehdy to byl asi týden. Dnes už bych byla rychlejší. Happy
Posláno:

Pozorovatel
Mydlifous napsal:
Nádherná díla tvoříte. Viděl jsem víc z Vaší práce na Instagramu. Kdysi jsem se snažil sehnat rytí na můj revolver, ale v okolí jsem nikoho nenašel a poslat to asi nejde. Nesehnal jsem také informaci, o kolik lze zeslabit materiál zbraně. Takže to nakonec nedopadlo.
Moc se těším na Vaši (i Richardovu) další práci. Hezký den.

Budeme se těšit na viděnou.
Posláno:

Pozorovatel
Tady jsou dva "mazlíci" z naší rodinné dílny. Tedy Richard Tesařík- nůž a já rytí.

tes.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
Ty voluty mě fascinují. Vypadá to jednoduše, ale práce je to nesmírná. Kdybych nosil přívěšky nebo náramky, potřeboval bych něco takovéhoHappyRazz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/21/2013
Krása 👏
Za nocí nejtmavších na slunce pamatuj
Posláno:

Pozorovatel
Tady je, pro mne velmi milá, spolupráce s nožířem Jean-Pierre Martinem.

JPMARTIN_kopie.jpg.jpg

Posláno:
Začátečník
Připojený: 11/17/2016
Moc hezkéHappy
Posláno:

Pozorovatel
Vypadá to, že budu mít na výstavě, tuto neděli 10.4. 2022, i jednu z mých posledních spoluprací. Tentokrát s ryze českou hodinářskou značkou Prokop & Brož.

Hodinky budou nejen k prohlédnutí, ale také ke koupi. Je to pouze jeden jediný kus s mou, ručně provedenou, rytinou.

Velkým bonusem je možnost výměny displeje a koženého pásku za jinou barvu. Dle přání zákazníka.

P_Bpopis.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/15/2021
Ahoj,

musím smeknout pomyslný klobouk. Admire

Jirka

Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/21/2007
Krasna praca Veronika Admire
"Treat the wilderness with respect: carry in only what you can carry out; leave only footprints, take only pictures"
Posláno:
Začátečník
Připojený: 11/17/2016
Takové krásné hodinky, nožík a zbraň . To by bylo , to mít .Applause
Posláno:

Pozorovatel
Dominik97 napsal:
Takové krásné hodinky, nožík a zbraň . To by bylo , to mít .Applause

Děkuji za pochvalu. Není problém. Můžeme vytvořit set na míru.
Posláno:

Pozorovatel
Naše rodinná spolupráce.

IMG_3564_kopie.jpg.jpg

Dal
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/2/2013
ty hodinky mají displey? Kde, vzadu? Nebo je myšlen ciferník?
Per pedes,
Nechaj noža - bolí koža, Mrtvému nože netřeba
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum